Kommentarer: 1    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:54   Kategori: BloggFelix er jo blitt litt nummer 2 plutselig etter lille Rolf kom  i hus.. Ikke får han være på soverommet om nettene lengre å ikke får han like mye oppmerksomhet.. Vi prøver så godt vi kan såklart :) Dette bildet tok jeg igår fra da vi hadde våknet og slapp han inn på soverommet igjen mens Thomas tok seg av Rolf.. Da kom han rett oppi senga og la seg inntil meg.. <3 Han er bare så god den gutten.. <3 

#Kjærlighet 

  Kommentarer: 1    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:54   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:49   Kategori: Hjemme

Her er faktisk bilder av soverommet.. Haha.. Hadde jo skrevet om det tidligere.. Det tok sin tid å få istand.. Disse ble tatt dagen før keisersnittet.. Da skulle alt være klart , koste hva det koste ville.. Så da ble det å bare kjøre på å gjøre det.. Ble veldig fornøyd ^^ 

#soverom #barnerom #barneseng #baby #cityelite #bbhugme #glossybox

  Kommentarer: 3    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:49   Kategori: Hjemme
  Kommentarer: 1    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:38   Kategori: GlossyBox

Dette var jo en helt grei boks det.. Høydepunktet er Deborah Lippmann lakken :) Så den gjorde boksen for min del.. Sammen med intimserviettene.. Jeg syns nemlig Deo Doc er ett spennende merke.. Resten av esken var egentlig ikke så interessant.. Men deilig å føle jeg ikke kasta bort pengene selvom det bare var 2 av 6 ting i esken jeg satte stor pris på.. Hehe.. 

#Glossybox #Skjønnhet #Deodoc #DeborahLippmann 

  Kommentarer: 1    Postet: 18.06.2016   Klokken: 00:38   Kategori: GlossyBox
  Kommentarer: 12    Postet: 08.06.2016   Klokken: 03:27   Kategori: Graviditet

Dagen startet med at vi pakket sammen resten av tingene og fikk det siste på plass, før vi ble henta og kjørt på sykehuset. Måtte møte opp til halv 7 pga forberedelsene mtp ønskebrevet mitt. Ville nemlig ha bl.a emblakrem på hendene mine pga veneflonene. Veldig dårlig erfaring med å sette de. 
Så skulle de sette kateter.. Fikk høre at det var piece of cake og ikke vondt.. Det er bare bullshit :p Jeg følte meg mishandla da de endelig fikk dytta faenskapet oppi.. Så startet den store dagen.. Vi ble fulgt opp til operasjons venterommet hvor jeg måtte sitte å vente mens Thomas ble med legen/jordmora for å skifte etc før operasjonen.. Det føltes som jeg satt der en hel evighet før de endelig kom å henta meg inn til operasjon.. Keisersnittet.. Nå skulle det skje.. 

Hva var det jeg forventet før keisersnittet? Jeg vet egentlig ikke.. Jeg hadde liksom ingen formening om det.. Jeg var mest bare redd for at noe skulle gå galt.. At noe var galt med ungen eller at jeg plutselig endte opp med å blø ihjel eller lignende.. Å jeg var redd for å kjenne at de holdt på.. Å redd for hva det kom til å gjøre med bekkenløsninga å ligge så lenge på en hard benk.. 

Veneflonene.. Det måtte jo gå som det måtte gå.. De holdt på å dille med meg i over 1 time for å få det til.. Jeg har èn god åre.. De trengte 2... De måtte tilslutt hente en ekstra lege med ultralyd dings for å finne en ekstra åre.. Endte opp med å sette den inn rett sidenav den andre veneflonen.. Stakkars Thomas som måtte sitte å vente på utsiden mens de prøvde å bare finne ei åre på meg.. Haha.. 
Spinalen var mye greiere å sette.. De satt en hel haug med sprøyter i ryggen min før de satte inn spinalnåla.. Første stikket gikk ikke helt som ønsket å han måtte sette den lengre opp i ryggen, å da gikk det bra.. :) Det var en sykt creepy opplevelse.. Først ble jeg varm i rompa.. Haha.. Så ble jeg varm nedover venstre beinet først, å da ble jeg bekymra for hvorfor det ikke skjedde noe i høyre bein, men så kom det nedi der også.. For ikke å snakke om hvor forferdelig det var å kjenne kroppen å IKKE kunne røre på den.. Helt absurd.. :P Så kom det plutselig som kastet over meg en helt forferdelig kvalme.. Så ille at jeg var klar for å spy hvert øyeblikk.. Heldigvis hadde de sannelig noe for det også å fikk dytta inn kvalmestillende i veneflonen min... Så gikk det over.. Hurra <3 

Jeg skalv stort sett hele tiden etter den spinalen ble satt.. Som om jeg frøys.. Men jeg gjorde jo ikke det.. Men hakket tenner og skalv som ett aspeløv gjorde jeg.. Legen som passa på meg hele tiden sa at det var helt normalt med tanke på at det var et så stort øyeblikk og kroppen er full av adrenalin.. Hun legen var forresten superflink.. Jeg var så redd for at det skulle bli sånn gullegossin-prat , noe jeg hater.. Men hun var proff.. Og kjempeflink..
Når de var klar så fikk endelig Thomas komme inn.. Det  var så rart å se han med de grønne klærne på seg og munnbind.. Men SÅ ubeskrivelig godt å se han.. 

Så kommer øyeblikket vi har venta på så lenge.. Lille Rolf Kristian blir født.. 09.16 ble han tatt ut med høylytte skrik.. Mens legene lo  og fortalte at han tisset , han tisset masse :p Så fikk vi se han.. Han var så stor, men samtidig så liten.. Tenk at han hadde ligget inni magen min bare noen sekunder tidligere? Så forsvant Thomas ilag med de ut for veiing og fiksing... Mye rundt de minuttene der er veldig uklare.. Husker skrikene hans.. Kunne høre at han gråt mens de holdt på med han på bakrommet der... Han ble visst kjent for den gråtingen.. Hehe.. Han var ikke mye fornøyd med å bli tatt ut fra magen min der han hadde kosa seg sånn.. ^^ Så kom de inn med han igjen å la han på brystet mitt.. De søte små fingrene... <3 Så liten.. <3 Han var 4185g og 50cm.. :) 

Neste jeg husker er at jeg hører at de stifter meg sammen... Så skulle de få meg over i en seng.. Fortsatt helt grusomt at jeg ikke klarer å røre på meg.. hehe.. Så ble jeg trillet opp på oppvåkningsrommet og ble liggende der å bare glo.. Etterhvert kom det en lege og ga meg verdens fineste kort.. Ett kort med 2 bilder av Thomas & Rolf på <3

Etterhvert kom også Thomas opp ilag med Rolf og jeg fikk ha ham inntil meg igjen og ammet litt.. <3 Vi ble liggende på sykehuset i 1 uke etterpå.. Ikke fordi noe var galt med han, men pga keisersnittet og antibiotikabehandling og diverse. Så tok de stiftene på Lørdag.. Så ble jeg skrevet ut på Søndag :) Lille Rolf var frisk som en fisk og blodsukkeret var helt fint :) Ble skrevet ut fra nyfødtintensiven allerede mandagen han.. :) Thomas bodde på sykehuset med oss fram til Fredagen..  Så fikk han hjem og bare ta siste finish på leiligheta og støvsuge etc siden Felix hadde jo sikkert fikset masse fine hybelkaniner.. Hehe.. Trøtt familieselfie.. Han har vært flink til å holde oss våken innimellom.. Hehehe... Her har vi endelig kommet hjem igjen <3 Ubeskrivelig godt.. Ble møkklei den senga der.. Holdt på å ta knekken på ryggen min.. Bekkenløsninga forsvant forresten med en gang etterpå.. Iallefall kjente jeg ingenting til den da jeg skulle opp å stå fra første gang.. Det var forresten forferdelig vondt.. Haha.. Jeg klarte ikke stå rett opp.. Men jeg kom meg iallefall ut av senga.. Dagen etter så kom jeg meg opp litt lettere heldigvis.. På fredag klarte jeg å gå uten at det gjorde vondt å uten at jeg måtte holde på magen (det punktet som gjør vondt i snittet)..  På dag 3 kom barseltårene tydeligvis.. Toppet seg da det var ei jordmor som skulle trykke på magen min.. Ble liggende å grine lenge etterpå uten å egentlig helt skjønne hvorfor.. Etter det har jeg grått for mye annet rart også.. Spesielt da Thomas reiste hjem på Fredagen.. Hehe.. Var jo knapt jeg taklet at han så meg inn i øynene å sa han elsker meg så begynte tårene å renne.. :P 

Nå idag er det ikke så ille da heldigvis.. Blitt mye bedre etter jeg kom hjem. :) Annen morsom ting etter jeg kom hjem var å veie seg.. Nesten 10kg har jeg gått ned på den uka på sykehuset.. Rart å tenke på at bare 4 av de var Rolf.. Har ikke veid så lite som jeg gjør idag siden ungdomskolen minst.. Veldig spent på utviklingen.. Sjokoladecravings forsvant også på sykehuset.. Drakk nesten ikke noe pepsi max heller mens jeg var der.. Blitt enda mer glad i vann.. Drakk vann som en helt :P Jordmødre kom å tilbydde meg saft etc , men jeg ville ikke ha.. Hver gang jeg fikk ei flaske pepsi drakk jeg vel 2-3 slurk og stående ble den.. Eneste jeg faktisk drakk opp var ei flaske fanta :P 

Blodsukkeret mitt er tilbake til normalen også.. :) Å alt står ellers bra til med meg.. Keisersnitt-arret er ubehagelig på ene siden.. Viser seg at det "gaper" litt der i huden, men det har grodd fint og ser bra ut sier de.. Går fortsatt med plaster.. Mest for min egen del fordi jeg er redd for såret :P  Syns det er rart at det bare har grodd på 5 dager liksom.. Men plaster til keisersnittet er visst vanskelig å få tak i så det spørs om jeg må gi slipp på det.. For dusje må jeg tilslutt..Holder ikke å bare vaske seg all over med klut i lengden :P Jeg får se hva jeg ender opp med.. :) 

Eneste jeg ikke har like flaks med er ammingen.. Det er lite melk å hente hos meg.. Har derimot kjøpt meg pumpe og har tenkt å prøve å få pumpet noen ganger hver dag.. Det kommer melk, for all del.. Men ikke nok... Etter tips fra sånn ammeguru på sykehuset så skulle jeg ta Metformin i 1 uke , for hun hadde lest en plass at det skulle hjelpe.. Så jeg fikk legens velsignelse og tester nå ut det også.. 

Imorgen kommer det hjemmebesøk fra helsestasjonen, å da får vi vite om han fortsatt går opp i vekt.. Jeg skulle egentlig hjem lørdag men måtte bli til søndag fordi han ikke hadde gått opp i vekt enda da.. Så nå får vi se.. :) 

Funfact: Jeg brukte nesten ingenting av det jeg hadde pakket med meg til sykehuset.. Brukte nesten ingen av klærne heller.. Jeg bodde i sykehus "kjolene" :P Å brukte boxere.. Det jeg manglet var mere babyklær som Thomas heldigvis fikk henta mer av etterhvert.. Så brukte jeg toalettmappa såklart.. Og klær til hjemreise.. Og laptop.. Alt annet ble bare liggende.. Å vi hadde med sykt mye.. Hahaha.. 

Felix er veldig nysgjerrig og usikker på Rolf.. Vet ikke helt hva han skal gjøre.. Han liker dårlig når han griner.. Og om han vil snuse på så blir han livredd når han  rører på seg.. Hehe.. Idag tok jeg han på fersken i å stå å se på vugga og være interessert.. :P Så vi venter i spenning på når han tør å lukte skikkelig på han.. Hadde vært greit å finne ut hvordan han velger å forholde seg til Rolf... 

Dette  ble jo ett langt innlegg.. Tror ikke jeg har skrevet så mye noen gang før.. :P Nå skal vi prøve å sove et par timer her.. 

<3 Jeg er verdens heldigste og lykkeligste <3 
 

#Fødselshistorie #Fødsel #Keisersnitt #Baby 

  Kommentarer: 12    Postet: 08.06.2016   Klokken: 03:27   Kategori: Graviditet
 • Profilbilde 29, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits