Kommentarer: 32    Postet: 24.11.2015   Klokken: 22:45   Kategori: Graviditet

Woop woop, dette har vært en spennende uke.. Det viser seg at jeg er gravid... 
Etter vi kom hjem fra Trondheimsturen har jeg vært mer å mer sliten.. Jeg har tenkt at det var fordi vi overkjørte oss med aktivitet der oppe da vi var ute heeele dagene omtrent.. Men så begynte jeg å bli kvalm når vi var ute å gikk, da spesielt om vi stod i ro.. Noe som resulterte at jeg måtte sette meg ned støtt og stadig.. :P Jeg hadde jo spiral så ville jo egentlig ikke tro på at jeg var gravid, men måtte jo kjøpe en pakke med 2 testere.. 
Dagen etter.. Når jeg stod opp.. Gikk på badet.. Fikk samlet litt i en kopp til å få brukt testen på... 


Jeg satt å skreiv med ei venninne på facebook.. "Er jeg gravid??!?" å sendte det bildet.. Haha.. 
Pulsen min smalt i været... 
Herregud, dette kan ikke være tilfellet skreiv jeg å bestemte meg for å ta den andre testen også.. Dette var bare tull..


Neida.. Positiv den å.. Jeg er gravid.. Ingen tvil om det... 
Hva skjer nå? Jeg satt der en liten stund å prøvde å roe meg ned.. Før jeg kledde på meg og vaska koppen å gikk ut fra badet.. Jeg skalv.. Jeg må ha vært likbleik der jeg stod å viste fram testene til Thomas og pekte på esken.. Men han vettu.. Han bare smilte som ei strålende sol han.. Haha.. Han måtte ringe først til fastlegen min.. Få time.. For jeg klarte ikke å snakke..  Rett etterpå ringte sykehuset.. Hallo, kunne det blitt bedre timing? De ville sette opp time til sjekk av spiralen, å da kunne jeg fortelle de at jeg hadde blitt gravid å trengte time ganske kjapt.. Så de satte opp time til meg, og Thomas ringte fastlegen å avbestilte.. 

Etter jeg fikk roet meg ned, fikk jeg ringt mamma for å fortelle det.. Fortalte det til henne, og mine søsken, og bestevenninna mi i Trondheim...  + jeg fortalte det til noen få andre i en gruppechat.. Men ellers måtte jeg holde tett.. Alt måtte jo forsikres først... Thomas fortalte det kun til et par venner av seg.. 

Dagen etter, så var jeg mest nervøs for å ta ut spiralen.. Jeg var redd for at dette skulle ende i spontanabort.. Eller at det var svangerskap utenfor livmora..  Heldigvis hadde jeg ingenting å bekymre meg for... Ungen ligger på rett plass, og spiralen ( Jaydess heter den forresten ) hadde begynt å finne veien ut selv, den lå i livmorhalsen.. Så den var bare å nappe ut, uten at det var til fare for barnet... Jeg fikk vite at jeg var 10 uker og 4 dager på vei.. TI UKER.. Jeg ble gravid før vi reiste til Trondheim.. Jeg ble gravid rett etter jeg hadde mensen sist.. Å den mensen var første gang EVER hadde vært helt normal.. Aldri opplevd før..  

 Legen på sykehuset henviste meg også til Oslo, for en veldig grundig sjekk, pga medisinene jeg har gått på.. Da de er ganske heftige mot en graviditet.. Så de vil forsikre seg om at alt er fysisk i orden med utviklingen og om det er misdannelser osv..  + at det at jeg er overvektig gjør det vanskelig ellers, så de i Oslo er visst spesialister.. 
Jeg fikk også ny time til vanlig UL den 20 Januar.. 

Jeg vet ikke om det er fordi det ikke helt har gått opp for meg eller hva det er, men jeg tar det knusende med ro.. Jeg tror  nok det hjelper at Thomas var så utrolig positiv.. Men han er også den som er mest gira og bekymrer seg aller mest for hva som skjer videre.. Altså, om det er noe galt med ungen etc.. Jeg er jo såklart bekymret selv.. Men som jeg sa til Thomas igår, jeg tror det er en slags beskyttelse.. At jeg skader mer ved å bruke masse tid på bekymringene.. At jeg beskytter megselv for at det ikke skal skje noe + at om det allerede har skjedd noe, å det ender i en abort, så er jeg kanskje mer mentalt forberedt.. At jeg allerede er "forberedt på" at det kanskje er noe galt.. Å at nyheten om at det ikke er noe galt da vil resultere i en enorm glede og da gjør at jeg klarer å engasjere meg 110%.. :)  Jeg har å alltid vært livredd for fødsel.. Men ikke engang det er en stor bekymring nå.. Jeg vet at nå må det skje.. Hvorfor være redd? Eneste jeg er redd for er om jeg revner..... Senere på kvelden sjekka jeg Fitbit-appen.. Så høy var pulsen min akkurat da jeg fant ut jeg var gravid :p 

Så dette blir spennende uker framover :) Idag er jeg 11+3 på vei :) Den største utfordringen nå om dette går bra å jeg kan fullføre dette svangerskapet, blir å finne en ny leilighet.. For den vi bor i nå er igrunn altfor liten fra før, å med en baby også blir det ikke bra nok plass :p + vi har jo Felix.. Derfor utfordringen blir så stor.. Han må være med.. Neste utfordring blir å se hvordan Felix takler dette.. Om han må omplasseres eller om han godtar at vi har en baby i hus også.. 

Aii.. Har brukt noen timer på dette innlegget nå, så dette får holde for idag :P 

#Gravid #Spiral #Hormonspiral #Svangerskap #Ultralyd #Baby #Selfie #Fitbit #Clearblue #Jaydess

    Kommentarer: 32    Postet: 24.11.2015   Klokken: 22:45   Kategori: Graviditet
    Kommentarer: 1    Postet: 08.11.2015   Klokken: 01:49   Kategori: GlossyBoxJeppsipepsi, dette er Oktober-eska.. Den var midt på treet for min del :) Likte veldig godt den lille søte toalettmappa :D 
Jeg er litt skeptisk til å teste ut ansiktskremen da den inneholder ting som huden min KAN reagere på..
Virker som det er litt sånn opp og ned.. :P Det inneholder også Primeren .. Så.. Ja vi får se :)
Den til leppene var kjempefin :)  
Caviar Pearls har jeg allerde i den fargen men fra annet merke da... :P
Savnet en liten trakt som man kan samle perlene tilbake i flasken med... 

 

Nåååå ser jeg fram til neste esken.. Den ser helt nydelig ut..
Den ser egentlig ut som en juleeske så jeg lurer på hvordan juleesken blir seende ut :DErn ikke fiiin? :D

#Glossybox #ElizabethMott #Talika #GlamOfSweden #Loqi #Emite 

    Kommentarer: 1    Postet: 08.11.2015   Klokken: 01:49   Kategori: GlossyBox
  • Profilbilde 29, Kristiansand
    Heisann. Jeg heter Tonje og er 29år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits