hits

  Kommentarer: 2    Postet: 26.04.2017   Klokken: 23:21   Kategori: Graviditet

Heisann! KIWI hadde jo tidligere det sånn at Libero sin babybox kunne bli henta hos de.. Så plutselig forsvant den.. 
Nå har jo KIWI nylig også lansert sitt eget baby-merke som heter LilleGo! 
Å nå har de sannelig også kommet med en helt fantastisk babypakke til kommende og nybakte mødre..! 
Å jeg må si, jeg er imponert! Her får vi altså en kjempegrei stelleveske med masse produkter inni.. :) 
Her under kommer litt bilder: 

Det er kjempegod plass inni den! HVIS det er noe jeg skulle pirket på så er det at jeg ikke skjønner hvorfor vi får 2 pakker med våtservietter.. Hvis dette er ett samarbeid med Libero så har de jo andre produkter de kunne valgt å ha med! :) MEN, det er vel å regne som en bagatell tenker jeg.. 
Å hvis det skulle vært noe jeg kunne pekt ut som jeg savner i den, så er det tørrservietter.. Det er ett såpass viktig produkt at alle bør introduseres for det! :) 
Eller en liten babyolje (som f.eks kunne kommet fra Libero ^^ ) 

Å stellevesken mangler desverre hemper på sidene, så man kan ikke feste den på ei vogn med kroker.. Men den kan jo henges over iallefall.. 
For min del gjør ikke det noe, siden dette blir en stelleveske jeg kombinerer med vanlig veske.. På korte turer til byen f.eks er det kjekt at vogna er lettere og ta av å på buss + kan feste lette poser til stelleveske-krokene istede.. :p Mindre å bære på! 

Så hvis du venter barn eller nylig har fått, da er dette absolutt en pakke som er verdt å få med seg!

Noen lurer sikkert på om jeg nå er gravid allerede igjen, men det kan jeg avkrefte :p
Jeg hentet ut denne fordi jeg ville reklamere for den rett og slett! OG! Jeg var svært nysgjerrig på hvilken kvalitet den stelleveska var..! Det er jo imponerende at de faktisk gir bort ei veske ilag med produktene! Kommer ikke over det der jeg.. Haha.. Romslig og fin stelleveske uten noe reklame på!

Kan også anbefale LilleGo produktene! Jeg har ikke testet ut bleiene.. Å disse får jeg ikke testet ut heller, haha, men det får ei venninne som venter ei jente veldig snart nå :D   Men ellers er det veldig gode produkter.. Har blant annet bytta våtserviettene over til de.. :) Og bruker aktivt bleieposene! Tørrserviettene er også veldig gode.. Alle tørrservietter er jo veldig like, men syns faktisk LilleGo er hakket mykere.. Så har alltid en pakke med de i vogna så vi bruker de til ansiktet osv ute.. :) 

Edit: Glemte jo det aller viktigste igår da jeg postet dette.. LINK! HER ER LINK! 

#Kiwi #Libero #Babybox #Babypakke #Startbox #Startpakke #Lillego #Stelleveske 

  Kommentarer: 2    Postet: 26.04.2017   Klokken: 23:21   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 12    Postet: 08.06.2016   Klokken: 03:27   Kategori: Graviditet

Dagen startet med at vi pakket sammen resten av tingene og fikk det siste på plass, før vi ble henta og kjørt på sykehuset. Måtte møte opp til halv 7 pga forberedelsene mtp ønskebrevet mitt. Ville nemlig ha bl.a emblakrem på hendene mine pga veneflonene. Veldig dårlig erfaring med å sette de. 
Så skulle de sette kateter.. Fikk høre at det var piece of cake og ikke vondt.. Det er bare bullshit :p Jeg følte meg mishandla da de endelig fikk dytta faenskapet oppi.. Så startet den store dagen.. Vi ble fulgt opp til operasjons venterommet hvor jeg måtte sitte å vente mens Thomas ble med legen/jordmora for å skifte etc før operasjonen.. Det føltes som jeg satt der en hel evighet før de endelig kom å henta meg inn til operasjon.. Keisersnittet.. Nå skulle det skje.. 

Hva var det jeg forventet før keisersnittet? Jeg vet egentlig ikke.. Jeg hadde liksom ingen formening om det.. Jeg var mest bare redd for at noe skulle gå galt.. At noe var galt med ungen eller at jeg plutselig endte opp med å blø ihjel eller lignende.. Å jeg var redd for å kjenne at de holdt på.. Å redd for hva det kom til å gjøre med bekkenløsninga å ligge så lenge på en hard benk.. 

Veneflonene.. Det måtte jo gå som det måtte gå.. De holdt på å dille med meg i over 1 time for å få det til.. Jeg har èn god åre.. De trengte 2... De måtte tilslutt hente en ekstra lege med ultralyd dings for å finne en ekstra åre.. Endte opp med å sette den inn rett sidenav den andre veneflonen.. Stakkars Thomas som måtte sitte å vente på utsiden mens de prøvde å bare finne ei åre på meg.. Haha.. 
Spinalen var mye greiere å sette.. De satt en hel haug med sprøyter i ryggen min før de satte inn spinalnåla.. Første stikket gikk ikke helt som ønsket å han måtte sette den lengre opp i ryggen, å da gikk det bra.. :) Det var en sykt creepy opplevelse.. Først ble jeg varm i rompa.. Haha.. Så ble jeg varm nedover venstre beinet først, å da ble jeg bekymra for hvorfor det ikke skjedde noe i høyre bein, men så kom det nedi der også.. For ikke å snakke om hvor forferdelig det var å kjenne kroppen å IKKE kunne røre på den.. Helt absurd.. :P Så kom det plutselig som kastet over meg en helt forferdelig kvalme.. Så ille at jeg var klar for å spy hvert øyeblikk.. Heldigvis hadde de sannelig noe for det også å fikk dytta inn kvalmestillende i veneflonen min... Så gikk det over.. Hurra <3 

Jeg skalv stort sett hele tiden etter den spinalen ble satt.. Som om jeg frøys.. Men jeg gjorde jo ikke det.. Men hakket tenner og skalv som ett aspeløv gjorde jeg.. Legen som passa på meg hele tiden sa at det var helt normalt med tanke på at det var et så stort øyeblikk og kroppen er full av adrenalin.. Hun legen var forresten superflink.. Jeg var så redd for at det skulle bli sånn gullegossin-prat , noe jeg hater.. Men hun var proff.. Og kjempeflink..
Når de var klar så fikk endelig Thomas komme inn.. Det  var så rart å se han med de grønne klærne på seg og munnbind.. Men SÅ ubeskrivelig godt å se han.. 

Så kommer øyeblikket vi har venta på så lenge.. Lille Rolf Kristian blir født.. 09.16 ble han tatt ut med høylytte skrik.. Mens legene lo  og fortalte at han tisset , han tisset masse :p Så fikk vi se han.. Han var så stor, men samtidig så liten.. Tenk at han hadde ligget inni magen min bare noen sekunder tidligere? Så forsvant Thomas ilag med de ut for veiing og fiksing... Mye rundt de minuttene der er veldig uklare.. Husker skrikene hans.. Kunne høre at han gråt mens de holdt på med han på bakrommet der... Han ble visst kjent for den gråtingen.. Hehe.. Han var ikke mye fornøyd med å bli tatt ut fra magen min der han hadde kosa seg sånn.. ^^ Så kom de inn med han igjen å la han på brystet mitt.. De søte små fingrene... <3 Så liten.. <3 Han var 4185g og 50cm.. :) 

Neste jeg husker er at jeg hører at de stifter meg sammen... Så skulle de få meg over i en seng.. Fortsatt helt grusomt at jeg ikke klarer å røre på meg.. hehe.. Så ble jeg trillet opp på oppvåkningsrommet og ble liggende der å bare glo.. Etterhvert kom det en lege og ga meg verdens fineste kort.. Ett kort med 2 bilder av Thomas & Rolf på <3

Etterhvert kom også Thomas opp ilag med Rolf og jeg fikk ha ham inntil meg igjen og ammet litt.. <3 Vi ble liggende på sykehuset i 1 uke etterpå.. Ikke fordi noe var galt med han, men pga keisersnittet og antibiotikabehandling og diverse. Så tok de stiftene på Lørdag.. Så ble jeg skrevet ut på Søndag :) Lille Rolf var frisk som en fisk og blodsukkeret var helt fint :) Ble skrevet ut fra nyfødtintensiven allerede mandagen han.. :) Thomas bodde på sykehuset med oss fram til Fredagen..  Så fikk han hjem og bare ta siste finish på leiligheta og støvsuge etc siden Felix hadde jo sikkert fikset masse fine hybelkaniner.. Hehe.. Trøtt familieselfie.. Han har vært flink til å holde oss våken innimellom.. Hehehe... Her har vi endelig kommet hjem igjen <3 Ubeskrivelig godt.. Ble møkklei den senga der.. Holdt på å ta knekken på ryggen min.. Bekkenløsninga forsvant forresten med en gang etterpå.. Iallefall kjente jeg ingenting til den da jeg skulle opp å stå fra første gang.. Det var forresten forferdelig vondt.. Haha.. Jeg klarte ikke stå rett opp.. Men jeg kom meg iallefall ut av senga.. Dagen etter så kom jeg meg opp litt lettere heldigvis.. På fredag klarte jeg å gå uten at det gjorde vondt å uten at jeg måtte holde på magen (det punktet som gjør vondt i snittet)..  På dag 3 kom barseltårene tydeligvis.. Toppet seg da det var ei jordmor som skulle trykke på magen min.. Ble liggende å grine lenge etterpå uten å egentlig helt skjønne hvorfor.. Etter det har jeg grått for mye annet rart også.. Spesielt da Thomas reiste hjem på Fredagen.. Hehe.. Var jo knapt jeg taklet at han så meg inn i øynene å sa han elsker meg så begynte tårene å renne.. :P 

Nå idag er det ikke så ille da heldigvis.. Blitt mye bedre etter jeg kom hjem. :) Annen morsom ting etter jeg kom hjem var å veie seg.. Nesten 10kg har jeg gått ned på den uka på sykehuset.. Rart å tenke på at bare 4 av de var Rolf.. Har ikke veid så lite som jeg gjør idag siden ungdomskolen minst.. Veldig spent på utviklingen.. Sjokoladecravings forsvant også på sykehuset.. Drakk nesten ikke noe pepsi max heller mens jeg var der.. Blitt enda mer glad i vann.. Drakk vann som en helt :P Jordmødre kom å tilbydde meg saft etc , men jeg ville ikke ha.. Hver gang jeg fikk ei flaske pepsi drakk jeg vel 2-3 slurk og stående ble den.. Eneste jeg faktisk drakk opp var ei flaske fanta :P 

Blodsukkeret mitt er tilbake til normalen også.. :) Å alt står ellers bra til med meg.. Keisersnitt-arret er ubehagelig på ene siden.. Viser seg at det "gaper" litt der i huden, men det har grodd fint og ser bra ut sier de.. Går fortsatt med plaster.. Mest for min egen del fordi jeg er redd for såret :P  Syns det er rart at det bare har grodd på 5 dager liksom.. Men plaster til keisersnittet er visst vanskelig å få tak i så det spørs om jeg må gi slipp på det.. For dusje må jeg tilslutt..Holder ikke å bare vaske seg all over med klut i lengden :P Jeg får se hva jeg ender opp med.. :) 

Eneste jeg ikke har like flaks med er ammingen.. Det er lite melk å hente hos meg.. Har derimot kjøpt meg pumpe og har tenkt å prøve å få pumpet noen ganger hver dag.. Det kommer melk, for all del.. Men ikke nok... Etter tips fra sånn ammeguru på sykehuset så skulle jeg ta Metformin i 1 uke , for hun hadde lest en plass at det skulle hjelpe.. Så jeg fikk legens velsignelse og tester nå ut det også.. 

Imorgen kommer det hjemmebesøk fra helsestasjonen, å da får vi vite om han fortsatt går opp i vekt.. Jeg skulle egentlig hjem lørdag men måtte bli til søndag fordi han ikke hadde gått opp i vekt enda da.. Så nå får vi se.. :) 

Funfact: Jeg brukte nesten ingenting av det jeg hadde pakket med meg til sykehuset.. Brukte nesten ingen av klærne heller.. Jeg bodde i sykehus "kjolene" :P Å brukte boxere.. Det jeg manglet var mere babyklær som Thomas heldigvis fikk henta mer av etterhvert.. Så brukte jeg toalettmappa såklart.. Og klær til hjemreise.. Og laptop.. Alt annet ble bare liggende.. Å vi hadde med sykt mye.. Hahaha.. 

Felix er veldig nysgjerrig og usikker på Rolf.. Vet ikke helt hva han skal gjøre.. Han liker dårlig når han griner.. Og om han vil snuse på så blir han livredd når han  rører på seg.. Hehe.. Idag tok jeg han på fersken i å stå å se på vugga og være interessert.. :P Så vi venter i spenning på når han tør å lukte skikkelig på han.. Hadde vært greit å finne ut hvordan han velger å forholde seg til Rolf... 

Dette  ble jo ett langt innlegg.. Tror ikke jeg har skrevet så mye noen gang før.. :P Nå skal vi prøve å sove et par timer her.. 

<3 Jeg er verdens heldigste og lykkeligste <3 
 

#Fødselshistorie #Fødsel #Keisersnitt #Baby 

  Kommentarer: 12    Postet: 08.06.2016   Klokken: 03:27   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 6    Postet: 27.05.2016   Klokken: 23:31   Kategori: Graviditet 

På vei: 38+1

Igjen til termin: 16 Dager (Men planlagt Keisersnitt om 3 dager.) 

Kjønn: Gutt 

Trimester: 3

Neste kontroll: Keisersnitt på Mandag

Innkjøp: Bare småtterier nå.. Største innkjøpet er nok babygym :)  

Bevegelser: Masse!  

Utålmodig: Jepp.. Vil bare ha det overstått..  

Navn: Rolf Kristian

Vektøkning: Vekta står stille

Vann i kroppen: Nja.. Litt kanskje..  

Melk i brystene: Nei.

Strekkmerker: Nei kan ikke si jeg har lagt merke til nye.. Har liksom litt fra før.. :P 

Tungt: Jaaaa.... 

Kynnere: Har ikke opplevd det enda.. Iallefall ikke som jeg vet.. Av å til er det mye stramminger nederst i magen når jeg går...  

Hodet festet: Aner faktisk ikke.. Aldri snakket om det siden det nå har vært snakk om Keisersnitt i ett par uker..  

Cravings: Sjokolade.. Funnet erstatninger laget med Sukrin.. Det slår ikke ut på blodsukkeret <3

Plager: Bekkenløsning og svangerskapsdiabetes .. 

Humør: Tja.. Er  vel ganske stabilt for tiden det nå... Nervøs og spent for Mandag.. Hehe.. 

Høygravid: Ja

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satt å såg igjennom bildene mine og fant ut at jeg kan jo endelig se på bilder hvor mye jeg har vokst.. På meg selv ser jeg jo ingenting.. Merker det derimot i dusjen siden jeg nesten ikke kommer meg inn i dusjen lengre (Hahaha).. 


#Svangerskap #Gravid #38uker #Babyverden 

  Kommentarer: 6    Postet: 27.05.2016   Klokken: 23:31   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 27.05.2016   Klokken: 02:04   Kategori: Graviditet

Yes, da er det uke 38.. Å det blir ikke noe uke 39.. Det er rart å tenke på.. :p 

Var til full sjekk igjen igår.. Blodprøver, diabeteslege, UL & CTG.. CTG tok veeeldig lang tid da.. Først fomlet de i 20 minutter fordi de ikke fikk den til å registrere hjertet (men han var aktiv inni der så det var aldri noe skummelt med det).. Så jeg ble sendt opp på fødeavdelingen for å ligge i en seng istede.. Der fant de hjertelyden med en gang, men da hadde han visst lagt seg for å sove.. :p Så ble jo liggende der leeeenge.. Før han endelig våknet opp å laget masse liv.. Ble jo bare liggende å trykke på knappen mens han fektet, sparket og eltet rundt inni der.. Haha.. Etterpå ble vi henta av faren til Thomas å kjørt på sørlandssenteret å fikk henta denne babygym'en.. :D Endelig er den i hus! Så kjøpte vi med en koseklut og klorevotter til han.. <3 Ene storebror min og kona kommer nedover i Juni med 2 andre kosekluter jeg har sett meg ut som jeg ikke kjøpte da jeg var der borte fordi de var litt dyre.. Men fant ut at de er generelt så dyre disse koseklutene :P Så da ba jeg de like godt kjøpe med 2stk.. Greit å ha backup om Rolf finner ut at han digger de.. Da blir det jo gjerne ett voldsomt styr om den skulle bli ødelagt å det ikke finnes en ny..
Har også begynt å vaske klærne nå.. <3 Så søte små klær.. <3 Aww <3 

Men nå er det natta.. Opp tidlig imorra og til ny jordmortime for å snakke om Keisersnittet :) 

#Keisersnitt #Gravid #baby #babyklær #babygym #CTG 

  Kommentarer: 0    Postet: 27.05.2016   Klokken: 02:04   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 4    Postet: 23.05.2016   Klokken: 17:40   Kategori: GraviditetVar på Ultralyd forrige onsdag.. De forstår veldig lite av målene de tar på lille Rolf.. Ble liggende så lenge på benken at bekkenet mitt låste seg :P Måtte få Thomas til å løfte opp knærne mine sånn at jeg klarte å røre på beina.. Konklusjonen ble iallefall at jeg skal ta planlagt keisersnitt den 30 Mai.. 1 uke til nå.. Jeg er både spent og nervøs og litt redd.. Etter timen gråt jeg faktisk fordi jeg er livredd for blodpropp... Livredd for at noe skal gå galt osv.. Det har heldigvis roet seg ned... 
Grunnen til at det ble Keisersnitt er fordi målene de tar er så forskjellige.. Hopper opp og ned.. Først er det 13% over, så ble det 25% over, så gikk det ned til 12% over, å nå på onsdag var det 27% over.. Så de vet ikke hva de har med å gjøre rett og slett.. + jeg har svangerskapsdiabetes og er førstegangs.. Så om de skal sette meg igang vet de ikke hvordan kroppen min og Rolf takler det stressmessig og vil unngå at det ender i hastekeisersnitt.. Noe jeg er veldig enig i, da det er mye værre.. 

Driver derfor nå å samler sammen ting og tang til den der føde/sykehusbag'en.. Shopper litt her og der.. Idag fikk vi endelig tak i klorevotter.. 1 par iallefall.. Får se om vi får tak i ett til iløpet av uken på en annen H&M.. :) 

Onsdag er det ny kontroll med full pakke.. Blodprøver, diabeteslege, ultralyd & ctg :) 

#Keisersnitt #Gravid 

  Kommentarer: 4    Postet: 23.05.2016   Klokken: 17:40   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 3    Postet: 23.05.2016   Klokken: 01:24   Kategori: Graviditet

Min fantastiske samboer hadde visst kvitret videre at jeg savnet Trondheim og at jeg syns det var så kjipt å ikke få babyshower mens det ble posta bilder nesten hver dag i ei Termingruppe jeg er medlem i at de har fått babyshower.. Så familien hans hadde faktisk stelt istand det til meg på Fredag.. Mens jeg hadde fått vite vi skulle feire bursdagen til Philip, yngstemann til storesøstra hans.. Så vi hadde bakt sukkerfri kake og hadde med gave oppover og alt.. Så kommer vi inn døra, så får jeg vite at idag er det min dag.. <3 

Ble bare stående som ett spørsmålstegn.. Eneste jeg klarte å gjøre var å holde opp tommelen.. Haha.. Må ha sett så teit ut.. Men så kom tårene... 

Nei, jeg har ikke ord.. <3 

Jeg er bare verdens heldigste.. <3 Rett og slett <3 

#Babyshower #Itsaboy 

  Kommentarer: 3    Postet: 23.05.2016   Klokken: 01:24   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 15.05.2016   Klokken: 03:31   Kategori: Graviditet

Igår fikk vi endelig vogna i hus :D Herregud så deilig! Babyjogger City Elite :D
Fikk også kjøpt vognpose.. Easygrow Lite :D
Veldig fornøyd.. Men må nok kjøpe en egen til vinteren da.. :) 
Stelleveska er en Babybjørn veske :) Den har samme farge som sportsdelen som er på vogna...

#Babyjogger #CityElite #BabyjoggerCityElite #Easygrow #EasygrowLite #Barnevogn #Baby #Babybjørn #Vognpose #Stelleveske 

  Kommentarer: 0    Postet: 15.05.2016   Klokken: 03:31   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 4    Postet: 12.05.2016   Klokken: 22:58   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 4    Postet: 12.05.2016   Klokken: 22:58   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 6    Postet: 06.05.2016   Klokken: 21:14   Kategori: Graviditet

Eeeer så fornøyd :) Det har også ei hylle som kan trekkes ut på siden :)
Kjøpte det på Babybanden :)  

#Stellebord #Baby

  Kommentarer: 6    Postet: 06.05.2016   Klokken: 21:14   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 1    Postet: 05.05.2016   Klokken: 00:43   Kategori: GraviditetPå vei: 35+0

Igjen til termin: 38 Dager

Kjønn: Gutt 

Trimester: 3

Neste kontroll:  11 Mai på sykehuset til Jordmor

Innkjøp: MYE! Nye møbler, klær, vogn, diverse! 

Bevegelser: Masse! Masse! Å det begynner å bli trangt inni der... Så det er mye elting.. :P 

Utålmodig: Både og.. 

Navn: Rolf Kristian

Vektøkning: Vekta står stille

Vann i kroppen: Nja.. Litt kanskje..  

Melk i brystene: Nei.

Strekkmerker: Nei kan ikke si jeg har lagt merke til nye.. Har liksom litt fra før.. :P 

Tungt: Ja begynner å kjenne det godt nå.... :p 

Kynnere: Har ikke opplevd det enda.. 

Hodet festet: Nei.. Sist UL lå han tilogmed i seteleie... 

Cravings: Sjokolade, som jeg ikke kan spise i det heletatt nå.. 

Plager: Bekkenløsning og svangerskapsdiabetes (påska ble overkill for blodsukkeret tydeligvis.. nå tåler jeg ikke sukker)

Humør: Berg & Dalbane.. Griner av mye rart.. Tar ting svært personlig osv.. Men er mest godt humør da :) 

Høygravid: Ja

 
#Gravid #Svangerskap #Uke30 #Babyverden #Ukeforuke #Lister 

  Kommentarer: 1    Postet: 05.05.2016   Klokken: 00:43   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 1    Postet: 04.05.2016   Klokken: 00:47   Kategori: Graviditet

Her er skjønnheten! BabyJogger City Elite.. Med blå Deluxe bag til når han er nyfødt og fram til han vokser ut av den.. Etterpå blir den omgjort til den på bilde 2! :) Gleder meg til vi får den..
Bestilte den forrige uke :) Skulle ta ett par uker sa de.. :) 

 

#BabyJogger #Babyjoggercityelite #CityElite #Barnevogn #Baby 

 

  Kommentarer: 1    Postet: 04.05.2016   Klokken: 00:47   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 21.04.2016   Klokken: 01:33   Kategori: Graviditet

Da har jeg endelig fått henta ut den siste boksen :) Sånn såg innholdet ut i den :) 

#Libero #Babybox #Baby #Gravid #Svangerskap #Libresse #Babypakke #Startboks

  Kommentarer: 0    Postet: 21.04.2016   Klokken: 01:33   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 02:32   Kategori: GraviditetHer er fra Onsdag.. Da var jeg 31+6 :) 

#Gravid #Magebilde #Selfie 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 02:32   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 02:05   Kategori: Graviditet

Åhh.. Trodde egentlig aldri jeg skulle få kjøpt denne.. Men plutselig kom den på tilbud! Så da måtte jeg bare ha den!  Beste kjøpet på evigheter! :D Jeg fungerer bedre når jeg står opp om morran igjen.. :D Så kan jo denne brukes som ammepute og babynest og alt mulig greier også :D 

Her er en grei video som forteller litt om bbhugme puta :D 


#bbhugme #bbhugmepute #gravid #amme #amming #babynest #svangerskap #bekkenløsning 

Anbefales virkelig! Den koster 1399kr på Babyshop :) 
Fargen jeg valgte er Eucalyptus/Coral :) 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 02:05   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 01:38   Kategori: Graviditet

Har endelig fått orden på stua nå.. Her er bildene.. Og første middagen vi hadde ved det nye kjøkkenbordet.. Hehe.. Vi er sååå fornøyd :D Når vi trenger mer gulvplass kan vi bare legge ned platen og klappe sammen stolene og vips, så har vi masse mer gulvplass.. :) Eneste som mangler å byttes ut nå er stuebordet, men det er ikke hastverk med, det får bli når lillemann skal begynne å krabbe rundt og utforske.. Kurvene på bordet vi har nå er nemlig ikke de mest egnede for små myke skjøre barnehender som kan krafse rundt på de.. Felix har nemlig kvesset klørne på de osv så det er litt løse "tråder" og kanter der.. :P

Etterhvert nå skal også min pc bort.. Har fjerna bare èn skjerm med det første pga at det ikke skal bli heeelt overkill...  Men må først skaffe meg en brukbar laptop først.. Så det blir eventuelt når skattepengene kommer :) Mulig vi pakker den bort før det, for jeg har en reserveløsning-laptop også.. Men den er liten osv.. Så ikke heeelt egnet for "mitt bruk".. Liten skjerm osv.. :p Ikke at jeg kommer til å få brukt pc så mye etterhvert, men greit å kunne bruke en grei pc når jeg først skal bruke en og vi begge skal bruke pc samtidig :) For ellers kan jeg jo bruke den stasjonære liksom.. Men sånn som når ungen sover og vi kan slappe av så er det greit med 2 om ikke TV'n blir mer populær da.. Haha.. :) 

Soverommet er vi nesten ferdig med... Mangler bare å få kjørt bort en hel haug med søppel som lagres der inne nå så kan jeg ta bilder og dele... Har nemlig gått igjennom masse ting og klærne våre og det ble noen svartsekker tilslutt.. Mildt sagt... :P Det skal bli godt å bli ferdig... 

Nå mangler vi bare stellebord til badet og utstyr til den.. Og vi må få tak i madrass til vugga.. Den har litt merkelige mål, så må nok spesialbestilles da vi ikke finner noen som selger i den størrelsen.. Så skal vi kjøpe ett par ekstra sengesett, så må vi jo ha diverse andre ting.. Leketeppe, babygym, og slikt.. Må nok ha en sånn vippestol sak også.. Har ikke helt peiling på hva alt heter enda, men plukker opp litt ting her og der på babygrupper.. Haha.. Har en fin liste med stasj for å si det sånn.. Småtteriet kjøper jeg nok inn i Mai.. 

Så blir det en bitteliten tur til Sarpsborg om et par uker for å sjekke ut vogner i Sverige og hilse på familie.. Regner med vi utnytter Sverige til å se om vi finner annet billigere babystasj også.. :P 

Teaserbilde fra soverommet: 

#Interiør #Ikea #Hemnes #Norden #Gravid #Baby #Soverom #Stue #Kjøkken 

  Kommentarer: 2    Postet: 17.04.2016   Klokken: 01:38   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 03.04.2016   Klokken: 01:56   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 03.04.2016   Klokken: 01:56   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 02.04.2016   Klokken: 03:14   Kategori: Graviditet

På vei: 30+2

Igjen til termin: 71 dager

Kjønn: Gutt 

Trimester: 3

Neste kontroll: Ultralyd 8 April. Jordmor 13 April. :) 

Innkjøp: Ikke så mye nytt. Fått noe klær og har kjøpt litt flere kluter.. Hehe.. Blir storhandel nå i April :) 

Bevegelser: Masse! Å han er sterk! :P 

Utålmodig: NEI.. Jeg er ikke utålmodig.. Jeg er egentlig stressa men regner med det roer seg i Mai.. 

Navn: Rolf Kristian

Vektøkning: Vekta har sakte men sikkert begynt å gå oppover nå... 

Vann i kroppen: Nja.. Litt kanskje.. Men jeg har hatt mye mer vann i kroppen før, så plages liksom ikke.. :P 

Melk i brystene: Nei.

Strekkmerker: Nei kan ikke si jeg har lagt merke til nye.. Har liksom litt fra før.. :P 

Tungt: Nja, bekkenløsninga gjør det tungt... 

Kynnere: Har ikke opplevd det enda.. 

Hodet festet: Nei

Cravings: Fortsatt sjokolade.. Påska tok litt av pga priskrigen, så nå må jeg roe ned igjen... Haha.. 

Plager: Bekkenløsninga er den store plagen.. Så har jeg halsbrann ofte.. Og varme utløser blodtrykksfall.. 

Humør: Er ved godt mot.. Veldig emosjonell å tar ting svært personlig... Er nesten ikke en dag uten at jeg griner for noe.. :P 

Høygravid: Nei#Gravid #Svangerskap #Uke30 #Babyverden #Ukeforuke #Lister 

  Kommentarer: 2    Postet: 02.04.2016   Klokken: 03:14   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 20.03.2016   Klokken: 17:09   Kategori: Graviditet

Her en dag var vi hos legen tidlig på morran, så vi bestemte oss for å spise frokost på Egon også.. Veldig koselig med sånne smådater nå.. Kombinert med eksponeringsterapi.. Thomas plagdes jo en god del med sosial angst som gjorde at vi fant på lite/ingenting ute blant folk.. Men nå som vi snart skal bli foreldre så må vi få snudd på den der trenden.. Å så langt går det veldig bra.. :) Så er det jo superkoselig også.. <3 Vi har jo brukt Ingress en del til det også siste året.. Møtte mye nye folk iløpet av ifjor :) 

Etterpå gikk vi å handla litt på Rema og fikk henta ut babypakke, og en tur innom Princess å såg, hvor vi fant flere pakker med kluter.. Skal innom der senere også å kjøpe et par sengesett tenker jeg.. I April så begynner storshoppingen.. Da skal vi prøve å få fatt i det aller meste.. :p 


#Egon #Frokost #Babybox #Babypakke #Rema #Rema1000 #Princess #Gravid #LevVel 

  Kommentarer: 0    Postet: 20.03.2016   Klokken: 17:09   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 14.03.2016   Klokken: 02:27   Kategori: GraviditetJessda.. Tok nytt bilde idag :) Var 27+3 da :) Tiden flyr... Hehe.. 

Slenger med ett bilde til av noe så uuubersøtt som dette: Søstra til Thomas som kom innom med :D Awesome! 

#Gravid #Svangerskap #Gravidbilde #Magebilde #Huleboer #Baby #Sjefen 

  Kommentarer: 2    Postet: 14.03.2016   Klokken: 02:27   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 11.03.2016   Klokken: 23:25   Kategori: Graviditet2 nye sett med ammeinnlegg..
Det var så deilig kvalitet på de jeg fikk tidligere at jeg tenkte at disse måtte jeg ha flere av :)
Gleder meg til å prøve de ut også... :) Håper de er like deilige som de kjennes ut.. ^^ 
De var også myye finere enn på bildene på nettsiden :) 

Disse kan du få kjøpt HER
Disse koster 95kr pr stk :) 
 

#Ammeinnlegg #Gravid #Amming #Amme #Trivelig #Lilleba

  Kommentarer: 0    Postet: 11.03.2016   Klokken: 23:25   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 3    Postet: 11.03.2016   Klokken: 21:59   Kategori: GraviditetHerregud, idag på ultralyden fikk vi se ansiktet til Rolf <3 Desverre vises jo nesten ingenting på bildet.. Men man ser nesa da.. Haha.. Men på skjermen fikk vi se munnen også.. Hadde store lepper, så tror nok han får munnen til Thomas da han har større lepper enn meg.. :P Blir spennende å se.. :D Herregud for en herlig følelse <3 Nå er det 5uker til neste UL :) Fikk også vite jeg er 27+1 å ikke 27+0 idag.. Hehe.. Så de bruker tydeligvis 40+3.. Har alltid kun passa til 40+2 når jeg har fått vite hvor langt jeg er på vei.. Så nå stemmer begge appene mine 100%.. :D

#Gravid #Svangerskap #Ultralyd #App #Babyverden #Gravidogbaby 

  Kommentarer: 3    Postet: 11.03.2016   Klokken: 21:59   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 08.03.2016   Klokken: 00:56   Kategori: GraviditetVeldig fornøyd med innholdet :) 
Å syns det var imponerende at man får en tube med 15ml av AP+.. :) Det er jo faktisk en veldig dyr krem også.. 
Så var det koselig å få 2 smokker :) Pakken inneholdt rett og slett mye spennende.. 
Ser fram til å motta de 2 andre også.. Fra Rema 1000 & Libero/Kiwi :) 

#Babybox #Apotek1 #Baby #Gravid #Svangerskap #Avent #Pampers #Eucerin #Larocheposay 

  Kommentarer: 0    Postet: 08.03.2016   Klokken: 00:56   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 4    Postet: 04.03.2016   Klokken: 13:55   Kategori: Graviditet
På vei: 26+0

Igjen til termin: 100 dager

Kjønn: Gutt 

Trimester: 2

Neste kontroll: Ultralyd 11 Mars. Jordmor 13 April. :) 

Innkjøp: Mer klær, dyne, sengesett & diverse... Vi har fått ei vugge :) 

Bevegelser: Masse! Hver dag :) 

Utålmodig: Absolutt ikke.. Føler det går veldig fort egentlig.. 

Navn: Rolf Kristian

Vektøkning: Vekta er fortsatt stabil.. Opp og ned 2kg her og der.. 

Vann i kroppen: Nei, fortsatt ikke mye plaget med det.. Jeg klarer ikke bruke vanlige sokker, det er vel det eneste.. 

Melk i brystene: Nei.

Strekkmerker: Nei ikke som jeg har sett, men magen klør innimellom, så smører med lotion ^^ 

Tungt: Nei syns ikke det.. 

Kynnere: Har ikke opplevd det enda nei.. 

Hodet festet: Nei

Cravings: Sjokolade... I alle former.. :P Glukosebelastningen var perfekt, så kan endelig nyte litt av det igjen... Må bare begrense meg!

Plager: Fortsatt bare halsbrann og bekkenløsning.. 

Humør: Godt humør.. Veldig emosjonell.. :P Men for det meste godt humør.. 

Høygravid: Nei

#Gravid #Svangerskap #Uke26 #Babyverden #Ukeforuke #Lister 

  Kommentarer: 4    Postet: 04.03.2016   Klokken: 13:55   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 28.02.2016   Klokken: 00:21   Kategori: Graviditet

Felix er så god å ha  for tiden <3 Blitt mer kosemosepus etter jeg ble gravid.. Hehe..
Nå som jeg er syk setter jeg ekstra pris på det.. :D

Skulle tro den ungen har kidnappet immunforsvaret mitt.. Er sjuk for tredje gang nå siden desember.. Bah... :P Slenger med et magebilde å.. :P Dette tok jeg vel for 1 uke siden eller noe slikt... Nå er jeg 25+2.. ^^

Var på ultralyd for ett par uker siden..
Da var han ikke så veeeldig samarbeidsvillig på bildene osv, så fikk en ny ultralyd time nå 11 Mars.. Hehe.. 
Ser fram til den timen å håper han ikke er like vanskelig å ha med å gjøre da.. Han er ikke sjenert da.. 
Fikk nok en gang bekreftet klart og tydelig at det er en gutt inni der.. Lille Rolf Kristian ^^ 
Å han sparker og koser seg inni der..
Kjenner liv hver eneste dag , å det er bra.. Av å til kjennes det nesten ut som han vil ut :P 
Ekstra gøy er det at det begynner å skje ting over hele magen istede for bare nederst og i sidene.. 
Nå kan jeg sitte foran pc'n å se på at han driver å sparker øverst i magen osv.. 
Å Thomas kjenner det godt også nå.. :D Utrolig koselig <3 

#Gravid #Svangerskap #Spark #Ultralyd #Syk #Katt #Kos #Selfie #Magebilde

  Kommentarer: 0    Postet: 28.02.2016   Klokken: 00:21   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 25.02.2016   Klokken: 21:06   Kategori: GraviditetHar bestemt oss for at vi må fortsette å bo her litt til pga diverse.. Å det er jo like greit.. Så nå må vi hive ut halve leiligheta å heller oppgradere noen møbler og redusere ting.. Soverommet er det som har blitt nærmest ferdig.. Alt det oppi det hjørnet der skal ut.. Eller, 90% av det.. 
Vi får sjåfør etterhvert som skal hjelpe oss å få kjørt det på søpla eller dele ut f.eks møblene vi ikke skal ha lengre.. Expedit hylla er lovet bort til f.eks faren til Thomas.. Nattbordet har en usikker framtid.. Så er det 2 dvdhyller vi ikke har hørt om noen skal ha enda.. Å masse poser med rot.. Og den stolen da.. Den er jo 10++ år gammel nå.. Å holder enda, men har en ny.. Å denne tar bare plass.. Den ser jo også helt jævlig ut etter den trope-sommeren (2014) da jeg var innestengt i leiligheta.. :P Varm sommer og mye stillesitting ble den IKKE fornøyd med... 

Så har vi fått denne i hus :D Overraskelse fra storesøstra til Thomas og gubben hennes <3 
Kjempekoselig <3 Har kjøpt dyne og sengesett, mangler bare en ny madrass nå til den :)
Har å kjøpt inn masse nye klær.. Fikk kjøpt av ei på ei facebook gruppe.. Mye brukt, noe helt nytt.. 
Det beste er at alt er i forskjellige størrelser så nå har jeg litt ekstra klær sånn sett også :) Her er noe av det... Så var det 6-7 bukser til :) Betalte bare 600kr :D Herlig herlig!  

#Baby #Babyklær #Vugge #Gravid #Svangerskap 

  Kommentarer: 2    Postet: 25.02.2016   Klokken: 21:06   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 0    Postet: 05.02.2016   Klokken: 13:23   Kategori: Graviditet


Inne på ene termingruppa jeg er medlem av så fikk vi tips om gratis ammeinnlegg :) 
Ei som hadde rabattkode :) Igår fikk jeg de i posten, sammen med en matchende klut tilogmed.. Kjempefine :D

HER er link til de jeg bestilte :) 
Rabattkoden var "BAM2015" :) Da betaler man kun 30kr i frakt. Å det er kun ett sett man kan motta pr husstand.. 
Tok ca 2 uker å motta de :) 

#Amming #Amme #Ammeinnlegg #Rabatt #Rabattkode #BAM2015 #Bergtatt #Gravid #Svangerskap #Graviditet   Kommentarer: 0    Postet: 05.02.2016   Klokken: 13:23   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 4    Postet: 03.02.2016   Klokken: 15:25   Kategori: Graviditet

Hah, fikk shoppet litt igår også.. Første som jeg/vi har kjøpt selv til ungen.. :) Føltes skikkelig weird.. Haha.. 
Skal se om vi får kjøpt matchende bukse til genseren der senere også.. Men akkurat nå ble bare genseren med hjem.. 
Den og sokkene er kjøpt på Kappahl.. :) 

 

#Baby #Babyklær #Babystasj #Gravid #Kidinteriør #Kid #Kappahl 

  Kommentarer: 4    Postet: 03.02.2016   Klokken: 15:25   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 2    Postet: 29.01.2016   Klokken: 23:43   Kategori: GraviditetPå vei: 21+0

Igjen til termin: 135 dager

Kjønn: Gutt 

Trimester: 2

Neste kontroll: Hos Jordmor 10 Februar & Ultralyd den 19 Februar :) 

Innkjøp: Kjøpte en bamse og et par smokker i Oslo

Bevegelser: Har begynt å merke liv inni der nå endelig.. :) 

Utålmodig: Absolutt ikke.. Føler det går veldig fort egentlig.. 

Navn: Rolf Kristian

Vektøkning: Nei. Går ned i vekt faktisk, selvom jeg spiser vanlig.. Tilogmed mer enn før fordi jeg er sulten oftere... Gått ned 6.5kg siden 9 Desember..  

Vann i kroppen: Nei utrolig nok har vannet forlatt kroppen.. Plagdes mye med vann i kroppen i 1,5år og det ga seg i Desember nå.. 

Melk i brystene: Nope

Strekkmerker: Nei ikke noe som jeg har oppdaget.. Har jo litt fra før pga overvekten.. 

Tungt: Nja.. Vet ikke helt... 

Kynnere: Nei.. Bare plager i korsrygg og bekken.. Mulig bekkenløsning men vet ikke.. Skal ta det opp med jordmor... Gjør kun vondt om jeg går MYE.. Bortsett fra det er det bare ubehagelig til tider.. 

Hodet festet: Nei

Cravings: Sjokolade.. Å det kan jeg ikke spise eller drikke noe av.. Holder meg unna sukker generelt pga Glukosebelastningen gir litt for høye verdier... Så driver å "faster" fra unødvendig sukker fram til neste Glukosebelastning for å se om det hjelper.. 

Plager: Halsbrann om jeg ligger på høyre side spesielt, og ubehag i korsryggen/bekken.. 

Humør: Jeg har blitt en skikkelig fjortiss.. Fnisete osv.. :P Og veldig hormonell og gråter lett.. 

Høygravid: Nei

 

#Gravid #Svangerskap #Ukeforuke #Uke21 #Graviditet #Lister #Babyverden 

 

  Kommentarer: 2    Postet: 29.01.2016   Klokken: 23:43   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 8    Postet: 27.01.2016   Klokken: 15:23   Kategori: Graviditet

Jeg har ikke blogga på kjempelenge, rett og slett fordi jeg ikke har giddet.. Har vært mye sliten i det siste og tilbringt mye tid på sofaen pga kvalme etc.. Husker ikke om jeg har nevnt  det tidligere men jeg hadde gått å venta på en spesialultralyd for å få vite at alt er bra inni der.. Å jeg var i Oslo den 14 Januar.. :) 


Alt står bra til inni der :) Det blir en gutt.. Å han skal hete Rolf Kristian :) 
Rolf etter pappa og Kristian er ett navn som går igjen mye i familien til Thomas..  :) 
Herregud for en lettelse.. Han vinket tilogmed til oss der inne.. Hehe... 

Ble satt 1 dag fram.. Idag er jeg 20+5 :) #gravid #ultralyd #gutt #svangerskap 

  Kommentarer: 8    Postet: 27.01.2016   Klokken: 15:23   Kategori: Graviditet
  Kommentarer: 32    Postet: 24.11.2015   Klokken: 22:45   Kategori: Graviditet

Woop woop, dette har vært en spennende uke.. Det viser seg at jeg er gravid... 
Etter vi kom hjem fra Trondheimsturen har jeg vært mer å mer sliten.. Jeg har tenkt at det var fordi vi overkjørte oss med aktivitet der oppe da vi var ute heeele dagene omtrent.. Men så begynte jeg å bli kvalm når vi var ute å gikk, da spesielt om vi stod i ro.. Noe som resulterte at jeg måtte sette meg ned støtt og stadig.. :P Jeg hadde jo spiral så ville jo egentlig ikke tro på at jeg var gravid, men måtte jo kjøpe en pakke med 2 testere.. 
Dagen etter.. Når jeg stod opp.. Gikk på badet.. Fikk samlet litt i en kopp til å få brukt testen på... 


Jeg satt å skreiv med ei venninne på facebook.. "Er jeg gravid??!?" å sendte det bildet.. Haha.. 
Pulsen min smalt i været... 
Herregud, dette kan ikke være tilfellet skreiv jeg å bestemte meg for å ta den andre testen også.. Dette var bare tull..


Neida.. Positiv den å.. Jeg er gravid.. Ingen tvil om det... 
Hva skjer nå? Jeg satt der en liten stund å prøvde å roe meg ned.. Før jeg kledde på meg og vaska koppen å gikk ut fra badet.. Jeg skalv.. Jeg må ha vært likbleik der jeg stod å viste fram testene til Thomas og pekte på esken.. Men han vettu.. Han bare smilte som ei strålende sol han.. Haha.. Han måtte ringe først til fastlegen min.. Få time.. For jeg klarte ikke å snakke..  Rett etterpå ringte sykehuset.. Hallo, kunne det blitt bedre timing? De ville sette opp time til sjekk av spiralen, å da kunne jeg fortelle de at jeg hadde blitt gravid å trengte time ganske kjapt.. Så de satte opp time til meg, og Thomas ringte fastlegen å avbestilte.. 

Etter jeg fikk roet meg ned, fikk jeg ringt mamma for å fortelle det.. Fortalte det til henne, og mine søsken, og bestevenninna mi i Trondheim...  + jeg fortalte det til noen få andre i en gruppechat.. Men ellers måtte jeg holde tett.. Alt måtte jo forsikres først... Thomas fortalte det kun til et par venner av seg.. 

Dagen etter, så var jeg mest nervøs for å ta ut spiralen.. Jeg var redd for at dette skulle ende i spontanabort.. Eller at det var svangerskap utenfor livmora..  Heldigvis hadde jeg ingenting å bekymre meg for... Ungen ligger på rett plass, og spiralen ( Jaydess heter den forresten ) hadde begynt å finne veien ut selv, den lå i livmorhalsen.. Så den var bare å nappe ut, uten at det var til fare for barnet... Jeg fikk vite at jeg var 10 uker og 4 dager på vei.. TI UKER.. Jeg ble gravid før vi reiste til Trondheim.. Jeg ble gravid rett etter jeg hadde mensen sist.. Å den mensen var første gang EVER hadde vært helt normal.. Aldri opplevd før..  

 Legen på sykehuset henviste meg også til Oslo, for en veldig grundig sjekk, pga medisinene jeg har gått på.. Da de er ganske heftige mot en graviditet.. Så de vil forsikre seg om at alt er fysisk i orden med utviklingen og om det er misdannelser osv..  + at det at jeg er overvektig gjør det vanskelig ellers, så de i Oslo er visst spesialister.. 
Jeg fikk også ny time til vanlig UL den 20 Januar.. 

Jeg vet ikke om det er fordi det ikke helt har gått opp for meg eller hva det er, men jeg tar det knusende med ro.. Jeg tror  nok det hjelper at Thomas var så utrolig positiv.. Men han er også den som er mest gira og bekymrer seg aller mest for hva som skjer videre.. Altså, om det er noe galt med ungen etc.. Jeg er jo såklart bekymret selv.. Men som jeg sa til Thomas igår, jeg tror det er en slags beskyttelse.. At jeg skader mer ved å bruke masse tid på bekymringene.. At jeg beskytter megselv for at det ikke skal skje noe + at om det allerede har skjedd noe, å det ender i en abort, så er jeg kanskje mer mentalt forberedt.. At jeg allerede er "forberedt på" at det kanskje er noe galt.. Å at nyheten om at det ikke er noe galt da vil resultere i en enorm glede og da gjør at jeg klarer å engasjere meg 110%.. :)  Jeg har å alltid vært livredd for fødsel.. Men ikke engang det er en stor bekymring nå.. Jeg vet at nå må det skje.. Hvorfor være redd? Eneste jeg er redd for er om jeg revner..... Senere på kvelden sjekka jeg Fitbit-appen.. Så høy var pulsen min akkurat da jeg fant ut jeg var gravid :p 

Så dette blir spennende uker framover :) Idag er jeg 11+3 på vei :) Den største utfordringen nå om dette går bra å jeg kan fullføre dette svangerskapet, blir å finne en ny leilighet.. For den vi bor i nå er igrunn altfor liten fra før, å med en baby også blir det ikke bra nok plass :p + vi har jo Felix.. Derfor utfordringen blir så stor.. Han må være med.. Neste utfordring blir å se hvordan Felix takler dette.. Om han må omplasseres eller om han godtar at vi har en baby i hus også.. 

Aii.. Har brukt noen timer på dette innlegget nå, så dette får holde for idag :P 

#Gravid #Spiral #Hormonspiral #Svangerskap #Ultralyd #Baby #Selfie #Fitbit #Clearblue #Jaydess

  Kommentarer: 32    Postet: 24.11.2015   Klokken: 22:45   Kategori: Graviditet
 • Profilbilde 31, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube