Kommentarer: 1    Postet: 31.07.2014   Klokken: 22:52   Kategori: GlossyBoxMåtte jo teste ut leppestiften her også siden jeg testet ut den forrige fra bellapierre.. :) Denne var fin.. Men kunne med fordel vært litt lysere.. Den ble lysere på bildet enn den var 4real.. Så sånn den ser ut på bildet hadde egentlig vært finere enn den så ut 4real.. 

Slik så den forrige ut :) Den het for Luminous :) Den fikk vi i September Boksen :) 

#Glossybox #BellaPierreCosmetics

  Kommentarer: 1    Postet: 31.07.2014   Klokken: 22:52   Kategori: GlossyBox
  Kommentarer: 7    Postet: 31.07.2014   Klokken: 22:13   Kategori: GlossyBox

Denne mnds Glossybox syns jeg var helt topp :D Flotte produkter :D
Det jeg også liker er at vi får prøve flere produkter fra samme merke.. Som f.eks Teeez & Sumita & Elizabeth Mott osv :)

#Glossybox #Teeez #ElizabethMott #FigsAndRouge #NailsInc #Skjønnhet #Hudpleie #Negler #BellaPierreCosmetics 

  Kommentarer: 7    Postet: 31.07.2014   Klokken: 22:13   Kategori: GlossyBox
  Kommentarer: 0    Postet: 28.07.2014   Klokken: 17:56   Kategori: ParfymeMine kjære parfymer.. Jeg har litt mange.. Ikke lenge siden sist jeg la ut innlegg om de, men dette er altså ett oppdatert innlegg..

Haha :P 

Har du mange parfymer ? 

  Kommentarer: 0    Postet: 28.07.2014   Klokken: 17:56   Kategori: Parfyme
  Kommentarer: 2    Postet: 27.07.2014   Klokken: 02:56   Kategori: Blogg

Brukte 4000 friske på ny AC.. Det er varmt! Så er det ikke gøy å legge seg å være gjennomvåt og våkne gjennomvåt.. 
Så da er denne helt topp.. Trodde Felix kom til å bli redd den siden den bråker, men neida, han syns den var knall han å.. 
Så han la seg rett ned sidenav den :P (Beklager til de med fot-fobi :P) Så har jeg fått masse vann i beina som for første gang ikke går bort etter kort stund.. Har hatt det i over 1 uke nå.. Å har vært hos lege og tatt EKG og masse blodprøver og venter på svar på de.. De svarene skulle komme i neste uke.. Så får håpe det ordner seg.. Jeg er litt redd må jeg innrømme... Dette er jo ikke det eneste som plager meg.. Den røde tante har ikke bare vært på besøk, det virker som hun har flytta inn.. Snart vært her i 2mnd nå.. Så det er ikke barebare å være meg for tiden.. Jeg er sliten.. Knasker jerntabletter hver dag osv.. Enormt økonomisk press fra tanta.. Blabla... BLÆ.. FML... Når jeg sitter med beina sånn så sovner de... Kjempepraktisk da jeg må det støtt og stadig eller?? Felix sneik seg med på bildet.. Så har vi grillet MASSE i det siste og virkelig utnyttet det fine været.. :) Hatt masse besøk også :) 

Ingenting er som iskalde bokser med Pepsi Max i denne varmen.... <3 Idag ble vi vekt av Tor som slo med hammeren sin grytidlig.. Han hadde også laget kunstverk.. Dobbel regnbue.. 
Da jeg våkna  av smellet ble jeg så satt ut at jeg satt ut at jeg grep tak i Thomas og heiv etter pusten.. Jeg tror jeg drømte noe da jeg ble vekt..
Etterpå satt jeg i senga å  bare "gispet" etter luft mens Thomas tok runden i huset og trakk ut alle kontaktene.. Lurer på hva jeg drømte... Må ha vært noe slitsomt... Men husker ingenting.. Å jeg pleier å huske drømmene mine.. Men så blir jeg ikke akkurat vekt av Tordenvær hver dag heller.. Haha..  Thomas husket hva han drømte, han hadde nemlig drømt om tordenvær, så det kan hende at det hadde holdt på en stund før det smalt høyt nok til å vekke oss.. Fikk også erfare at selvom det er lyst og sol, så ser man faktisk lynnedslagene jævlig godt når det er kraftig nok vær.. :P Da ble jeg overrasket.. Syns nemlig tordenvær på dagtid er kjedelig til vanlig.. 

  Kommentarer: 2    Postet: 27.07.2014   Klokken: 02:56   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 18.07.2014   Klokken: 23:35   Kategori: Blogg

Har følt meg litt sperret inne i de siste ukene.. Så det var både godt og jævli slitsomt å reise inn til byen idag.. Nå ser det endelig ut til at det er på bedringens vei, men er redd jeg jinxer det nå ved å faktisk tenke det.. Så regner med at det er i full gang igjen imorra med min flaks å at det blir legetime likevel.. Sukk.. 

Fikk handlet litt i byen da :) 

Er salg på de Decubal kremene på Vitus nå.. :) 40%.. Så hvis du er glad i de, så løp å kjøp! Bare denne uken! 
Kjøpte 2 store tuber jeg så har jeg nok krem for resten av året minst :P Å måtte også innom BodyShop..Vanskelig å besøke den butikken uten å shoppe asså :P Kjøpte Honeymania Body Butter etter jeg testet den sist jeg kjøpte inn slike Body Butter,  Å fikk med ett par nye prøver nå også.. Denne gangen på Pink Grapefruit Body Butter + Peach Body Butter.. Pink Grapefruit fikk det til å føles som jeg hadde sølt Schweppes Grape Fruit på meg :P Haha.. Litt bitter lukt.. Peach var søt og god.. Men forbinder den jo med Iste, så det føltes litt som å ha Iste på seg :P Blir nok ikke å kjøpe de liksom.. Kjøpte også med en pk med enkle neglefiler fra H&M.. Og ny Vaniljeparfyme.. Elsker at det lukter vanilje på badet så bruker den bare til å spraye i rommet med jevne mellomrom ^^ Burde vel egentlig funnet noe duft-ting som permanent lukter vanilje, men pytt pytt.. En slik parfyme varer lenge.. ^^ 
Da vi kom hjem kosa vi oss med sushi, eller, jeg kosa meg med det.. Thomas syntes ikke de var noe særlig.. Hehe.. 

#Sushi #TheBodyShop #BodyButter #H&M #Decubal #Parfyme #Hudpleie #Skjønnhet #Neglepleie #Negler

  Kommentarer: 0    Postet: 18.07.2014   Klokken: 23:35   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 14.07.2014   Klokken: 00:22   Kategori: Blogg

Vel, dagen startet ikke så koselig.. Hvis du er litt "hårsår" (vet mange er det...) for å lese om andres jente-intim-problemer, hopp over det neste avsnittet...

Jeg innså at imorra blir det nok neppe hyttetur da de ikke har noe innlagt vann og det er utedo der osv.. Fordi jeg har tante rød som nekter og gi slipp på meg.. Har hatt i 1mnd og tilogmed fått kur for å stoppe den, men den biter seg fast med nebb og klør og den gir ingen tegn til retrett selv etter over halve kuren.. Jeg er avhengig av å ha en dusj/vask tilgjengelig da det kan plutselig bli ekstremt akutt... Så da funker ikke hyttetur på ei øy :\ Det er jævlig deprimerende at kroppen min skal være så fucked up... Å jeg er livredd for at mamma sitt svar på det skal bli til virkelighet.. Hun mener jeg må bestille time til kirurgisk til "utskrapning".. Delikat ord eller hva? Oh lord.. Googlet det... Å jeg følte meg ikke bedre for å si det sånn.. :( Menmen.. Trøster meg med at det er bare 1 gang i året dette skjer.. Så når det er over er det nesten 1år til neste gang.. Vært sånn de siste årene iallefall.. 

******

Vel, tilbake til overskriften, idag har  vært en koselig dag ;D
Hatt besøk av tanta til Thomas og typen.. :D 
Så bestilte vi pizza fra Peppes, og de var trege, så vi fikk alt gratis.. Hahah..
Så det var 1000kr spart.. Bokstavelig talt.. Gratis middag ^^

Denne var min og Thomas sin.. "Biff & Bernaise" ^^ Kjempegod. Men savner B'N'B pizzaen.. Hvorfor sluttet de med den??Så fikk Thomas bursdagsgave fra de :) Denne parfymen er helt MAGISK god..
Må se om jeg finner jenteversjonen, er nemlig sykt nyskjerrig på den nå :D Ååååhhh.. 

#Peppes #CK #CalvinKlein #Parfyme #Pizza #Shock 

  Kommentarer: 1    Postet: 14.07.2014   Klokken: 00:22   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 13.07.2014   Klokken: 03:41   Kategori: Tampons For FreeIdag har vi grilla igjen.. No har vi forsøkt oss på Grillspyd.. Vellykka.. Så det må utforskes videre... :)
Hadde besøk av faren til Thomas også som var med å grillet.. Koselig :)  Fikk å pakke i posten idag.. Har vunnet konkurranse hos TamponsForFree/Reddville.. :)
Trodde bare jeg skulle motta Cleansing Water og prøvepakker og tamponger, men fikk sannelig også ny dag- og nattkrem  :)  Så trenger ikke bekymre meg for å gå tom med det første iallefall.. Haha.. 

#Reddville #TamponsForFree #Tamponger #NiveaSensitive #Nivea #Konkurranse #Grilling #Grillspyd #Sommer

  Kommentarer: 3    Postet: 13.07.2014   Klokken: 03:41   Kategori: Tampons For Free
  Kommentarer: 0    Postet: 12.07.2014   Klokken: 00:28   Kategori: Musikk

Idag hadde min kjære Thomas bursdag.. Å det måtte feires.. Så idag har vi grilla og kosa oss ute i sola :) 

Har jo ikke fortalt det i tidligere innlegg heller tror jeg.. Men vi har også besøk fra Trondheim :) 
Min kjære lillebror er her på besøk å har vært her i snart 2 uker.. Han reiser natt til Tirsdag igjen.. 
Iløpet av kvelden kom storesøstra innom med gave til han.. Blomster og traktor..
Haha :P Det var gøy.. Så fikk vi prata litt shit ikveld å.. :D 

Da de dro så spratt vi Asti'en og Moscato, å koser oss med det mens vi følger med på Ultra!

 

 

Hva gjør du ikveld/inatt? :) 

#UltraEurope #MartiniAsti #Moscato #Bursdag #Feiring #Grilling #Somersby #UltraLive #Traktor #Blomster

  Kommentarer: 0    Postet: 12.07.2014   Klokken: 00:28   Kategori: Musikk
  Kommentarer: 0    Postet: 10.07.2014   Klokken: 03:13   Kategori: Shopping & Pakker

Idag har det vært skikkelig varmt her.. Da jeg tok dette bildet måltes tempraturen i skyggen.. Så det sier litt om hvor varmt det var her idag.. Hahah... Ser nesten ut som jeg er litt dristig på bildet her.. Haha.. Fikk flere kommentarer på face om det xD  Men er bare toppen som ble skikkelig weird :P Det blåser (som man kan se på håret), og på toppen er det ekstra stoff-heng rundt kanten, som blåser opp :P Derfor ser det ut som jeg har ene brystet på tur ut :P Den hvite greia jeg har på meg er forresten ikke langermet altså.. Men jeg måtte bare dekke til skulderen, og den er luftig :P Følte at jeg så litt teit ut.. Men for å si det slik, hadde det vært kaldt/kjølig, så hadde ikke den fungert i det heletatt da den er full av masse hull.. :P  

Denne toppen er det jeg har på meg :P 

Idag fikk vi også besøk av en kompis av Thomas, så vi dro på sørlandssenteret og fikk shoppet en god del igjen :P

Fant ut jeg ville teste ut sololje.. Jeg blir jo ALDRI brun.. Så da må vi jo eksperimentere litt.. Så kjøpte jeg samtidig Cooling Aloe Gel.. Tenker det kan gjøre susen om jeg desverre blir brent med den sololjen.. Den er i mye lavere faktor enn jeg pleier å bruke også.. Fant nemlig ikke 20.. Og jeg bruker 30 til vanlig.. Så dette blir spennende...

Så måtte jeg jo bare kjøpe den shampoo'en jeg fikk i #Glossybox :) Jeg likte den.. Og de hadde salg på den på Lucky Duck der de selger det merket, så da var det ett lett valg.. :) Hadde nemlig egentlig tenkt å vente, men skulle bare sjekke prisen :P  Endelig fant jeg en butikk her som solgte slike løse.. Har vært så nyskjerrig på de men ikke turt å kjøpe en boks med de.. Nå kan jeg bare si at neste gang blir det å kjøpe boks.. Mmmm... :D

#Naobay #CapriSonne #HawaiianTropic #Babylips #Selfie #Isbjørn #Princess

  Kommentarer: 0    Postet: 10.07.2014   Klokken: 03:13   Kategori: Shopping & Pakker
  Kommentarer: 3    Postet: 05.07.2014   Klokken: 22:44   Kategori: TipseTonje

Jessda, så det er sånn man altså bretter stretch-laken så det blir pent og ryddig å ikke en stor klump! 

Lærte du noe nytt nå? Det gjorde iallefall jeg! 

#Bloggtips #Stretchlaken 

  Kommentarer: 3    Postet: 05.07.2014   Klokken: 22:44   Kategori: TipseTonje
  Kommentarer: 1    Postet: 04.07.2014   Klokken: 18:12   Kategori: Shopping & Pakker

Endelig fått kjøpt oss Champagneglass :) 300kr for 6stk :) 

Disse skoene har jeg siklet på i flere uker/mnd men de har alltid kosta 500kr.. Noe jeg ikke har hatt råd til..
Igår var det ETT par igjen, å det kostet bare 75kr! Og det var størrelsen min!! HURRA!!

Føles som jeg fant de eneste 2 lakkene det ikke var tilbud på.. Så disse var ikke salgsvarer... -_- :PAloe Body Butter + Early-Harvest Raspberry Body Butter.. Kjøpte begge for 200kr tilsammen <3
Så fikk jeg med prøver på Honeymania Body Butter + Passion Fruit Body Butter :)

Var 70% på den veska, så jeg betalte bare 165kr :DBetalte 600kr for disse 2 knivene. Betalte 300 av de med gavekort vi fikk til Jul ^^ 


Så, igår hadde vi storfangst på Handelens Dag :) Kjempefornøyd!! 

#HandelensDag #Kristiansand #Shopping #TheBodyShop #BodyShop #BodyButter #IsaDora #Negler #Neglelakk #Champagne #Glass #Veske #Dixie #Sko #USA #Victorinox

  Kommentarer: 1    Postet: 04.07.2014   Klokken: 18:12   Kategori: Shopping & Pakker
  Kommentarer: 6    Postet: 04.07.2014   Klokken: 17:02   Kategori: GlossyBoxDenne boksen var definitivt en opptur fra forrige "katastrofeboks".. Hehe.. Så jeg er veldig fornøyd, og den var verdt å vente på <3

#Glossybox #Hudpleie #Hårpleie #Sminke #Makeup #LovisaBurfitt #Naobay #EmmaS #Sumita #HotMakeup #Garnier

  Kommentarer: 6    Postet: 04.07.2014   Klokken: 17:02   Kategori: GlossyBox
 • Profilbilde 28, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 28år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits