Kommentarer: 2    Postet: 03.07.2016   Klokken: 16:36   Kategori: GlossyBoxJess, jeg er faktisk veldig fornøyd med glossyboxen denne mnd :) Jeg fikk 5 produkter jeg kan bruke på ett ellerannet vis.. Eneste jeg kommer til å gi bort er bronzeren og muligens den lipstick-tingen som ligger sidenav siden den er for mørk for min smak til leppene :) Elsker at vi også fikk med rabatt-kort til Rituals butikken.. De har veldig gode produkter :) Både jeg og Thomas har kjøpt ting der :) 
Solkremen er jo også perfekt.. Har fortsatt den lille flaska med olje vi fikk ifjor som ikke er åpna enda (Hadde masse solkrem fra før), å de 2 kan jeg ha i stelleveska, siden de ikke tar så mye plass, så vil jeg alltid ha solkrem tilgjengelig :) Ikke faktoren jeg foretrekker, men det duger sikkert om jeg smører oftere om vi er mye ut i sola :) 

#Glossybox #HawaiianTropic #Rituals #RFSU #Skjønnhet #Hudpleie #Sminke #Solkrem #Sommer #Sol #ToneDamli

    Kommentarer: 2    Postet: 03.07.2016   Klokken: 16:36   Kategori: GlossyBox
Thea   Postet: 09.07.2016  kl:10:08
Hvordan er kvaliteten på produktene dere får? Vudere å melde meg på men lure litt på om produktene er vert det.
Mjiaow   Postet: 15.07.2016  kl:01:16
Thea: Det er orginale produkter.. Om du ser på Glossybox kategorien min så ser du alle glossyboxene jeg har fått siden August 2013 :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 29, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits