Kommentarer: 2    Postet: 26.09.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Negler

Idag har jeg vært hos Fix Negledesign og fått fikset neglene mine :) Å jeg er kjempefornøyd :D

 

Her er før og etterbilde: 

 

http://fixnegledesign.no/bio-sculpture-gel.html

Tipper at hvis jeg en gang til gjør dette i framtiden så kan det hende jeg velger en farge også istede for hvit :) Men vi får se når den tid eventuelt kommer :) Jeg er iallefall kjempefornøyd :) 

#fixnegledesign #negler #negledesign #biosculpturegel   Kommentarer: 2    Postet: 26.09.2013   Klokken: 18:21   Kategori: Negler
  Kommentarer: 8    Postet: 25.09.2013   Klokken: 19:13   Kategori: Negler

Idag har jeg og min kjære Thomas vært ilag i 4år! Da jeg var i byen idag kjøpte jeg med en stor rød rose til han som han skulle få når han kom hjem fra jobb.. :) 

Lite visste jeg at han kom hjem med stor bukett roser til meg også <3 Hihi.. Godt alle rosene finn plass i denne "vasen" vi har.. Vi burde seriøst kjøpe flere vaser :P 

Jeg fikk også shoppet ett par andre ting mens jeg var i byen :) 

Hansker med åpne fingertupper + to neglelakker (H&M Matte Metallic - Purple Metal /// H&M - Wintersky)Slik ser Wintersky ut.. (Trykk på bildet for flere bilder)

Slik ser Purple Metal ut :) (Trykk på bildet for å se flere bilder.. Du må sikkert scrolle litt ned for å finne de..)

 

Gleder meg til imorra.. Da har jeg time til Fix Negledesign for å fikse neglene mine <3 Det blir bra til bursdagen min som er på Fredag <3

 

#neglelakk #roser #swatch #hennesogmauritz #FixNegledesign #kjærlighet #jubileum

 


  

  Kommentarer: 8    Postet: 25.09.2013   Klokken: 19:13   Kategori: Negler
  Kommentarer: 2    Postet: 22.09.2013   Klokken: 19:49   Kategori: HjemmeWiihh.. Igår fikk vi oss ny TV.. :D 52" Sony Bravia :D Hujjaa! Litt rotete akkurat da jeg tok bildet, siden det ble mye omrokkeringer på ting og tang siden vi fra før hadde en 32" så da var det jo plass til masse greier rundt TV'n :P Nå er det ikke det, å da måtte ting flyttes på, og det ble litt kaos xD Haha.. Plutselig havnet en Caps osv under inni hylla oppå Wii'en liksom og masse randomstuff... :PInnviet TV'n med Fast & Furious 6 :) Diggdigg :) 
  Kommentarer: 2    Postet: 22.09.2013   Klokken: 19:49   Kategori: Hjemme
  Kommentarer: 4    Postet: 19.09.2013   Klokken: 02:43   Kategori: Hjemme

Vi har endelig fått ordnet nattbord, så nå har jeg ordnet og greier på rommet, så jeg kunne ta bilder å vise dere!
Jeg tror ikke jeg har vist fram soverommet før faktisk ;)

Men nå fikk dere se det!
Den bamsen på nattbordet har jeg fått av min storebror i Trondheim.. Så derfor står den der.. For den betyr masse <3  

Leste i bloggen min nå at jeg skreiv faktisk ett innlegg 1 september ifjor om at vi ble enige om disse nattbordene da.. Hihi..   Kommentarer: 4    Postet: 19.09.2013   Klokken: 02:43   Kategori: Hjemme
  Kommentarer: 0    Postet: 15.09.2013   Klokken: 22:43   Kategori: Tampons For Free

Ikke sjekket posten i helga.. Å nå ikveld så gikk Thomas opp for å se samtidig som han skulle kaste no søppel.. Å der var det sannelig liv ja :D

Fikk denne parfymen som gave siden jeg er abonnent på #StyleMag bladet.. Å heldigvis var det en parfyme jeg likte <3
For bladet er jeg desverre fortsatt skuffet over.. Jeg har abonnert på det tidligere siden Cosmopolitan sluttet og kundene automagisk ble overført til StyleMag.. Men jeg var ikke fornøyd.. Jeg avsluttet abonnentet.. Og litt senere fikk jeg en tlf fra de om at nå hadde de endret bladet sitt å var SÅÅÅ mye bedre osv.. Å jeg tenkte at shit-au.. Etter mye om og men og abonnent kluss og flere bestillinger hvor en feilet osv så fikk jeg endelig bestilt nytt abonnent med denne parfymen som gave.. :P Men blir nok ikke noe fortsettelse av abonnentet etter 6 blader.. Er vel 4 blader igjen  av det abonnentet nå.. :)

Så fikk jeg premien min som jeg vant i en konkurranse #TamponsForFree hadde :D Veldig fornøyd :D  Kommentarer: 0    Postet: 15.09.2013   Klokken: 22:43   Kategori: Tampons For Free
  Kommentarer: 1    Postet: 15.09.2013   Klokken: 14:30   Kategori: Parfyme

Klinte til å kjøpte alle disse 3! Veldig fornøyd <3 :D Snakket jo om det i ett tidligere innlegg ^^Ryddet i hyllene mine på badet igår.. Herregud jeg har mye parfymer.. Å på badet ligger ikke engang alle.. Jeg har vel 5 til liggende rundtomkring :P Noen av de er backup i tilfelle jeg ikke får kjøpt de igjen osv :P Jaja.. Sånn kan det gå  ;P   Kommentarer: 1    Postet: 15.09.2013   Klokken: 14:30   Kategori: Parfyme
  Kommentarer: 2    Postet: 13.09.2013   Klokken: 23:48   Kategori: Mat

Idag startet dagen med at jeg hadde time på DPS.. Der hadde jeg for en gangs skyld masse å prate om.. For den siste mnd har det skjedd veldig mye.. Gode og dårlige ting.. Det gode var uventede penger som dukket opp og gjorde at vi kunne unne oss litt ekstra.. Den dårlige kom ett par dager senere å var at min tante hadde dødd.. Så gleden varte derfor ikke lenge.. Å jeg måtte reise aleine til Trondheim fordi siden dette skjedde så brått fant vi ingen til å passe Felix.. Det var jo såklart mye bra med turen.. Jeg fikk møtt masse familie jeg ikke har møtt siden jula og i januar.. + familien enda lengre nord der begravelsen fant sted (Namsos).. Selvom det var i veldig kjipe omstendigheter.. Har ikke møtt de på mange år.. Sist jeg husker vi var nordover var i 2004.. Tante & Onkel har jo vært i Trondheim ett par ganger etter det også men.. Å begravelsen var veldig flott... Har jo skrevet om det tidligere.. 

Jeg fikk faktisk tårer i øynene da jeg fortalte legen på DPS om begravelsen.. Det er vel første gang jeg har hatt tårer i øynene i det heletatt på DPS.. Hehe.. Jeg liker ikke gråte "offentlig" så jeg unngår det som best jeg kan når jeg prater med psykologer selvom det kan bli veldig vanskelig innimellom.. Måtte ta bilde av denne solsikken.. Den vaaaar sååå svær :O Skulle ønske den var i live, da hadde den nok vært skikkelig flott og vakker.. Jeg har bestemt meg for at den dagen jeg og Thomas eier ett hus med hage og slikt, så skal jeg ha solsikker altså!! De er så flotte <3

Idag ble det salat til middag.. Å det var veldig godt! Det var spesielt godt siden det har blitt veldig mye krydder osv i det siste og eksperimentering med sauser laget fra bunnen av etter vi fikk oss en skikkelig stavmixer med mixe-bolle til <3 Herregud så mye godt vi har laget med den :D Blir nok svært lite posesauser framover nå som vi har oppdaget denne verdenen ;) 

I salaten hadde vi: Pasta, Agurk, Ananas, Løk, Paprika, Kylling, Mozarella, Hvitløkskrutonger  & Purreløk <3 Ja, og salat da.. Så brukte vi litt Idun Fransk Dressing til.. :) 
Til dessert ble det brownies med norske bringebær.. Nammis! Skikkelig kosefredag :D
Thomas koser seg med et par øl, og jeg med ett par granateple cidere.. :D

Nyter livet <3Ååh.. Såg denne puta (Ugle) i vinduet på Princess butikken.. Da jeg kom hjem ble jeg litt skuffa.. Den koster 200kr.. Jeg syns det er litt bad-ass pris for puter til sofaen som jeg liker å skifte på innimellom.. Kjøpte jo noen nye til jul også.. De kosta jo under 100kr.. Ypperlig prisklasse.. Å nå ligger de å venter på neste jul.. :D Nei, jeg får se hvor lyst jeg har på denne puta senere.. Jeg er ganske impulsiv, så spørs om jeg finner noe annet før jeg rekker å ta meg råd til puter for 400kr ;P Hihi.. 

  Kommentarer: 2    Postet: 13.09.2013   Klokken: 23:48   Kategori: Mat
  Kommentarer: 0    Postet: 12.09.2013   Klokken: 21:25   Kategori: Musikk

 

Hahahahaha!
Genialt.. Mye bedre enn Ylvis - The Fox :P 

 

Hva syns du? :P 

#Ylvis #TheFox #PulcinoPio  #Musikk  Kommentarer: 0    Postet: 12.09.2013   Klokken: 21:25   Kategori: Musikk
  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2013   Klokken: 22:53   Kategori: Shopping & Pakker2l shampoo og en mini tangle teezer :D Jeg er SÅ fornøyd med Tangle Teezer'en som Thomas kjøpte med hjem fra Enklere Liv at jeg bestilte en liten en til å ha i veska mi også <3 Perfect <3#Tigi #BedHead #TangleTeezer #EnklereLiv #Blush #pakkeiposten  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2013   Klokken: 22:53   Kategori: Shopping & Pakker
  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2013   Klokken: 16:51   Kategori: Like'N'Share

\\Reklame Fikk disse prøvene tilsendt fra Like'n'Share!
Prøvde Regenerating Cream med en gang siden den var lekk og nesten tom allerede >_< Så fikk ikke prøvd den så veldig mye.. 
Jeg syns den hadde en veldig god konsistens og dette virker som en veldig spennende krem.. 
Da jeg skulle prøve Active Gel fant jeg ut at også den hadde hull på seg så mye av den var også borte, å jeg fikk ikke prøvd så mye.
Men det var en helt vanlig gel, som trakk raskt inn i huden og virker også veldig interessang.
Det er litt trist at jeg ikke får prøvd mer enn som så, fordi det hadde vært spennende å finne ut om disse kremene har så bra effekt som det ryktes :) 

Baba de Caracol er kåret til Årets Hudpleie serie i Finland i 2010 og 2011.

Her er litt informasjon om Baba De Caracol :) 

Baba de Caracol er mirakelmiddelet som ble oppdaget tilfeldig. Effekten av serumet ble oppdaget ved ren slump Når man i Chile begynte å avle snegler for eksport til det franske kjøkken, merket arbeiderne raskt at huden på hendene ble glattere og mykere.
Bekreftet av studie
Undersøkelser ble utført ved universitet i Chile og Colombia og viste at melken av Helix Aspersa Müller "hagesneglen" inneholder en enestående kombinasjon av stoffer som påvirker huden. Ved å studere sneglen oppdaget de at hagesneglen kunne helbrede sine egne skader, både på skall og hud, gjennom produksjon av denne spesielle melken/serumet.
Fornyer, nærer og reparerer huden 
Forskerne oppdaget også at sneglens hud ligner menneskets. "Sneglemelken" samles  uten å skade sneglen, og omfattende analyser og studier* av serumet har vist at serumet inneholder virkestoffer som både forynger huden og gjør den glattere, motvirker kviser, samt bleker arr og hudbrister.

Hollywoods egen favoritt.
Flere kjendiser bruker snegleserum for å holde huden ung. Kjente skuespillere som Katie Holmes og Gwyneth Paltrow har stått fram som sneglebrukere.
Her er litt informasjon om Regenerating Cream: 

Ansiktskrem med 10% snegleserum for daglig bruk - både som dag- og nattkrem. Snegleserumet er med på å fornye huden, tilføre næring og holde den myk og smidig. Baba de Caracol Regenerating Cream brukes til å vedlikeholde etter bruk av Snailserum Active Gel mot arr, UV-skader, pigmentflekker, rynker og kviser. Kremen brukes også forebyggende og må prøves fordi den simpelthen er en nydelig og silkemyk ansiktskrem - også når man ikke har problemer med huden!
Her er litt informasjon om Active Gel: 

Snegleserum, 35%, i aloe vera gele for intensiv behandling av huden. Fornyer huden og forebygger for tidlig aldring. Demper arr, rynker, pigmentflekker og hindrer også dannelsen av nye. Reparerer UV-skader, cellulittskader og strekkmerker. Forebygger kviser og hudinfeksjoner.
Høres jo veldig spennende ut.. Eller hva? Tenk at serium fra snegler kunne være nyttig til noe? :) 
Har du kanskje prøvd Baba De Caracol fra før? Hva synes du?
Det finnes 4 forskjellige produkter med dette snegleserumet. Du kan se alle her: http://tokay.mamutweb.com/Shop/List/Snegleprodukter/28/1

  Kommentarer: 0    Postet: 10.09.2013   Klokken: 16:51   Kategori: Like'N'Share
  Kommentarer: 0    Postet: 08.09.2013   Klokken: 16:15   Kategori: Ferie

For litt over 1 uke siden måtte jeg reise til Trondheim alene.. Jeg fikk den dårlige nyheten uken før at Tante hadde gått fra oss og da ville jeg i begravelsen.. 
Å siden vi ikke hadde noen til å passe Felix måtte jeg reise alene.. Begravelsen var oppi Namsos så det ble LANG reise her i fra Kristiansand.. Men jeg angrer ikke ett sekund.. For det er den fineste begravelsen jeg har vært i noen gang.. Den var såklart kjempetrist.. Men den var nyydelig.. Det ble mye mer gråting enn jeg hadde forestilt meg siden jeg ikke har hatt så tett forhold til de oppi Namsos nå de siste 10-15 årene.. Har faktisk ikke møtt tante 4-5 år.. Det tristeste med hele begravelsen var hvor forferdelig tungt Onkel hadde det.. Å se han gråte det var ekstremt trist og i refleks begynte jeg også å gråte av å se det.. Av Tante & Onkel er det han jeg har nærmest forhold til siden da jeg pleide å reise mye oppover til de når jeg var liten var det han jeg var mest ilag med i fjøset osv osv.. Så den dagen han dør tror jeg at det kommer til å bli mye tyngre og tristere.. 

Her kommer noen bilder fra turen og begravelsen...  

Tok toget til Oslo... I Oslo ble jeg plukket av av min Bror og hans Kone :) Så slapp å ta Tog hele veien :) 


Med en gang vi kjørte fra Oslo begynte drittværet.. Masse masse regn!!


På minnesund var det KØØØØØ... Så da var det fint at vi hadde fin utsikt.. Det var skikkelig stilig å se utover :) Slik så det ut bak oss.. Hehehehe
Dette er tidspunktet jeg kommer fra til Lillebror.. Jeg måtte overnatte hos han mens vi var i Trondheim siden storebror og kona hadde kapret soverommet mamma har ekstra, for å unngå hotell.. Så det er jo forståelig... :) Dagen etter våknet jeg av at denne pusen ville kose :) Så her ligger hun nedover beina mine <3 Koselig å våkne til <3

Den dagen ble brukt til Shopping og å besøke mamma.. Fikk handlet meg sko den dagen... :) Skulle egentlig ha bare ett par sko til begravelsen men.. Det var salg.. Og i Kristiansand har de bare en bitteliten "Din Sko" butikk som knapt har noe :P Så da benyttet jeg meg av den sjangsen jeg hadde.. Endte opp med å bruke de svarte med nagler i begravelsen.. Å siden de var i str 41 følte jeg meg litt som langbein :P Men det ordna seg.. De nederste svarte, er de beste skoene og bruker de fast :) Her er vi akkurat kommet fram til Skage Kirke hvor begravelsen skulle være.. Her er blomstene fra familien.. På sløyfa (eller hva man kaller det) står det: Farvel Hilleborg - Fra Elin, Roy, Stein Kåre m/fam, Tonje & Thomas, Christer. 

 I begravelsen hadde de også fått "bestilt" inn Thomas Brøndbo som sang ett par sanger.. Bl.a "Det fine vi hadd sammen" av DDE!

Den satte virkelig følelsene i sving hos alle.. Det er også den sangen jeg har hørt mest på etter Pappa døde.. Den er rett og slett nydelig og perfekt!Mamma fikk med seg ett bilde av Tante hjem, sammen med blomster.. Trodde Presten sa feil navn og litt forskjellig under minneordet.. Men det var faktisk skrivefeiler i minneordet som gjorde det.. 
Ca klokken 16 reiste vi videre.. 

Tidlig neste morgen reiste vi videre hjem.. Jeg til Kristiansand.. Storebror og kona til Sarpsborg.. 
Satt på med de ned til Oslo & tok toget videre..  
For å si det sånn, det var godt å komme hjem igjen <3 

#begravelse #namsos #trondheim #instaweather #shopping #dinsko #katt #familie #thomasbrøndbo #dde #minneord  Kommentarer: 0    Postet: 08.09.2013   Klokken: 16:15   Kategori: Ferie
  Kommentarer: 2    Postet: 07.09.2013   Klokken: 18:08   Kategori: HudDa jeg skulle kjøpe denne var jeg veldig skeptisk.. Den kostet jo 175kr.. Men dama i butikken kunne anbefale den, så da måtte jeg jo prøve.. Å jeg må si at jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den.. Den har veldig god konsistens og klisser ikke osv.. Å det er jo det som er det nesten viktigste med hele kremen.. Er det noe jeg er lei av så er det kremer som klisser eller er for feite osv så det er nesten umulig å gjøre noe  med hendene etterpå.. Hehe.. Jeg har brukt den i 2 dager nå så kan ikke rapportere øyeblikkelig om den hjelper på mine tørre fingre og hender, men det kan jeg fortelle dere senere ;) 

 

Har du prøvd denne? Eller andre Hemp produkter? Har du noen og anbefale fra serien? Jeg har fra før prøvd Hemp - Hand Protector.. Den synd jeg derimot ble litt for fet igjen.. Men jeg brukte nesten opp tuben, så den må jo ha vært veldig bra da ;) + man kan jo bruke den kremen inni slike hansker :) Jeg vurderer også å kjøpe Hemp - Lip Protector :) 

#Hemp #TheBodyShop #Hudpleie #Loveit #Bloggtips  Kommentarer: 2    Postet: 07.09.2013   Klokken: 18:08   Kategori: Hud
  Kommentarer: 0    Postet: 05.09.2013   Klokken: 18:24   Kategori: Like'N'Share

\\Reklame Fikk disse prøvene i posten idag fra Like'n'Share :)
Har allerede brukt Regenerating Cream, siden den var lekk og nesten tom allerede >_< Så fikk ikke prøvd den så veldig mye.. 
Jeg syns det var veldig fin konsistens på den og ser veldig fram til å prøve Active Gel imorra eller senere ikveld.. :) 

Baba de Caracol er kåret til Årets Hudpleie serie i Finland i 2010 og 2011.

Her er litt informasjon om Baba De Caracol :) 

Baba de Caracol er mirakelmiddelet som ble oppdaget tilfeldig. Effekten av serumet ble oppdaget ved ren slump Når man i Chile begynte å avle snegler for eksport til det franske kjøkken, merket arbeiderne raskt at huden på hendene ble glattere og mykere.
Bekreftet av studie
Undersøkelser ble utført ved universitet i Chile og Colombia og viste at melken av Helix Aspersa Müller "hagesneglen" inneholder en enestående kombinasjon av stoffer som påvirker huden. Ved å studere sneglen oppdaget de at hagesneglen kunne helbrede sine egne skader, både på skall og hud, gjennom produksjon av denne spesielle melken/serumet.
Fornyer, nærer og reparerer huden 
Forskerne oppdaget også at sneglens hud ligner menneskets. "Sneglemelken" samles  uten å skade sneglen, og omfattende analyser og studier* av serumet har vist at serumet inneholder virkestoffer som både forynger huden og gjør den glattere, motvirker kviser, samt bleker arr og hudbrister.

Hollywoods egen favoritt.
Flere kjendiser bruker snegleserum for å holde huden ung. Kjente skuespillere som Katie Holmes og Gwyneth Paltrow har stått fram som sneglebrukere.
Her er litt informasjon om Regenerating Cream: 

Ansiktskrem med 10% snegleserum for daglig bruk - både som dag- og nattkrem. Snegleserumet er med på å fornye huden, tilføre næring og holde den myk og smidig. Baba de Caracol Regenerating Cream brukes til å vedlikeholde etter bruk av Snailserum Active Gel mot arr, UV-skader, pigmentflekker, rynker og kviser. Kremen brukes også forebyggende og må prøves fordi den simpelthen er en nydelig og silkemyk ansiktskrem - også når man ikke har problemer med huden!
Her er litt informasjon om Active Gel:

Snegleserum, 35%, i aloe vera gele for intensiv behandling av huden. Fornyer huden og forebygger for tidlig aldring. Demper arr, rynker, pigmentflekker og hindrer også dannelsen av nye. Reparerer UV-skader, cellulittskader og strekkmerker. Forebygger kviser og hudinfeksjoner.
Høres jo veldig spennende ut.. Eller hva? Tenk at serium fra snegler kunne være nyttig til noe? :)
Har du kanskje prøvd Baba De Caracol fra før? Hva synes du?
Det finnes 4 forskjellige produkter med dette snegleserumet. Du kan se alle her: http://tokay.mamutweb.com/Shop/List/Snegleprodukter/28/1  Kommentarer: 0    Postet: 05.09.2013   Klokken: 18:24   Kategori: Like'N'Share
  Kommentarer: 0    Postet: 05.09.2013   Klokken: 13:06   Kategori: GlossyBox

Da jeg kom hjem fra Trondheim ventet denne pakken på meg!!Jeg er veldig fornøyd med min første #Glossybox :) 3 orginalprodukter og 2 prøvepakker fikk jeg :) 
Har allerede prøvd ID Hair  og Anatomicals  :) Shampoo'en luktet veldig godt og det var ingen stress å få den sprayen i ansiktet.. 
Ikke klisset den eller noe :) Parfymen har jeg også sniffet på, og den er faktisk ikke så værst..
Det er ikke en parfyme jeg får lyst til å løpe å kjøpe, men den er absolutt ikke en parfyme jeg hadde blitt skuffet av å få i f.eks
gave for å si det sånn :) Ikke sterk og ikke svak lukt :)

Edit 13.23: Okei, jeg må innrømme at nå lukter parfymen veldig godt <3  

#Glossybox_Norway

Gleder meg allerede til neste pakke :D
  Kommentarer: 0    Postet: 05.09.2013   Klokken: 13:06   Kategori: GlossyBox
Stikkord:
 • Profilbilde 28, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 28år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits