Kommentarer: 0    Postet: 06.09.2008   Klokken: 17:16   Kategori: Blogg
Nå har jeg kommet hjem igjen.  :)
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om men det kommer vel seg :)

Nå for tiden så driver jeg ikke med særlig mye. Har permisjon fra "Jobben".
Er møte nå på tirsdag om det. Der skal Psykologene mine, Sjefen, NAV osv være..
Så ska de finne ut om jeg fortjener å komme tbake.. Hmm..
Jeg vil det.. Pga pengene seff.. Sossen gir jo ingenting de..
Hadde det ikke vært for pengene Stavne gir hadde jeg aldri dratt tilbake.
(Høres kanskje ut som jeg snakker i dobbelt moral nå fordi jeg ikke vil jobbe med ting jeg ikke liker som jeg har sagt før å at jeg ikke jobber med noe kun pga pengene.. Er riktig det.. Men jeg liker jobben.. Liker bare ikke sjefene der.. De har jeg mistet respekten for..)

Nok om det.

Hos psykologen er det ganske interessant for tiden.. Mye tyder på at jeg lider av tvangstanker.. O_o Med angst og sånn.. Eller det er vell mere angst hun mener jeg lider av.. Med en dasj tvangstanker.. Men dette er jo ikke fastslått.. Men noe som kom fram idag.. Spennende og skummelt det der.. Jeg vil jo ikke lide av tvangstanker.. Vil jo ikke lide av noe egentlig.. Heh..

I det siste nå har jeg begynt å gå små turer fra Lian til Dalgård :) Koselig. Så stikker jeg som regel innom Mona på veien.. Har jo bare vært to ganger så langt men det blir nok flere :)

Ellers er det sannelig ikke så mye som skjer her.. Må vell begynne å lage meg mat. Nudler idag :P
Fikk en ny bok idag som jeg lurer på å begynne  å kose meg med.. Jo Nesbø - Snømannen :)
Fått masse 6ere den  :D

Jeg er så glaaad i kattene mine.. Vet ikke hva jeg sku gjort uten de.. Felix overrasker.. Men Sara har begynt å ta etter Felix å gjøre sånne ting som han gjør å sånn.. Så er hu ganske aggresiv på ting som beveger seg under tepper.. Haha.. Hu omtrent går inn me hele sjela for å "drepe" dette. :P Ganske festlig når jeg legger meg å jeg kjeder meg :P Under Ei dyne & to tre pledd (der det ene er i pels) er dette ganske så ufarlig :P

Snart ska jeg reise bort. Noe jeg gleder meg til. Skal besøke Geir :) Og forhåpentligvis får jeg besøkt Ronny også.. Herregud som jeg savner Ronny.. Har jo kjeda rævva av meg helt siden han flytta.. Får håpe jeg får møtt Mona osv litt oftere jah.. Må rett å slett få gjort noe.. :P Kan jo ikke sitte her å gro fast.
Får jo stadig besøk av Lene & Chris for tia :)  To jeg gikk på Bakklandet andre året med :D Det er koselig. Uvant å :P Så har jeg snart bursdag. Blir 22år og greier. Å på bursdagen min hadde jeg tenkt å være hos Geir :P
Går alt etter planen ska jeg reise ca rundt 20 September. Regner me jeg tar turen til Ronny først men det er litt uvisst.. Time Will Show.. Alt kommer faktisk an på Stavne.. Om de ikke går med på å ha permisjonen ut september blir det bare 26-28 jeg reiser bort :\ Men får no iallefall møtt Geir..

Tja.. Jeg får vell skrive mer seinere.. Kommer jeg på noe så kommer det nok ned her en plass :P
Ha en fin dag videre! Take Care osv :P

Kaffe til uka da Marius.. Ikke glem det!!! ;)
    Kommentarer: 0    Postet: 06.09.2008   Klokken: 17:16   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 27, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits