Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:58   Kategori: BloggLille pusen min måtte til dyrlegen idag... Han har plagdes med det øyet der i ett par-tre dager.. Å oppført seg litt merkelig.. Han har vært mye mer kontaktsøkende og kosete og tilogmed interessert i Rolf.. Vil ligge sidenav og helst oppå han når jeg sitter i sofaen med han sovende i fanget mitt (bbhugme puta er fantastisk å sitte med når han vil bare sove med meg) eller oppå meg.. (muligens for å komme nærmere meg?)
Å for ett par dager siden kom han plutselig hjem med en fugl etter å ha lagt jakt på hylla for over 2år siden.. Så føles som han prøver å fortelle meg noe.. Så det var godt vi fikk sjåfør idag så vi fikk tatt han inn :) Så fikk han full helsesjekk med det samme.. Han var veldig snill hos dyrlegen.. Han var STRESSET deluxe men holdt seg rolig (tenker vi heller sier stiv av skrekk?) når de skulle se på han.. Ser jo de våte stripene sidenav han.. Det er potene som svetter... Så stresset er han hos veterinæren... Også denne gang hos veterinæren måtte barbermaskina fram og blodprøver bli tatt.. Pus begynner jo å bli gammel nå.. Hehe.. Så da er det greit å være på den sikre siden... På bildet har han satt sprøyta.. Øyet såg fint ut.. Han helte noe væske inn på det for å se om det var skader på det men det var det ikke.. Så det er nok noe som er kommet borti på innsiden.. Fikk resept på øyedråper som jeg begynner på imorra tidlig :) Så får jeg svar på blodprøvene enten fredag eller mandag, å da får han time til å ta vaksinen sin (han får ikke ta vaksinen før det er fastslått at alt ser bra ut) :) 

Da er det bare å krysse fingrene <3

#Katt #Dyrlege #Veterinær #Lege #Blodprøve #Helsesjekk 

    Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:58   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 29, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits