Kommentarer: 2    Postet: 27.01.2009   Klokken: 04:26   Kategori: Overraskelser
Jeg bestemte meg for å komme meg vekk litt herifra etter at jeg fant ut at ei dreiv å leste her å snakket om hvor patetisk livet mitt var osv.. Men for de som vil være oppdatert på hvordan livet mitt har vært osv kan besøke Http://mjiaow.blogspot.com .. Jeg fant ut at jeg ska drite i hu kjærringa... 
Jeg kan jo oppdatere dere litt her å da? 

Vel, det har ikke skjedd SÅÅ mye mens jeg har vært borte herifra.. 

Jeg har funnet ut at den "fantastiske bergenseren" ikke er så jævli fantastisk likevel :)
Etter en samtale med en av mine tidligere fiender fant jeg ut tilslutt at denne fyren ikke nøyer seg med bare èn frøken.. Han dreiv rett å slett med flere før han kom hit.. Osv osv.. Mr.Seriøs... Yeah fucking right... 
Han nekter jo selvfølgelig.. Men jeg vet mer enn han aaaner... :) Enn at jeg lot den idioten ta jomfrudommen min. Fysj.. 

Bortsett fra det så har det rent ned postkassa mi omtrent med brev fra Sykehuset.. Og div.. Så nå har jeg vært til CT-Scan & EEG  og jeg venter på svar :) Er veldig spent.. Videre nå venter jeg på dato jeg skal til Spesialist og bli utredet.. Jeg har fortsatt psykologen min.. Hun er veldig bra å ha :) Håper jeg får beholde henne iallefall til jeg er ferdi med utredningen og alt det der.. Så jeg kan få litt sånn guide videre hva jeg skal gjøre om jeg får en diagnose.. :) 

Jeg har det også mye mye bedre nå enn jeg har hatt det på leeeenge, å det er veldig godt :) 

Jeg har funnet ut at jeg også trives her nå siden jeg får den hjelpa jeg trenger.. At jeg endelig blir hørt betyr SÅ mye for meg.. Jeg har bestemt meg for at om jeg får en diagnose ska jeg faen meg klage så det renner så jeg kan få noe som heter Pasientskade-Erstatning.. Høres dramatisk ut.. Men mye har vært fucka oppigjennom årene slik som jeg har vært.. Jeg har tapt masse skole fordi folk ikke har hørt på meg osv.. Å generelt skulle jeg jo fått mye mer hjelp om det viser seg at jeg har ADHD f.eks.. Bruttern får jo massevis av hjelp.. Heldige han.. Jeg vil så gjerne ha bedre karakterer.. Så.. Jeg ska bruke aaaalt som er mulig for å få sugd ut non kroner fra de folka.. Å kreve 2 nye år jeg kan ta VGS på.. Jeg vil nemlig ta GK-Helse&Sosial og VK1-Barn&Ungdom.. Ikke Omsorgsfag som jeg følte meg tvunget til å gjennomføre å ikke fikk en dritt ut av :)
Så jeg håper på en strååålende framtid.. Å jeg håper på at om jeg får diagnose får jeg vel også medisiner som gjør livet litt lettere å leve :) Så da kan jeg takle det.. LITT bedre =)
Jeg er SÅÅ glad!!! :D

 

Vel, Her var litt oppdateringer :D 
Sleng gjerne inn en kommentar :D

    Kommentarer: 2    Postet: 27.01.2009   Klokken: 04:26   Kategori: Overraskelser
Stikkord:
  • Profilbilde 27, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits