Kommentarer: 0    Postet: 20.02.2009   Klokken: 02:20   Kategori: Dikt
En kjærlig tanke, kan så meget være
En klem, et kyss, eller bare et stryk på kinnet
Selv sjalusi er kjærlighet
Om ikke for annet så for svikets skyld

Man kan ei eie, det som andre har,
Men kreve dog, at ingen, ingen andre får
Det som kun av elskere deles
Kjødets lyst og elskov het

Det dyreste man kan gi til noen
Er ens egen kropp og legeme
For får man det er to blitt ett
Og den som før var kun en drøm
Kan plutselig bli kjær og øm

Kjærligheten deles ofte,
Men ekte ting er kun for to
Og deler man med mer enn en
Da er man mer enn utro
Man gir jo bort det dyreste
Det som gud har skapt for to
  Kommentarer: 0    Postet: 20.02.2009   Klokken: 02:20   Kategori: Dikt
Stikkord:
  Kommentarer: 2    Postet: 19.02.2009   Klokken: 18:42   Kategori: R.I.P Pappa
Idag e det 5 år sia pappa dødd.. Savne han.. Æ å Christer va no på grava idag.. Den va nedsnødd så vi mått no grav oss fram inni der.. Eller, Christer gjor det siden han hadd hanska å bedre sko enn mæ..
Så fikk vi satt lys inni lykta å satt 2 lange fine rosa på grava.. Ble fint ja :) Ska legg ved bilde :D

dsc00743
Mått putt snø nedi "vasen" for å støtt opp rosan siden dæm e så lang :o

dsc00744

se så fine rosa :D
Får sannelig det man betale for på en blomsterbutikk når det gjelds rosa ass..

Tia går sinnsykt fort. Syns itj det e så læng sia æ pleid å krangel me pappa.. Hehe..
Å fisk på Leka å sånn.. Vi hadd det kjæmpearti alein vi.. Ilag me andre vart det somregel bråk osv..
Det e synd du ikke fikk levd litt længer så du fikk sett de fine ongan til Stein kåre voks opp :o
Å fikk opplev at æ fløtta  inn i egen leilighet å sånn. Christer å.. . Æ rakk itj å bli 18 engang..
Gruer meg til denne dagen hvert år..
Hehe.. Jeg pleier å dagdrømme å se for meg du plutselig kommer hjem osv.. Å bare har vært bortreist i mange år.
At du bare trengte tid for deg selv osv..
Tenker ofte på hvor mye lettere ting ville vært om du levde.. Jeg føler det er jeg som har overtatt "ansvaret".. litt slitsomt.. Hehe.. å kunne du fått skikk på lærern min på Gk ;) Imotsetning til muttern som venta nesten til skoleslutt.. Tapte en god del karakterer det året.. Kom meg ikke inn der jeg ville enda jeg var A-Søker :s
Jeg får endelig hjelp nå da.. 18 Mars skal jeg til sånn lege ting.. Utredning.. :) Gleder meg.. Dette året blir bra føler jeg.. Håper det..
Vi får se pappa.. Vi får se..

Glad i deg<3
Savner deg<3
  Kommentarer: 2    Postet: 19.02.2009   Klokken: 18:42   Kategori: R.I.P Pappa
Stikkord:
  Kommentarer: 0    Postet: 13.02.2009   Klokken: 04:34   Kategori: Blogg
Ja idag er det fredag den 13 :p uhuu  :p

Noen som opplever noe skummelt idag mon tro? Jeg har tenkt meg til Legen.. Det kan jo bli interessant på en dag som dette.. Vel, endelig har jeg massevis av plass på pc'n så nå har jeg ryddet opp på den :p Så har jeg reinstallert den. Noe som også er veldig kjekt :D
Valentins dagen står for tur.. Jippii.. Not.. Minner meg bare om at denne dagen for 5 år siden ble pappa innlagt..
Menmen.. Inatt ska jeg sitte våken så jeg er sikker på at jeg kommer meg så langt som til legen.. Så jeg får tatt de blodprøvene å henta ut resepten på happypills'a (sovepiller).

Hmm det er igrunn svært lite som foregår oppi huet mitt for tia.. Jeg tenker jo mye.. Men jeg "føler" ingenting..
Tenker mye på hvor sint jeg er på Øistein.. Jeg føler meg så lurt å så utnytta..
Så tenker jeg litt på Geir.. Hmm.. Tanken på at jeg aldri får møtt han igjen er ikke så hyggelig igrunn.. Gjøvik blir liksom bare Gjøvik.. Gjøvik<3 .. Silje har klart å få jobb allerede :) Kjempebra det da :)
Er lett å få seg jobb i Gjøvik.. Merket jeg selv.. En vakker dag kommer jeg sikkert til å flytte dit.. Når jeg har fått orden på livet mitt.. :) Ønsker de alt godt de to :)

Kommer til å få bruk for de happypills'a kjenner jeg.. Er på vei ned en nedoverbakke.. Økonomien er ikke helt på topp kan man si.. Ska no få søkt rehabilitering eller hva det no heter.. Stod i vedtaket fra sossen at jeg ska det.. Pga psykologen osv.. Så da har jeg vel i teorien krav på etterbetaling.. Om det er bare for psykolog nå eller i alle år er en annet spørsmål :p Sikkert bare den nå.. Fordi hun er ikke gratis..
*Hører på: Pink Floyd - Shine on you crazy Diamond (Parts 1-7)*

Jeg føler meg ganske så kald.. Alt jeg igrunn tenker på er hevn.. Hvordan jeg ska få hevnet meg.. Han har kostet meg så mye.. Alt for mye til å bare overse det.. Er jo det alle sier: slutt å tenk på det.. kom deg videre.. han er ikke verdt det..

True true.. Men jeg blir ganske besatt når jeg først blir det.. Blir vel bedre om jeg kommer meg til en oppoverbakke igjen.. Lyst til å reise bort men jeg vet ikke helt hvor.. Jeg er skuffet over Ronny så jeg vil ikke dit med det første.. Ska vente å se om han gidder å gi lyd fra seg.. Fristende å sende mld å fortelle at jeg har økonomiske problemer å kunne tenkt meg å få tilbake pengene han lånte i sept/okt.. 200kr det.. I want them..
Menmen.. Får bare vente..
Sitter her å ser litt på den gamle hjemmesiden min å gliser litt :p Den er litt fin da.. Men jeg gidder ikke å redigere den.. Men jeg kommer nok ikke til å ta den ibruk igjen på en god stund..
Christer å xen krangler så busta fyker å hu er ikke samarbeidsvillig. De har en unge sammen. Han ville komme til hu igår å prate ut om det som skjer mellom de men da unskyldte hu seg me at hu måtte rydde rommet sitt idag.. Litt latterlig grunn.. Hvor viktig er det å få orden iforhold til ungen å han enn å rydde ett jævla rom? .. Kvinnfolk.. Virker som de prøver å fryse ut bruttern.. :\ Æ forstår ikke koffer dæm ska krangle sånn.. No va det plutseli at han itj sku døpes.. Men om han ska konfirmeres må han jo døpes.. Om det ikke e borgeli da ellerno.. Men uansett.. Det sa hu ingenting om.. Men likevel lager de helvete på jord av en slik ting.. Å det er så mye.. Håper ikke jeg får det slik.. En kar puler på meg unge å etterpå blir det rabalder.. Husj.. Nei ska det sprette en unge ut av meg må jeg være klar over konsekvensene.. Å da er det likegreit å være i ett stabilt forhold først.. Noe xen til bruttern også burde tenkt på.. Konsekvensene av å knulle uten prevensjon.. Er ikke bare å få den ungen å skvise vekk faren fra bildet... Bruttern har jo rettigheter han å.. Han har ikke gjort noe galt...
Da han og muttern var i Sarpsborg i Jula var hun også i Sarpsborg hos no folk.. Men de brukte ALLE slags unskyldninger for at ikke familien vår i Sarpsborg sku få møtt ungen.. Mora hennes ringte faktisk å kjeftet på bruttern.. Huff :S
Forferdelige greier..
Nok om det..

I helga ska jeg drikke meg full igjen å det gleder jeg meg veldig til :D Men må no kjøpe inn nok drikke denne gangen da så jeg satser på 3 sixpk øl :P Ska drikke opp til JanO som vanlig tenker jeg ja.. Å se litt på pc'n hans med det samme.. Håper det blir en koselig kveld.. Jeg nevnte vel at han ble kjempegla for gaven? :D Han gleder seg til å bruke shotteglasset i helga :P Hihi.. Er så koselig når folk blir glade for gaver :)
Har enda ikke fått ferdi gaven til Muttern og Roy.. Christer sin er ferdi.. Mangler lissom bare å gi den.. Roy ska få en bag og ett pledd.. Må bare få tak i en bag først.. Regner med jeg tar det av Mars pengene jeg får om 2 uker.. Muttern er jeg ikke så sikker på hva ska få.. Men jeg får spørre hu ut litt.. Hu maser jo om no jævla blomster hele tiden.. Hun må vel få noe dobbelt opp mtp Morsdagen osv.. (Ja jeg er faktisk ikke ferdi me Julegaven til de nærmeste... Latterlig blakk Jul.. :\ + at jeg er UTROLIG treg :\)
Så vi får se.. *surfe litt rundt på nett etter mulige gaver..* Så blir jeg tvunget til å kjøpe de ;)
Kanskje det ja kanskje.. Ja jeg får se litt på det da..

Kommer mer senere :)
  Kommentarer: 0    Postet: 13.02.2009   Klokken: 04:34   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 0    Postet: 11.02.2009   Klokken: 03:14   Kategori: Blogg

Heisann.. :) Idag har jeg vært i byen.. Møtt Mette og slikt.. Vi dro på Peppes  å spiste pizza.. Så kjøpte Vi kjøpte oss ny veske.. :P Helt like vesker.. Litt gøy.. 
Etter det dro vi på Tiller å besøkte Jan Olav å ga han den omtalte gaven. Han ble kjempeglad :D
Vi hadde kjøpt Askebeger og shotteglass med Newcastle Logo på :) Og en kjøleskapmagnet med Logoen.. 
Så såg vi film osv :) Koselig :) 

 

Bortsett fra det er det ikke mye som skjer.. Snakka me Silje idag å det viser seg at Geir ikke vil treffe meg engang for ett hei ellerno.. Jaja.. Folk er forskjellige.. Får igrunn bare akseptere det.. 

Ellers har det ikke skjedd stort.. Ska se litt lost nå før jeg legger meg.. Så blir det vell bedre imorgen.. 
Hejdååå...

  Kommentarer: 0    Postet: 11.02.2009   Klokken: 03:14   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 4    Postet: 10.02.2009   Klokken: 02:47   Kategori: Blogg
Fant ikke på no bedre tittel.. Vel. Hei folkens, her er jeg :P
Jeg har ikke så mye peiling på hva jeg ska skrive.. Men jeg har det bra jeg vettu.. 

Det har blitt februar.. Tia går fort den.. Vært sjuk ei uke nå da men det årner seg nok.. :) 

Ellers så er det ikke mye nytt da.. Vel, Geir har fått seg dame å greier.. Kjempekoselig jente :) 
Heh.. Ronny var her i Trondheim.. Men hadde ikke tid til å treffe meg.. Jaja.. Koselig for han.. 
Jeg reiser til Gjøvik å Raufoss og alt.. Å har tid til å både bo og treffe folk.. Mens han har ikke tid til å treffe meg engang.. Påstod han sendte mld.. Rart den jævla meldinga aldri kom da... Menmen.. Greeeiit... 

Ellers da så har jeg begynt å henge mye på Ranheim :P Hos Mette.. Hu bor faktisk i samme blokkrekkehusting som Bruttern gjorde da han bodde på Ranheim.. Roy altså.. Koseli det å.. Fikk møtt Ann(E) igjen i helga å.. Koseli det å :P Hu va her på nyttårsaften.. 
Kristine va no innom.. Treng itj å skriv så my mer om det :p
Imorra ska æ å Mette oppover til JanO me gaven vi har masa om i fler mnd :D GLÆDE MÆ til å sjå reaksjonen.. Håpe no virkelig han bli gla :P Kan no skriv om koss det gikk imorra om æ huske på det.. 
Ska no kjøp mæ sovepilla imorra.. Om bostøtta kjæm inn tidsnok... Må vell ta ett par daga me det no.. Virke som nåkka e på tur ned.. Kjedeli greier.. 

Jeg har store ønsker om å ødelegge livet til en spesiell person.. Men det viser seg å ikke være så enkelt.. 
Denne idioten tar opp mye av plassen i huet mitt akkurat no.. Noe jeg ikke setter så jævli stor pris på.. Im pissed!

One day. When i dont care anymore.. I will kill you..

Så mye sinne inni meg.. Så mye agressjooooon.. Omfg.. Samtidig er det så mye glede.. Men hva er tyngst om man legger glede og sinne på ei vekt.. Jo.. Sinne.. Makan til opplegg.. Du leser vell kanskje bloggen å koser deg du nå.. Kanskje du setter deg ned å ronker å tenker på hvor forbanna deilig det er å gjøre meg så jævla forbanna.. Tipper du nyter det... 
Jeg er sint som man kan se.. 

 

Skal vi se, fins det no gøy å snakke om da? Nesj.. Da venter vi til happypillsa kommer imorra.. Hejdå.. :p
Kommentarer taas imot med stor glede :P

  Kommentarer: 4    Postet: 10.02.2009   Klokken: 02:47   Kategori: Blogg
Stikkord:
 • Profilbilde 27, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits