Kommentarer: 0    Postet: 21.09.2016   Klokken: 01:03   Kategori: GlossyBoxPostmannen klarte faktisk å trykke ALLE eskene nedi postkassa.. Imponert jeg.. Men var visst forferdelig vanskelig å få ut fortalte Thomas... :P Istede for å legge ut bilde av innholdet så tok jeg heller bare bilder av lappen med hva boksen inneholdt.. 
Eskene jeg mottok var: Mai 2016, April 2016 & Februar 2016
Jeg fikk 2 nye produkter.. Jeg fikk Palmolive Dusjsåpe med sjokoladelukt (Sist fikk jeg Jordbær) & Naked Lips lipbalm istede for SB12 munnskyll.. Men hadde fått Naked Lips i en annen boks også tidligere, så det er EGENTLIG ikke nytt produkt :P Desverre var ikke Throwback boksene noen stor suksess  i år, men definitivt verdt pengene.. Så var det noen andre som ble veldig glad for en stor boks med produkter jeg ikke ville ha ;) 

Bestilte du fra Throwback salget? Fornøyd? Hvilke bokser fikk du? :) 

#Glossybox #Glossybox_Norway #Skjønnhet #Sminke #hudpleie #DeborahLippmann #ElizabethMott #Sanex #Deodoc

    Kommentarer: 0    Postet: 21.09.2016   Klokken: 01:03   Kategori: GlossyBox


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 29, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits