Kommentarer: 6    Postet: 25.11.2014   Klokken: 12:45   Kategori: Like'N'Share

\\Sponset
Hentet idag ut en pakke på posten med denne flotte saken i.. Det første jeg legger merke til er at den er godt beskyttet.. Noe jeg syns er fantastisk når det kommer til pakker med ting i som KAN bli ødelagte.. :) Å det neste jeg legger merke til er at oiii, dette var fint innpakka.. :) Å det var en flott krukke inni posen.. Å ilag med den ligger det prøver på 2 andre produkter i serien :) Dette var bra saker ja :) 

Jeg har nå påført kremen, og den var kjempelett og fordele utover.. Trakk raskt inn.. Og huden føles faktisk silkemyk.. :o Å den inneholder ikke de slemme ingrediensene som huden blir veldig humørsyk av.. Å ikke har jeg reagert på kremen heller.. Så jeg tror dette blir spennende :D Gleder meg til å bruke den framover! Oh, ja, det fulgte også  med en sånn dings man kan ta ut krem med.. Litt mer hygenisk osv :) 

 http://www.tlbeautystore.no/produkter/detaljer/tl-design-day-night-facial-cream/23319/314

Har du også lyst til å være med i Like'N'Share å få mulighet til å teste ut ting og tang? 
Trykk på knappen !  Det er helt gratis ! :) 

#Likenshare #ToneLiseAkademiet #TLDesign #MineralComplex #Hudpleie #Skjønnhet 

  Kommentarer: 6    Postet: 25.11.2014   Klokken: 12:45   Kategori: Like'N'Share
  Kommentarer: 4    Postet: 24.11.2014   Klokken: 21:38   Kategori: Bilder

Det var kaldt ute..

Endene møtes.... 

Fiiine dekorasjonen jeg egentlig hadde lyst til å kjøpe, men droppet.. Skulle ønske de hadde en litt mindre versjon :) Fikk shoppet litt på Body Shop igjen.. Jeg fikk en forsinket bursdagsgave igår :) Så da fant jeg ut at de ville jeg bruke på Body Shop.. Må jo teste de nye neglelakkene.. Og den der Blackhead dingsen har jeg lest mye om inne på ei gruppe som heter Fifty Shades of Makeup så da måtte jeg jo nesten teste ut siden jeg alltid er gira på å finne noe som fungerer for kviser og drit i trynet.. :P 

Fikk også med 3 prøver.. 1 på Glazed Apple lipgloss, fordi det er kleint å teste ut en lipgloss i en butikk.. :P Spesielt om man har på seg svært skjerf.. Så det var flott de kunne hjelpe meg med en dråpe av det med hjem.. Å de 2 andre er på Håndkrem og Body Butter fra Cranberry serien.. :) Så kjøpte jeg med enda en ny liten Body Butter med Vanilla Brulee :) Lurer på om jeg har funnet ut at jeg må ha en liten med Cranberry også.. Men får se.. Den er veldig intens i starten, men roer seg fint ned.. Kjøpte jo tidligere Body Butter med Glazed Apple.. Den var også veldig intens.. MYE søtere enn jeg så for meg etter å ha luktet på den fra boksen.. Blir nesten som å ha godteri på hendene.. :P Vanilla var også en smule intens... Hmm... Vel, fikk iallefall også med en tube med Jordbær håndkrem :) Den lille boksen jeg har med Body Butter er snart tom, å de har ikke de små boksene med det her.. Den fant jeg nemlig i Oslo.. Fant også til min store overraskelse disse på Cubus.. De husker jeg at jeg leita etter for ett par tre år siden.. Nå er de tilbake.. Så da måtte jeg ha med ett par hjem.. Desverre er føttene mine fulle av vann igjen, så da var det som å kvele føttene å ha de på.. De er jo flunka nye så de er jo litt trangere enn de jeg har fra før.. Testet ut ett par av de gamle, å de var trange de også.. Bare ikke like mye.. Så forhåpentligvis så passer de nye fint når føttene mine er blitt friske.. Fine Felix.. Måtte jo ha med ett bilde av han :) 

#And #Ender #TheBodyShop #BodyShop #Hudpleie #Skjønnhet #Jul #Klær #Sokker #Kosesokker #Katt #Kulde #Vinter #Is #Facebook

  Kommentarer: 4    Postet: 24.11.2014   Klokken: 21:38   Kategori: Bilder
  Kommentarer: 1    Postet: 21.11.2014   Klokken: 02:43   Kategori: Negler

Dette er en fantastisk lakk.. På bildene har jeg brukt 3 lag.. :) Det jeg likte  best var at selvom den var veldig tynn så holdt lakken seg på penselen... :) Så jeg kunne dyppe den uten å tenke på å skrape av noe først.. Kjempebra! Nydelig farge!

#DeborahLippmann #Neglelakk #Swatch #Negler #Skjønnhet 

  Kommentarer: 1    Postet: 21.11.2014   Klokken: 02:43   Kategori: Negler
  Kommentarer: 0    Postet: 20.11.2014   Klokken: 21:19   Kategori: Shopping & PakkerJeg vant en konkurranse på bloggen til Kristin :D Så fikk tilsendt prøver på produkter og en Aloe Lips.. De kom i grevens tid.. For jeg hadde såre lepper og ingenting av det jeg hadde fungerte.. Å kan faktisk fortelle at denne her, den hjalp! Å den er kjempegod å ha på leppene :) Så denne likte jeg virkelig å kommer nok til å kjøpe den igjen senere :) Tusen takk Kristin! ^^ Her om dagen så kom jeg over på facebook at Blush hadde supersalg på Deborah Lippmann.. Å DET kunne jeg ikke la passere.. Så jeg bestilte hjem 3 lakker.. 49kr pr stk.. Føltes som jeg bestilte gullbarer... Å det føles som jeg har mottatt det å.. Godt å se at de beskyttet de godt iallefall også :D Og mannen på posten spurte om legg, så det var enda bedre.. Har nemlig irritert meg over at ikke posten spør om legg... Hvem som helst kan jo hente pakker... :O 

Sååå deilig... Jeg er så glad... Åååhh!! <3

Vant bildekonken til Pepsi Max .. Eller, ble random trukket ut til å vinne 2 glass.. :P Hurraa! Love it! Har du fått noe spennende i posten i det siste? 

#AloeVera #ForeverLiving #DeborahLippmann #Neglelakk #PepsiMax #Hudpleie #Skjønnhet 

  Kommentarer: 0    Postet: 20.11.2014   Klokken: 21:19   Kategori: Shopping & Pakker
  Kommentarer: 1    Postet: 18.11.2014   Klokken: 21:05   Kategori: Like'N'Share

\\Reklame


Jeg holdt på å miste haka i gulvet da jeg fikk mail fra like'n'share idag! Jeg fikk høre om noe nytt og spennende. Det finnes noe som heter LOMMERADIO! 
Det er noe som jeg syns er helt perfekt for meg. Jeg er jo f.eks stor mp3spiller fan Jeg syns ikke det er vettugt å bruke mobilen til å høre på musikk. Det er mye annet som er mere viktig å bruke batteri på enn det.. Så jeg sverger til MP3spiller.. Men hey, nå har vi altså her, LOMMERADIO.. Med DAB! 
Å etter jeg har testet ut DAB radio tidligere så er dette altså en drøm av en radio-opplevelse!

Hva kan man gjøre med en lommeradio? Hvorfor er den praktisk? Jo , man kan ha den med overalt når man er ute.. Man kan ha den med på ferier.. Man kan ha den med på hytta... I båten.. U name it :) Helt fantastisk!

Her er litt spesifikasjoner om denne vidunderlige saken:

Sangean DPR-34+ DAB+ lommeradio

Lommeradio med høyttaler. Kompakt og med god lyd. Oppladbart batteri gir lang lyttetid. Utgang for ørepropper (medfølger). Stort og tydelig display med bakgrunnsbelysning

-Display med bakgrunnsbelysning
-Pianolakk-finish
-Høyttaler
-DAB/DAB+ og FM-RDS
-Hodetelefon/propper medfølger
-Klokkefunksjon
-Oppladbart innebygd Lithium-ion polymer-batteri
-20 stasjoners minne. 10 for DAB+ og 10 for FM
-Timer for automatisk "slå av" funksjon
-Indikator for signalstyrke

Den finnes i 3 flotte farger! Hvit, Rød & Sort :) 

 

 

Hva syns du? Er ikke dette noe du å kunne tenkt deg? 
Hvis ja, hvordan ville du brukt den? :D

Visste du at FM nettet kommer til å bli lagt ned? 
De riksdekkende FM-nettene kan bli slukket i 2017 hvis alle myndighetskrav er oppfyllt. Slukking vil senest skje i 2019.
Så da er det jo greit å ha en DAB radio før den tid iallefall :) Bare å kaste seg ut i det fortest mulig :)
Anbefaler også å se denne flotte videoen her :  

Anbefaler også å ta en titt innom www.radio.no & du kan se de andre radioene som Sangean har her! 

Har du også lyst til å være med i Like'N'Share å få mulighet til å teste ut ting og tang? 
Trykk på knappen !  Det er helt gratis ! :) 

#Likenshare #Sangean #DABradio #DAB #Radio #RadioAmbassadør #Musikk

  Kommentarer: 1    Postet: 18.11.2014   Klokken: 21:05   Kategori: Like'N'Share
  Kommentarer: 7    Postet: 17.11.2014   Klokken: 21:12   Kategori: Shopping & Pakker

Var i byen en tur idag :) Måtte ha ny ansiktskrem.. Jeg trodde jeg hadde kontroll med Decubal, men den krukka med ansiktskrem, inneholder visst likevel en av de dumme ingrediensene, å de har begynt å kicke inn tydeligvis.. Jeg trodde  bare huden var veldig tørr å at det svidde litt pga det.. Men nope.. Så jeg fant ut at Face Vital Cream ikke inneholder de :) Så da var det straka vegen til Boots som hadde tilbud på den å kjøpe :) 

Så var jeg innom Body Shop å kjøpte med en liten boks med den nye body butteren.. Fant å ut at det holder i massevis, for den er nesten som eplegodteri mer enn vanlig eple.. Så den er veldig søt :P Fant å ut at Cubus hadde fått inn nye Baby Lips.. :o Jeg er litt ute av kontroll når det kommer til de.. Så da måtte jeg ha med en hjem.. 

Fikk også med 2 parfymeprøver, en til meg og en til Thomas :D HUrraa.. Tror jeg nettopp fant min neste parfyme nå.. HAHAHA.. Å Thomas syns sin også var veeldig god.. Spesielt når toppnotene forsvant litt å de andre luktene kom fram.. ^^ Må bare notere for min del at den jeg fikk prøve på var "Eau My Gold" å ikke den orginale :P 

#TheBodyShop #Decubal #LadyMillion #OneMillion #1Million #BabyLips #Parfyme #Hudpleie 

  Kommentarer: 7    Postet: 17.11.2014   Klokken: 21:12   Kategori: Shopping & Pakker
  Kommentarer: 2    Postet: 13.11.2014   Klokken: 14:29   Kategori: Like'N'Share

\\Reklame

Ifjor høst lanserte Tone Lise Akademiet en aldersbekjempende ansiktsserie som heter Mineral Complex :) Jeg har jo hørt om merket før men da har det vært neglelakker og slikt jeg har hørt om. Har vært nyskjerrig på det merket men har aldri fått testet det ut.. Nå når Like'n'Share har kampanje gående så håper jeg på å få muligheten til å teste ut produktene da jeg er veldig interessert i hudpleie :) De har også 3 produkter for håret i Mineral Complex serien :) 
Her er litt informasjon:

TL Mineral Complex, ble lansert høsten 2013 med 7 produkter ansiktsprodukter og 3 hårprodukter. Denne serien er en forlengelse av kroppsproduktene og vi fortsetter med de helende egenskapene til Dødehavet. Det unike TL Mineral Complex er sammensatt av bl.a. sertifisert organisk Alfalfa som er kjent for å ha vært brukt i urtemedisin siden antikken og naturlige Dødehavsmineraler som i 1000 av år er kjent for dets terapeutiske effekter. Den inneholder også sertifisert organisk jojobaolje, rik på vitamin E for en total vakker hud. Disse balanserer, styrker, gir fukt til huden og gjør den silkemyk.De syv ansiktsproduktene i serien Mineral Complex

Clean - Rensemelk
Fresh - Ansiktstoner
Peel - Ansiktsskrubb
Face - Ansiktsserum
Day&Night - Dag og nattkrem
Mask - Løftende ansiktsmaske
Eye - Øyeserum

De 3 hårproduktene er: 

Clean Hair Normal & Color
Clean Hair Normal & Dry
Soft Hair  Mineral Conditioner

Tone Lise Akademiet har også en Facebook-side å den finner du HER :) 
-

Har du også lyst til å være med i Like'N'Share å få mulighet til å teste ut ting og tang? 
Trykk på knappen !  Det er helt gratis ! :) 

#Likenshare #ToneLiseAkademiet #TLDesign #MineralComplex #Hudpleie #Hårpleie #Skjønnhet 

  Kommentarer: 2    Postet: 13.11.2014   Klokken: 14:29   Kategori: Like'N'Share
  Kommentarer: 1    Postet: 09.11.2014   Klokken: 07:43   Kategori: Musikk
  Kommentarer: 1    Postet: 09.11.2014   Klokken: 07:43   Kategori: Musikk
  Kommentarer: 1    Postet: 08.11.2014   Klokken: 05:00   Kategori: Blogg

Vi har fått pakket inn hagemøblene nå.. Det tror jeg de har litt godt av.. Mye vind og vær osv.. Fysj.. Å snøen var nylig i nærheten så man vet jo aldri.. Plutselig kan vi våkne til full vinter.. :P

Sjekk her a! Thomas kom hjem med denne vakre skapningen til meg!! <3 Jeg er så forelsket <3 Haha :D

Jeg har prøvd meg litt på sminke igjen.. 

Alt er på bildet bortsett fra leppestiften... 

Veldig fornøyd med den mascaraen ! Fikk flotte vipper :) 

Livet er herlig! Haha.. Har de siste 2 ukene fått merke at røyksuget er psykisk.. Plutselig får jeg sånne stikk om at ååh, nå hadde det vært godt med en røyk.. Men nei... Det skal man ikke ha... Nå må jeg være flink! Akkurat passert 100 dager jo :D

Igår begynte jeg brått å fossblø neseblod, pga en litt uheldig skarp negl.. Skulle klø på innsiden av neseveggen, så var neglen for lang og skarp så plutselig fosset det ut.. Helvetes møøk.. Hjalp ikke å klype over hele nesa  å lene seg bakover heller.. Måtte finne fram is.. Og da stoppet det opp.. Men dum som jeg var måtte jeg snyte meg for det var jo helt tett.. Mhm... Da vare på'an igjen.. Å gjerne i kraftigere trøkk... -_- Gaad.. Fram med isen igjen.. Å etterpå stappe papir oppi.. Så begynte jeg å blø litt mer.. Så da tenkte jeg, fuck it, tar med meg en ispose å går å legger meg.. Begynte faktisk å bli svimmel.. Har enda ikke full kontroll på blodprosenten etter i sommer nemlig... + tanta er tilbake.. Så det er liksom ikke fred å få.. Må jo snart gå tom for blod... -_- Hadde faktisk ligget helt i ro mens jeg sov å.. Vanligvis sover jeg urolig, men jeg lå på ryggen fordi jeg var redd for å begynne å blø igjen... Det gikk heldigvis bra.. 
For å si det sånn, idag klippet jeg neglene......... :P 

Dette er sånn drømmehandlekurv.. Ahh..
Hadde jeg vunnet i lotto så hadde dette lett vært en av mine innkjøp.. Haha.. <3 The Bodyshop <3

Ellers går det bra! 

#TheBodyShop #Julekalender #Sminke #Skjønnhet #Røykeslutt #Vinterdvale #Vinter #Hagemøbler #Selfies #Toothless #MakeupStore #EmiteMakeup 

  Kommentarer: 1    Postet: 08.11.2014   Klokken: 05:00   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 01.11.2014   Klokken: 18:33   Kategori: HudDen største begivenheten var såklart Glossyboxen.. :P Den kan man lese om i det forrige innlegget.. Fikk også pakke fra Decubal :) Sist jeg fikk pakke fra de sendte de meg en Lips & Dry Spots som gikk ut på dato sånn ca Nuh.. Så fikk tilsendt en ny.. Pluss bonusgaver.. Minituber av Lips & Dry Spots + ett par Lipid Cream minituber.. Perfekt for den lille veska mi :D Haha.. Så da har jeg om jeg er borte å blir akutt tørr på henda.. \o/ 

Den vanlige tuben med Lips & Dry Spots passer fint å ha i den andre veska mi som er litt større <3 God og ha! :) 

Anbefaler den også videre hvis dere er ute etter noe lignende.. Kan brukes både på lepper og andre tørre områder.. Som f.eks hvis det fliser seg opp i huden rundt neglene så kan man bruke den der.. Eller har tørre albuer f.eks... :)  Må også nevne at i kulda blir kremen noe vanskelig å ha med å gjøre hvis den ligger kaldt lenge..  Så anbefaler å ha tuben i lomma om det er veldig kaldt ute :) 

#Decubal #Glossybox #Skjønnhet #Hudpleie #Vinter #Kulde 

  Kommentarer: 2    Postet: 01.11.2014   Klokken: 18:33   Kategori: Hud
  Kommentarer: 4    Postet: 01.11.2014   Klokken: 18:03   Kategori: GlossyBoxJeg er SÅÅ fornøyd med denne glossyboxen :D Eneste jeg har å pirke på om jeg sku valgt noe jeg ikke var fornøyd med så er det at jeg håpet jeg fikk gul boks.. Haha.. Men shit happens.. Jeg er strålende fornøyd :D Esken er faktisk også større enn alle de andre... Hmm..  

Har du fått PopArt boksen? Er du fornøyd? 

#Glossybox #Rituals #NailsInc #SoSusan #LollipopParisMakeUp #MakeUpStore #Skjønnhet #Sminke #Hudpleie 

  Kommentarer: 4    Postet: 01.11.2014   Klokken: 18:03   Kategori: GlossyBox
 • Profilbilde 28, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 28år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits