Kommentarer: 3    Postet: 18.02.2012   Klokken: 17:41   Kategori: Flytting!

Vi fant plutselig ut sent igår at vi skulle flytte oss over til nye leiligheta idag.. Så idag har det blitt kjørt flyttelass å vært på Ikea å handlet og diverse... 

Kommer bilder senere ^^ Må jo få orden på leiligheta først ;) 

Vi bestilte sofaen idag =) Den får vi om 10 dager! Så stua er ikke komplett før om 10 dager med andre ord :P

Her er sofaen vi har bestilt =)


Her er stuebordet vi har blitt enige om! Praktisk med de kurvene =)Dette gulvteppet har vi kjøpt =) 

Aaahhh.. Jeg gleder meg sånn!!!


Så har vi kjøpt dette skrivebordet på Ikea idag.. Bare at det har en svart/mørkebrun bordplate =) Så kjøpte vi med en bordhylle ( i samme farge som bordplata ) som jeg kan bruke til å ha laptopen oppå.. Siden jeg ikke har stasjonær pc.. =)

 

Felix er litt stressa stakkars.. Han syns ikke flytting var noe gøy... Idag er første gangen han har tisset i buret også.. Mulig vi puttet han i buret på ett feil tidspunkt eller så har han rett og slett vært veldig redd i buret.. Han har fått utforsket leiligheta men blir veldig redd når Thomas og Marianne kommer med nye flyttelass... Men regner med det blir mye bedre når han får slappet av ikveld.. =) De er nemlig på vei for å hente dagens siste flyttelass nå.. 

Etterpå blir det å sette sammen senga og skrivebordet osv.. Så blir det stille og rolig kosekveld her.. =)

    Kommentarer: 3    Postet: 18.02.2012   Klokken: 17:41   Kategori: Flytting!
    Kommentarer: 8    Postet: 01.02.2012   Klokken: 20:41   Kategori: Flytting!2 Nøkler hver.. =) Nydelig bilde som vi skal henge opp på soverommet <3Kjøkkenet med det nye flotte kjøkkenbordet som vi låner <3 Med 6 stoler og mulighet for å forstørre bordet (trekker ut sidene på bordet lissom).. GLEDER MEG sånn til å flytte inn der! Aaaaahhh!

Fikk tatt noen mål i leiligheten åsså satt vi å delte en melkerull og kosa oss en stund før vi tok bussen hjem igjen.. =) Denne er faktisk ganske god.. Fant ut at den eksisterte via denne bloggen! =) 

    Kommentarer: 8    Postet: 01.02.2012   Klokken: 20:41   Kategori: Flytting!
  • Profilbilde 27, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits