Kommentarer: 4    Postet: 21.04.2009   Klokken: 03:09   Kategori: Paradise Hotel
HERREGUD sier jeg bare.. Idag måtte jeg se en episode med det.. Den aller første jeg har sett.. Så jeg aner ikke hvordan jeg skal dømme de... Men jeg må bare si en ting.. Jeg liker virkelig ikke Lene.. Når hun har sine "alenesamtaler" til kameraet så virker hun rett og slett syk.. Å når hun var på den festen og skjellet ut Margrete på det groveste.. Da ble jeg virkelig forferdet.. "Pedohore"?!?!?!?!? HVA I HELVETE lissom.. Jeg liker ikke bergensere.. Men jeg støtter Margrete..
Men er det rett? Uansett.. Om hun har vært stille å blabla til hun Camilla kom.. So ?
Pedohore var jævli usaklig.. bare fordi hun er 26 å hoppet på en 20åring? Han var vel like villig?
Hvorfor støttet ingen Margrete da hun ble skjelt ut? er hun virkelig forferdelig?
Inntrykket mitt er at hun er helt okei..
Lene har vel sine skjeletter i skapet hun også tenker jeg.. Hun virker virkelig jævli.. Likte ikke i det heletatt fra hun åpnet kjeften sin.. :S

Hva er det jeg har "gått glipp av"? ?

Jeg hadde egentli bestemt meg for å ALDRI se Paradise hotel.. Men bruttern å kjærringa hans er STORE fans.. Så lurte de på en sang under episoden.. Å jeg som er musikk-kjenner blir da spurt.. Heh..
Letteste sangen ever jeg har måttet finne xD
Amy Diamond - What's in it for me..

Å siden det var bare ett kvarter igjen etter den sangen kunne jeg jo like godt se hva den store krangelen var om .. Ringte muttern midt under paradise hotel å hu ble hysterisk å måtte legge på for nå var det helvete i Paradise Hotel :p
Jaja... Blir vel så jeg må følge med videre for å se hvordan det går med Lene og Margrete.. Selv om jeg blir sliten av å se på det fordi de krangler så usaklig.. Hvorfor kan de ikke bare være glad for at hun smiler og er blid nå som Camilla kom inn :\
Enn å klage på at skoene hennes ikke matcher med klærne?? OMGOMGOMG.
Begynner nesten å skjønne hvorfor folk er så opphengte i denne serien.. men GUD Så slitsomt.. 

Legg merke til stikkordene xD
Vær så snill å kommenter.. :P Vil vite om det er no gærnt me Margrete eller om det er bare Lene som er totalskadd i huet.. (ikke at jeg forandrer mening.. men fint å vite andres synspunkter om hva Margrete har gjort galt.. Å om Lene har vært slik all the time)
  Kommentarer: 4    Postet: 21.04.2009   Klokken: 03:09   Kategori: Paradise Hotel
Stikkord:
  Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2009   Klokken: 11:23   Kategori: Blogg
Har byttet utseende på bloggen.. Nok en gang :P

For tiden er jeg ganske opphengt i House <3 Bare ELSKER den serien.. å jeg ELSKER Dr.House <3
Så sånn er det..
  Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2009   Klokken: 11:23   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2009   Klokken: 11:00   Kategori: Blogg
Fy faen jeg er sliten ass.. Sint sint og atter sint.. Og enda litt sinteree!!! når tar det slutt? Medisinen har ingen effekt.. Men legen vil vente til jeg er oppe på 100mg ei stund å se hva som skjeeer... Sååå.. Da får jeg bare fortsette å være sint i noen uker til.. HUrra..
  Kommentarer: 0    Postet: 20.04.2009   Klokken: 11:00   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 0    Postet: 03.04.2009   Klokken: 05:35   Kategori: Blogg

Veeel. Hva kan jeg si.. Mye har skjedd i det siste egentlig.. Er godt igang på DPS nå.. Har fått en slags medisin jeg ska teste så finner jeg ut om den funker om en mnd ellerno.. Hurra..

Jeg har kranglet med Ronny.. Jeg er barnslig fordi jeg savner de 200kr han lånte i september.. Begynner det å bli barnslig å etterlyse gjeld når det er gått over ett halvår? vel, nei.. Men så begynte tanta hans å gnåle.. Å hu hadde masse interessangt å si..

Hele greien forløp seg slik:

han sendt mæ no mld plutseli.. å spørt ka æ gjor.. så sa æ bare at æ leita etter en serie å lurt på om han hadd huska på pængan min..
så oversåg han det å svart på ka som skjedd der istede siden æ å spørt om det
så sendt æ kontonr og sånn i tilfelle han itj hadd det.. å stilt et annja spørsmål samtidi som æ igjen spørt om han hadd huska pængan min.. å fikk kun svar på det andre spørsmåle
så spurt æ om han oversåg pængspørsmåle
å da sa han ja fordi han skamma sæ.. å da vart æ skuffa å sånn
å skreiv at det passa jo jævli bra no som æ va virkelig blakk
så sa han at jeg var ikke alene om det
å da sa jeg at han hadde neppe betalt 2000 for en operasjon osv.. 
å da prøvd han å vær mr kul å si: penger vokser ikke på trær,.. sikkert vanskeil for deg å forstå men men.. er penger alt her i verden? 
å da svarte jeg: Nej, er derfor jeg ikke maser.. men du lovet meg! å jeg er blakk.. å det har gått ett halvt fuckings år så ikke kom å kall de viktig!!
å da prøvd han å dytt det over på mæ ved å si: "det er alltid bare du som sliter økonomisk virker det som! Meg meg meg"
å da sa jeg bare at han sku drite i de penga for dette gidder jeg ikke
å da sa han: "Snakkes om noen år når du blir voksen! Det er lov å være blakk! du eksisterer visst på en annen planet. du tar ikke kontakt, men egentli tror jeg vennskapet er over! er for voksen til dette:) du får kose deg. håper du får det fint;)"
Å da skreiv jeg bare: "Hehe du er utrolig:)  Jeg tar ikke kontakt fordi jeg har gitt opp den delen fordi jeg ALDRI får svar! Tygg litt på den du! men du skal vel nekte for det å du.. Jeg har økonomiske problemer jeg å men jeg klarer å betale en simpel 200 lapp før det er gått et halvår!  Er flere som er overrasket over hvor lite jeg hører fra deg! hver gang det er no galt skal jeg være så jævli forståelsesfull. Om ikke er jeg plutselig barnslig! Jeg syns jeg har vært jævli tålmodig jeg. en plass går grensa vettu.. Om du ikke forstår det syns jeg synd på deg:("
Å da svarte han så klok som han er: Jeg finner mg ikke i hva som helst! du har tatt kontakt? Løgn! etter jeg flytta å du baksnakker meg og! jeg flyttet hit for å få ett bedre liv det har jeg å du har ikke forandret deg noe du er like opptatt av det rosenrøde økonomien din som er så bak mål at det er umulig å forstå! bye bye

(Så vettu! så begynte tanta hans!!)

Første meldinger fra Tanta hans:
Kristin hær. Tanta til ronny! jaggu er det synd på deg tonje som må suttre osv te andre felles vænna a dæ å ronny! pga at han ikke tar kontakt. Han har mer enn nok han ronny. og ligg unna han. for han har da vel ikke gjort dæ nå ondt! Alt har sine grunner i livet. Noen vokser fra hverandre som venner, nye venner dukker opp.! er du sur på han så vær saklig i det minste! en grunn!! god en!!

(Jeg svarte ikke på den meldingen.. Gidder jo ikke krangle med henne.., Men så begynte hun å ringe.. Både hun å ronny.. Omg?? Jeg tok ikke tlf.. så kommer det ei ny mld... som fikk meg til å reagere)

Andre melding fra Tanta hans:
æ har prøvd å nå dæ flere ganga, så da regne æ me at du ikke vil ha noe me ronny å gjøre!! for å si det rett ut, så burde du finne deg ei venninne som er ganske lik deg! ikke stygt ment men ærlighet varer leeengst!:)  ska si til ronny at han treng ikke å kontakt dæ.. like greit det. for dere begge.. :) finn din greie å venner.. som ronny har gjort.. ang hundre kr ska æ årn at du får dæm i april

(Altså? Hva i helvete? Jeg diskutere penger med ronny fordi det var gått ett halvt føkkings år! å jeg ble kalt barnslig å psykelig opptatt av økonomi.. har spørt etter de pengene 4 ganger.. FIRE!)

Så no begynt æ å skriv lenger enn langt tilbake for no va æ lei:

Ehm... Har du egentlig lest det Ronny selv skreiv til meg å hva jeg skreiv til han? Hvem er det som er mest saklig tror du? Du har ikke engang peiling på hva han skylder meg jo. Det er 200kr! å han har skyldt meg de i ett HALVT ÅR! .. Han lover å lover å gir faen uansett.. å om jeg ikke aksepterer at han gir faen så er jeg BARNSLIG Å UMODEN! hvem er det som er det når man kaller hverandre det når det butter litt imot?? Har han egentlig medisin han som har Bipolar Lidelse?? Det har faktisk jeg.. Jeg fikk Medisin igår..
Det er noe å være stolt av det.. At jeg faktisk tar ansvar for hvem jeg er.. Jeg har mest sannsynlig ADHD, å får medisin for det om jeg finner ut at den for Bipolar ikke funker! Det va Ronny som ba mæ hold mæ unna fordi æ va barnsli å umoden å han va mer voksen enn å ha kontakt me mæ.. Så ka du har hørt må æ si e rystende.. For du har jo ikke peiling på ka faen som skjer engang virke det som.. Men Ronny har ett problem der.. Han pynte på sannheta når det butte imot å han drit sæ ut å må Dytt det over på den andre.. Å det å si at æ ikke har prøvd å ta kontakt.. KA FAEN e det me det? Han veit JÆVLI GODT at æ har prøvd SÅ OFTE å ta kontakt.. Han har unskyldt sæ me at han har telefonskrekk tilogmed.. Har han glemt det..? Æ trur aill derre angsten han prate om begynne å ta litt overhånd æ.. Å at han ikke får medisin e jo litt merkelig å.. Æ har vært på 3 møta på DPS å har fått medisin uten diagnose.. Va papiret hans FAKE? No må dokk skjerp dokk begge to.. E faen ikke bare MÆ som e problem her.. Æ har ei tålmodighet æ å.. Å den syns æ har strekt JÆVLI LANGT.. Æ tok itj tlf fordi æ orka itj hobbypsykologi.. Det her forventa æ ikke av dæ.. Fikk sjokk da du sendt meldingan der!
Å det me vænna.. Ka slags idioti e det? Venna tar man kontakt me.. Å dæm klare fint å spør sjøl om Ronny tar kontakt.. Ka me Jan Olav som har hjule ronny SÅ MY me økonomi.. Han har itj hørt nåkka fra Ronny nesten etter han flytta.. Blir LITT Feil å kall det felles venna når han faen itj har kontakt me dæm som e FELLES VENNA som dokk kalle det.. Jørn vil itj engang Snakk om Ronny.. Heh.. Herre her bli litt for latterlig.. Syns dokk ska vær litt mer saklig i en sånn delikat sak..

(*sukk*.. trur du det ga sæ? Nei.. svar fikk æ.. å det va hårreisende)
 Her kjæm svaran til Tanta:

Han har sagt du e umoden å til tider barnslig!!Hva gjør det a? ska han sitt å ta imot dritt, Kremt... Å sku han "pynte" på sannheta? Så ka faen gjør vel det a?? Du pynter stadig å øker fra hundre to to hundre kroner.. Hm.. Hva kaller du det da Tonje? Alt det der andre pjatte, angår ikke mæ,ka du har osv!! Så istede, får du 100kr som jeg har hørt dokk imellom har sakt!! å faktisk så har Ronny gått snart i ett år på DPS, Medisiner får han å, men han verken sier noe slikt som du!! Men så handler det jo alltid om deg tonje!! Og  jo, æ si akkurat det æ mene og leser å hører når han har svart dæ! finn nån andre å leke med du Tonje!!

*par minutter går*

hehehe du e jaggu mæ itj snau gitt. Ronny har sendt melding til Jan Olav,  men ingen svar! å itj kom me småpjatt og dritt. Men da e jo saken grei.  du får hundrelappen, rett etter 20 april.. Forstår nå hvor sliten ronny har vært me alt derre bipolar og det andre, å du ska faen mæ itj kødd me angst og tlf Angst/skrekk. som jeg veit fler har!! Fikk en midt i tryne når æ fikk høre og lese noen mld fra deg!! så rolig på knappen nåh. Ha ett meget fint og blomstrende liv.. Du veit det finnes liv der ute også?? Hint, papira, fake?? Du e, neh orke itj å si det engang, Tolk det som du vil. Da mener jeg alt! Hvis vi får tid i løpet av våren-sommeren, Så ska vi prøv å tenk på dæ! Tusen takk for det du har hjulpet ronny me?!? Et smiiil Fra oss :D:P:D ;-> Husk at det er ikke alle som er så slemme som oss!! Snu litt på flisa du så kan du oppdaget at, Oi jeg kan tenke positivt om andre også?? Du turt ikke ta tlf du, husk at ronny veit det me fake hukommelse?!Neh.. Detta ble gøy det..ups, åh nei buhu, ble barnslig jeg nå! kos dæ.....

*par minutter til går* og det begynner å ringe igjen å dure...

Au da, har du tlf angst? og du, æ e itj psykologen din, du må ha spalta personlighetsforstyrrelse! hvis du har innbilt dæ det azz!! var nok ikke koseprat nei!! men men.. du er ikke min type heller da.. ha ett flott å¨r å de kommende år, fra

(fra hva??.. vel.. der trodde jeg det endelig var over.. Å jeg gadd ikke svare mer.. Men tror du hu ga seg? haha.. think again!!)

Neste morgen kom det nye meldinger durende inn på mobilen *sukke*

Våkna brått å tenkt på det me papiran til ronny. va det du som hadd faka dæm el?  har nesten sove 3 tima. tenkt på det teite greia du sa igår, var igrunn ganske masse det igrunn.. Men ronny ha nok ekte papira ang sine plager.. Men lure på deg da! HM! For å ta det me, slutt å slurve å tute å grine for at du har det så jævli.Kan trøst dæ me det at det e  2000 andre som også plages. så kutt ut å tru at folk tenke ditt å datt ang dæ!!! mått bare nevn det, hvis ikke får æ itj sov på fler daga.. Byebye tonje"

(Hvor mange ganger skal de si "bye bye" ?)

Vel, det var det.. Forhåpentligvis hører jeg ikke mer fra de :)

Men, kan jo ikke glemme.. Ronny sendte jo meg en priceless melding å.. som han driter seg ut med...
Han påstod han var nettopp kommet hjem fra psykolog å hadde lest det jeg å tanta hadde skrivi.. å Nå hadde han bestemt seg for at nå var det 100% over.. Okeeei? Hvordan kunne Tanta da svare så jævli godt for seg når det gjaldt Ronny? sånn som å vite at ronny  hadde sendt mld til jano uten å fått svar osv? Hu vet vel ikke hvem han er engang.. å hvorfor ringte det fra ronny sin mobil også mens meldingene stormet inn? glemte han liksom mobilen hjemme? mhm.. as if.. han sendte også mld til jano etterpå å fortalte om at tlf skrekken var sant å at "han vet jo hvordan jeg er".. for å prøve å sette han opp imot meg å el? hvor gammal ern? æsj ass.. sånne gjør meg så dårlig :((

Sånn rent bortsett fra det er det ikke sååå mye som skjer.. Øistein begynte plutselig å lage rabalder idag.. Det var så forferdelig at jeg hadde sjekka ut åssen det gikk me xen hans osv.. å ungen.. Menmen.. Alt handler jo om han :P Jævla ekling.. Er mange eklinger her i verden... :(

Bestilt nye sovepiller.. Orker ikke humørgreia her mer..
Siste pakken nå.. I promise!
Me sux bigtime in English :P

Oh, btw. Jano og Mette er blitt kjærester<33

Men da snakkes vi senere :P Nå har dere fått nok å lese

  Kommentarer: 0    Postet: 03.04.2009   Klokken: 05:35   Kategori: Blogg
Stikkord:
 • Profilbilde 27, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 27år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør.

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits