Kommentarer: 1    Postet: 16.09.2008   Klokken: 01:50   Kategori: Blogg
1182433469

Hmm.. Spesiell overskrift.. Men ja.. WTF?!

Jeg lurer litt på hvem jeg egentlig er.. Sånn innenfor det jeg viser? Hva er det jeg skjuler? Det må rett å slett ha en mystisk kode for å åpne.. Hvor finner jeg det? Ved å bli den jeg vil bli? Ved å finne kjærligheten å bli tryggere på meg selv på en måte? Ved å bli tynnere? Kanskje alt gjemmer seg inni det overflødige..
Kanskje alt er som min kjære bror i Sarpsborg sier.. Hadde jeg vært tynn hadde jeg nok ikke vært den jeg er idag..
Vel, stemmer nok det.. Men det at min far døde forandret meg også jævli mye..
Pga Skyldfølelsen.. Jeg føler faktisk det er min feil.. Men nok om det..
Jeg tror jeg ville vært en annen person om det ikke var for all den ekstra kroppen jeg har..
Jeg ville vært en litt bedre person om min far fortsatt levde...

Men har jeg noen garantier? Det vil jeg aldri få..
Vil jeg bli den personen jeg egentlig er om jeg blir tynnere?
Hvem vet..

Jeg vil være den personen.. Jeg tror den personen er en livsglad humørspreder med ett mye annerledes syn på alt.. Jeg vil rett å slett være lykkelig..

Jeg føler at alt jeg har er meg selv.. Det føles kanskje litt grusomt å si.. Jeg har jo noen få venner.. Å de er jeg jo glade i.. :-)
Men jeg føler meg på en måte alene likevel.. Det at Stavne heiv meg ut å ga meg opp hjalp ikke stort.. De sku jo liksom være sånn hjelpeting.. Heh..

Det er èn person jeg stoler 100% på her i verden.. Å det er faktisk Geir.. Jeg stoler ikke på meg selv engang så mye.. Å jeg har jo fått det bekreftet mange ganger at det kan jeg ikke heller.. Heh..
Bare synd han bor i Gjøvik.. Men jeg har jo tenkt å flytte dit.. Da kommer jeg jo også nærmere andre venner som har flytta oppigjennom tia.. Ulempen er (å den er stor) er at verdens største drittsekk også bor der.. Tenk det a.. Engelen og Djevelen i samme by.. Ska godt gjøres når man tenker seg om over hvor stort norge er og hvor liten den byen er.. .. Og av alle jeg kjenner.. Osv osv... Trenger ikke nevne navn selv om alle som kjenner meg vet hvem jeg snakker om.. Å ja.. Jeg hater deg å er faen ikke redd for å si det.. Du har fått meg til å angre så jææævli på mye.. Aldri har noen før fått meg til å angre så mye på ting.. Tilgivelser.. Gir faen i hva andre mener.. Jeg var naiv å tilga deg.. Å du river alt i filler.. Håper du brenner i helvette med den falske dritten din.. Mhm... Så det så..

Hmm... Ble litt stille oppi hodet mitt nå.. Eller så er det bare masse virrvarr jeg ikke vet hvor jeg ska begynne på..
Tralalaaa... Imorgen kommer mamma på besøk :-) Hun ska til Legen uti Ila her så kommer hun til meg etterpå.. Blir koselig ja.. Tror jeg blir me hu oppover å.. Venter post opp til henne.. Pluss at jeg vil ha vaska no klær der..

Gjøvik Gjøvik Gjøvik..
Jeg vil gå skole.. Få bedre karakterer å ha noe å stå på.. Noe å bidra med.. Når jeg får meg jobb.. For i Gjøvik får jeg jobb.. Jeg vil gå GK & VK1 om igjen på vanlig skole.. Blir spennende å se om dette er mulig.. Har 5 år bak med med skole.. Egentlig 4 men byåsen vgs løy å bare utvidet retten.. Idiot skole...

Men.. Nok for ikveld.. Får se om jeg skriver mer senere.. Noe er sikkert litt ukomplett men bare spør om det er noe du lurer på da vettu.. Er  en uvane det å bytte tema før det forrige er ferdi :P
    Kommentarer: 1    Postet: 16.09.2008   Klokken: 01:50   Kategori: Blogg
Carina   Postet: 18.09.2008  kl:19:43
Det var en bra blogg,selv om det står mye trist der:/ Jeg synes at du er tøff som forteller ting om deg selv som er vanskelig =) STÅ PÅ!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 27, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits