hits

  Kommentarer: 2    Postet: 13.02.2018   Klokken: 21:55   Kategori: Flytting!

Her er det travle dager.. Så blir ikke mye blogging av det gitt :) 
Men jeg vil dele en stor nyhet med dere lesere! 

Hvem hadde trodd at denne dagen skulle komme så fort? Ikke vi iallefall! 
Jeg og Thomas har kjøpt vår første leilighet sammen!!! Herreguuud <3

Datoen for overtagelse er 1 April.. Men muligens litt før siden den dagen havner midt i påska :) 

Her er ett par teaserbilder fra leiligheten: '

 

Jeg gleder meg så sinnsykt til å flytte! Jeg er sååå lei av denne leiligheta vi bor i nå.. Den er så liten.. Å vi  har ikke Felix her.. Jeg gleder meg sånn til  å kan få hjem Felix igjen.. Da skal han få en skikkelig helsesjekk og ormkur.. Han har jo levd som "villkatt" siden Juni.. Heh.. Pelsen er ikke den samme som den en gang var... 

Oh well.. Viser og forteller mer når vi har flytta inn :D 

  Kommentarer: 2    Postet: 13.02.2018   Klokken: 21:55   Kategori: Flytting!
  Kommentarer: 0    Postet: 04.08.2017   Klokken: 22:31   Kategori: Flytting!

// Sponset

 

 

 

Hepp! Siden vi flytta så har vi brukt en post-it lapp som postkasseskilt.. Det var virkelig på tide å skaffe seg ett skikkelig ett.. Posten sender jo ut slike enkle skilt.. Men hvorfor ikke ha ett som er ekstra fint istede? Skille seg bittelitt ut fra alle? Ett postkasse skilt man legger merke til å kanskje drar på smilebåndet av å se.. Krydder i hverdagen på en måte.. For det er det det er.. De fleste velger jo det enkle hvite skiltet med navnet og adressen på.. Ferdig med det.. Vi gjorde det samme på forrige postkasse.. 

Denne gangen derimot har vi ett litt finere ett! 

Adressen vår står egentlig også på det, men kjenner at jeg har ikke så lyst til å dele den med hele verden.. Hehe..

Men er det ikke fint!? Jeg syns det er fantastisk! 

Dette, og flere andre flotte skilt, kan du kjøpe hos Telemark Skilt 
Den jeg valgte heter "Design, blomster 02"

Om du har behov for mange skilt så kan man også kontakte de og de kan ordne med rabatter :) 
Samme kan du også gjøre om du skulle hatt behov for ett eller flere skilt i andre størrelser eller farger :) 

 

#TelemarkSkilt #Flytting #NyLeilighet #Leilighet #Postkasse #Postkasseskilt #Blomster #Sommerfugler #Rose 

  Kommentarer: 0    Postet: 04.08.2017   Klokken: 22:31   Kategori: Flytting!
  Kommentarer: 0    Postet: 29.07.2017   Klokken: 15:48   Kategori: Flytting!Hvordan går det med Felix etter flyttingen ? 

Felix så ut til å trives godt hos faren til Thomas i starten.. Men så begynte han å mistrives.. Å det no voldsomt.. Han begynte å gjøre fra seg utenfor kassen.. Å han har ALLTID vært kjemperenslig å aldri hatt slike episoder før.. Å han er 10år.. Dagen etter det begynte så fikk han opp døra til kjøkkenet og brøyt opp vinduet på kjøkkenet.. Han var søkk vekke i 3 dager uten livstegn.. Å etter det begynte innholdet i matskåla å minske forsiktig.. Faren til Thomas hadde dratt på ferie å vi skulle være der hver eneste dag.. Noe vi også var når han ikke var å finne.. Vi rydda leiligheta hans å vi gjorde det så koselig som mulig.. La igjen klærne våre der så det skulle lukte av oss.. Men vi såg aldri noe til han.. Jeg var der ute mest.. Jeg satt der i timesvis å venta på¨han etter Rolf hadde lagt seg.. Jeg gikk rundt der oppe i området også.. MYE.. Ristet på en boks med godbiter å lokket.. Ingenting.. Bare masse andre katter...

Så kom katten til huseieren innom ett par ganger mens vi satt der en gang.. Så da ble jo teorien om Felix blitt brått mindre entusiastisk.. Kunne like godt være huseieren sin katt som var innom å spiste maten..Siden den var mye større og kraftigere enn Felix så strammet vi inn kjøkkenvinduet også.. 

 

Matskåla fortsatte å bli tømt, så vi bestemte oss for å kjøpe overvåkningskamera så vi fant ut når han faktisk kom innom... Kort tid etter oppsettet tikket det inn meldinger om bevegelser :) Det var det beste synet på sååå lenge.. Jeg var så lykkelig... Helt ubeskrivelig.. 

Vi fyllte opp mat og fulgte med på tidene han var inne, å bestemte oss for at vi skulle være der i det tidsrommet han pleide å komme inn.. Viste seg at det var akkurat etter jeg pleide å være der tidligere.. Jeg satt der lengre neste gang... Plutselig kom han inn.. Han var sååå glad for å se meg.. Felix har aldri vært så kosete før som han var da.. Kastet seg over meg og kosemosa... Jeg var så glad at jeg begynte å grine.. Jeg hadde vært så redd for å miste han..

Pelsen såg ikke ut, så fikk fjernet 3 flått på han og børstet den.. Og dagen etter så ble Thomas med oppover så jeg kunne klippe av han klumper i pelsen.. Han hadde overraskende lite av det.. Men de var små og satt på ett sensitivt område.. Mellom bakbeina og litt sånn.. Så da trengte jeg hjelp.. Hehe.. Fine vakre Felix.. Så mye kjærlighet , uten ett ord... <3 

Han ble holdt inne i 2 dager etter det, så slapp vi han ut igjen.. Nå kommer han inn flere ganger om dagen <3 Å faren til Thomas er kommet hjem igjen også å vi har sett på cam (før han disconnecta det) at de koser seg sammen.. Felix trives ilag med faren.. Men trivdes ikke med å være innestengt.. Så nå har han frie tøyler der :) Deilig.. Så nå skal vi besøke han ofte og vise at vi fortsatt er her :) Hehe.. Rolf ble også kjempeglad for å se han :) SE på det der a :D 

Så ja, Felix har det fortsatt kjempebra.. Selvom han ga oss ett realt støkk når han brøyt seg ut.. Han er en pus som vet hva han vil :) 

#Katt #Felix #Forsvinning #Savnet 

  Kommentarer: 0    Postet: 29.07.2017   Klokken: 15:48   Kategori: Flytting!
  Kommentarer: 3    Postet: 18.02.2012   Klokken: 17:41   Kategori: Flytting!

Vi fant plutselig ut sent igår at vi skulle flytte oss over til nye leiligheta idag.. Så idag har det blitt kjørt flyttelass å vært på Ikea å handlet og diverse... 

Kommer bilder senere ^^ Må jo få orden på leiligheta først ;) 

Vi bestilte sofaen idag =) Den får vi om 10 dager! Så stua er ikke komplett før om 10 dager med andre ord :P

Her er sofaen vi har bestilt =)


Her er stuebordet vi har blitt enige om! Praktisk med de kurvene =)Dette gulvteppet har vi kjøpt =) 

Aaahhh.. Jeg gleder meg sånn!!!


Så har vi kjøpt dette skrivebordet på Ikea idag.. Bare at det har en svart/mørkebrun bordplate =) Så kjøpte vi med en bordhylle ( i samme farge som bordplata ) som jeg kan bruke til å ha laptopen oppå.. Siden jeg ikke har stasjonær pc.. =)

 

Felix er litt stressa stakkars.. Han syns ikke flytting var noe gøy... Idag er første gangen han har tisset i buret også.. Mulig vi puttet han i buret på ett feil tidspunkt eller så har han rett og slett vært veldig redd i buret.. Han har fått utforsket leiligheta men blir veldig redd når Thomas og Marianne kommer med nye flyttelass... Men regner med det blir mye bedre når han får slappet av ikveld.. =) De er nemlig på vei for å hente dagens siste flyttelass nå.. 

Etterpå blir det å sette sammen senga og skrivebordet osv.. Så blir det stille og rolig kosekveld her.. =)

  Kommentarer: 3    Postet: 18.02.2012   Klokken: 17:41   Kategori: Flytting!
  Kommentarer: 8    Postet: 01.02.2012   Klokken: 20:41   Kategori: Flytting!2 Nøkler hver.. =) Nydelig bilde som vi skal henge opp på soverommet <3Kjøkkenet med det nye flotte kjøkkenbordet som vi låner <3 Med 6 stoler og mulighet for å forstørre bordet (trekker ut sidene på bordet lissom).. GLEDER MEG sånn til å flytte inn der! Aaaaahhh!

Fikk tatt noen mål i leiligheten åsså satt vi å delte en melkerull og kosa oss en stund før vi tok bussen hjem igjen.. =) Denne er faktisk ganske god.. Fant ut at den eksisterte via denne bloggen! =) 

  Kommentarer: 8    Postet: 01.02.2012   Klokken: 20:41   Kategori: Flytting!
 • Profilbilde 31, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube