Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:58   Kategori: BloggLille pusen min måtte til dyrlegen idag... Han har plagdes med det øyet der i ett par-tre dager.. Å oppført seg litt merkelig.. Han har vært mye mer kontaktsøkende og kosete og tilogmed interessert i Rolf.. Vil ligge sidenav og helst oppå han når jeg sitter i sofaen med han sovende i fanget mitt (bbhugme puta er fantastisk å sitte med når han vil bare sove med meg) eller oppå meg.. (muligens for å komme nærmere meg?)
Å for ett par dager siden kom han plutselig hjem med en fugl etter å ha lagt jakt på hylla for over 2år siden.. Så føles som han prøver å fortelle meg noe.. Så det var godt vi fikk sjåfør idag så vi fikk tatt han inn :) Så fikk han full helsesjekk med det samme.. Han var veldig snill hos dyrlegen.. Han var STRESSET deluxe men holdt seg rolig (tenker vi heller sier stiv av skrekk?) når de skulle se på han.. Ser jo de våte stripene sidenav han.. Det er potene som svetter... Så stresset er han hos veterinæren... Også denne gang hos veterinæren måtte barbermaskina fram og blodprøver bli tatt.. Pus begynner jo å bli gammel nå.. Hehe.. Så da er det greit å være på den sikre siden... På bildet har han satt sprøyta.. Øyet såg fint ut.. Han helte noe væske inn på det for å se om det var skader på det men det var det ikke.. Så det er nok noe som er kommet borti på innsiden.. Fikk resept på øyedråper som jeg begynner på imorra tidlig :) Så får jeg svar på blodprøvene enten fredag eller mandag, å da får han time til å ta vaksinen sin (han får ikke ta vaksinen før det er fastslått at alt ser bra ut) :) 

Da er det bare å krysse fingrene <3

#Katt #Dyrlege #Veterinær #Lege #Blodprøve #Helsesjekk 

  Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:58   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:46   Kategori: BloggWoop, nå har vi endelig fått tak i laptop til meg sånn at vi kunne pakke bort min pc.. Vel, vi pakket vekk skjerm og tastatur, for vi fant ut at hvis vi skulle styre med HDMI og laptop'en hadde det blitt mye ekstra styr (for å se på serier med netflix etc).. Sååå, da ble det slik: Thomas sin står under bordet :) 

Vi er veldig fornøyd med denne løsningen.. Og ikke minst er Thomas fornøyd med å sitte mye mye bedre når han skal spille litt.. :)  Her er da min kosekrok når den er ryddig.. Ryddig for anledningen.. Vanligvis er det ett putekaos uten like.. :P 
Håndkle i sofaen er der fordi sofaen har ett skikkelig dustete stoff mtp varme.. Og jeg er varm og Rolf er varm så da blir det klamt... Like greit med ett håndkle der da :P Ahh... <3 :P Veldig greit med en laptop som bare kan pakkes bort når det kommer besøk etc... Har ett minitastatur med touchpad til å styre nett-tv og slikt med da på tv'n som kan ligge under bordet på hylla der.. :) 

  Kommentarer: 0    Postet: 31.08.2016   Klokken: 00:46   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 07.08.2016   Klokken: 14:33   Kategori: GlossyBoxDenne mnds glossybox var jo ikke så værst den.. Det var ikke mye i den som var av spesiell interesse, men en deo får man jo alltids bruk for.. Det eneste jeg VET jeg kommer til å teste ut er aftersun tuben.. Så får vi se hva som skjer med resten.. :) 

#GLossybox #SAnex #AbsoluteNewYork #Debruyere #Rodial #ElizabethMott #Skjønnhet #Hudpleie #Sminke #Makeup 

  Kommentarer: 1    Postet: 07.08.2016   Klokken: 14:33   Kategori: GlossyBox
 • Profilbilde 29, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits