hits

    Kommentarer: 1    Postet: 13.02.2018   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg

Her om dagen var jeg ute å gikk alene å spilte Pokemon Go.. Mens lillemann og mannebeinet sov litt.. Må si det var litt av en opplevelse å gå rundt å se på alle bølgene.. Selvom enkelte vindkast kjentes ut som tusen nåler i ansiktet pga snøfokk... Såg jo ut som en snømann da jeg kom hjem... Ikke fungerte det å gå inntil vegger heller, for plutselig kom det ett takras å plaska ned over meg og mobilen.. Hahaha.. 

Men ja, det var en fantastisk opplevelse.. Snakka med mamma etterpå å hun sa jeg var lik pappa.. Han å fløy ut for å se på uværet når det stod på.. :P Men jeg har jo aldri tvilt på at jeg ligner på han.. Jeg er veldig opptatt av været generelt.. Spesielt tordenvær... Fantastisk! 

 

 

    Kommentarer: 1    Postet: 13.02.2018   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg
wenchepia   Postet: 13.02.2018  kl:22:14
Oi det så heftig ut:)) ville holdt meg inne jeg haha:)) enkelte er modigere enn andre :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 31, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube