Kommentarer: 0    Postet: 05.04.2015   Klokken: 00:49   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 0    Postet: 05.04.2015   Klokken: 00:49   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 7    Postet: 09.06.2014   Klokken: 00:10   Kategori: Sitater

Kjære Sønn 

Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort. 

Vi bor ikke der vi bodde da du reiste. Din far hørte nemlig at de fleste ulykkene skjedde i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted. 

Jeg kan ikke fortelle deg den nye adressen, for de som bodde her før tok med veiskiltet og husnummeret da de flyttet, slik at de slapp å endre adressen sin. 

Din far har fått ny jobb. Han er kommet høyt på strå, og han har 800 mennesker under seg. Han klipper gresset på gravlunden. Der ligger blant annet de udødelige Mozart og Beethoven. 

Denne leiligheten har vaskemaskin. Første dagen puttet jeg fire skjorter i den og dro i snoren, men jeg har ikke sett dem siden. Det var to lokk på den, men de har vi ikke bruk for på badet der maskinen står, så det ene bruker vi til brødfjøl. Det andre var det et stort hull i, så det har vi som ramme rundt bildet av bestefar. Senere har vi funnet ut at det ikke er en vaskemaskin, men et fint fotbad-apparat. Man putter en fot oppi, og vasker den ren. Så drar du i snoren og får friskt vann til den andre foten. 

Det har regnet to ganger denne uken. Tre dager første gangen, og fire dager andre gangen. 

Du husker den jakka du ba meg sende deg? Din tante sa at den ville være altfor tung å sende i posten med de store tunge knappene på, så vi klippet dem av og la dem i lommene. 

Vi har fått et nytt brev fra begravelsesbyrået. De sa at hvis vi ikke betalte det siste avdraget på bestemors begravelse, så bærer det rett opp med henne. 

Din søster fikk et barn nettopp. Jeg har ikke hørt om det ble en gutt eller en pike, så jeg kan ikke si om du er blitt onkel eller tante. 

Din onkel Johan, som arbeider på destilleriet, falt i en tønne med whisky. Noen kolleger prøvde å dra han ut, men han greide å kjempe seg fri, så han druknet. Det tok lang tid, og han måtte på do to ganger mens det sto på. Vi kremerte han, og han brant i tre dager. 

Tre av vennene dine kjørte utfor en bro og ut i elven. En kjørte, og de to andre satt på lasteplanet. Sjåføren greide å sveive ned vinduet og kom seg ut og svømte til lands, men de to andre fikk ikke ned lemmen på lasteplanet, så de druknet. 

Når jeg dør, håper jeg at jeg sovner stille inn, slik som bestefar, og ikke med skrik og hyl slik som alle passasjerene i bussen hans. Da det ikke skjer så mye her, er det ikke noe mer å skrive om. 

Hilsen mor 

PS! Jeg skulle ha lagt noen penger i konvolutten, men da hadde jeg allerede limt den igjen.

 

 #vitser #historier #morsomt

 Likte du denne historien like godt som meg og vil gi dine venner noe å le av også? Del da vel :) 

  Kommentarer: 7    Postet: 09.06.2014   Klokken: 00:10   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 3    Postet: 12.05.2013   Klokken: 22:48   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 3    Postet: 12.05.2013   Klokken: 22:48   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 1    Postet: 29.03.2013   Klokken: 18:36   Kategori: SitaterSkulle rydde på stuebordet da jeg oppdaget dette på tørkerullen.. :D Awwww... :D
Tenkte jo ikke på meg og Thomas osv da liksom :P 

  Kommentarer: 1    Postet: 29.03.2013   Klokken: 18:36   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 0    Postet: 11.11.2012   Klokken: 00:24   Kategori: Sitater

  Kommentarer: 0    Postet: 11.11.2012   Klokken: 00:24   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 5    Postet: 02.09.2012   Klokken: 14:13   Kategori: Sitater  Kommentarer: 5    Postet: 02.09.2012   Klokken: 14:13   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 0    Postet: 22.08.2012   Klokken: 18:38   Kategori: SitaterDa Gud skapte kvinnen, var han kommet til sin sjette dag med overtidsarbeid.

En engel dukket opp og sa: "Hvorfor bruker du så lang tid på denne?"

Og Herren svarte: "Har du sett alle spesifikasjonene jeg må ha for å forme henne?

Hun må kunne vaskes, men skal ikke være laget av plast, ha mer enn 200 bevegelige ledd,
alle må kunne byttes ut og hun må være kapabel til å fungere på en hvilken som helst diett. Hun må ha et fang som kan ha plass til fire barn samtidig,
ha et kyss som kan hele alt fra et oppskrapt kne til et knust hjerte og alt dette skal hun gjøre med bare to hender."

Engelen ble forundret over alle disse egenskapene: "Bare to hender..? Umulig! Og dette er bare en standardmodell?
Det er for mye arbeid for en dag. Vent til i morgen og gjør henne ferdig da.?

"Det vil jeg ikke," protesterte Herren, "jeg er så nær ved å fullføre denne skapelsen som er mitt hjertes favoritt.
Hun heler seg selv når hun er syk, og kan jobbe 18 timer i døgnet."

Engelen nærmet seg og tok på kvinnen.
"Men du har laget henne så myk, Herre."
"Hun er myk," sa Gud, "men jeg har også laget henne sterk. Du vil ikke tro hva hun kan utholde og klare."

"Kan hun tenke?" spurte engelen.
Gud svarte:
"Ikke bare kan hun tenke, men også resonnere og forhandle".

Engelen ble obs på noe, strakte fram hånden og rørte ved kvinnens kinn. "Herre, det ser ut som om denne modellen har en lekkasje.
Jeg sa at du prøvde å legge for mye ting på henne".
"Det er ikke noen lekkasje. Det er en tåre,"
rettet Herren ham.
"Hva er den til?" spurte engelen.
Og Gud sa:
"Tårene er hennes måte å uttrykke seg på, hennes sorg, hennes villedelse, hennes kjærlighet, hennes ensomhet, hennes lidelse og hennes stolthet."

Dette gjorde stort inntrykk på engelen: "Du er et geni,
Herre. Du har tenkt på alt. Kvinnen er virkelig
Vidunderlig!"

Det er hun!
Kvinnen har styrker som forundrer mannen. De tåler vanskeligheter, de værer tunge byrder,
Men de har lykke, kjærlighet og meninger.
De smiler når de vil skrike.
De synger når de vil gråte. Gråter når de er lykkelige og ler når de er nervøse.
De sloss for det de tror på.
De står imot urettferdighet.
De tar ikke et "nei" for svar når de tror at der finnes en bedre løsning. De gir av seg selv for at familien skal ha det godt. De følger en venninne til legen fordi hun har legeskrekk. De elsker betingelsesløst.

De gråter når barna deres oppnår noe, gleder seg over at vennene oppnår premier.
De blir glad når de hører om en fødsel eller et bryllup.

Hjertene deres blir knust når en venninne dør.
De lider ved tapet av en kjær, men de er sterke når de tror at der ikke finnes mer styrke. De vet at et kyss og en klem kan hele et knust hjerte.

Men, det finnes én feil med kvinnen:

Hun glemmer hva hun er verdt.

  Kommentarer: 0    Postet: 22.08.2012   Klokken: 18:38   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 3    Postet: 20.04.2012   Klokken: 20:33   Kategori: Sitater


  Kommentarer: 3    Postet: 20.04.2012   Klokken: 20:33   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 7    Postet: 19.04.2012   Klokken: 15:03   Kategori: Sitater


  Kommentarer: 7    Postet: 19.04.2012   Klokken: 15:03   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 0    Postet: 09.04.2012   Klokken: 00:35   Kategori: SitaterSlik kan en 5 timers diskusjon bli seende ut.. Kan jo si såpass at dette ikke ble til en diskusjon om Alkoholikere. Men om Røyk og Bil! Thomas som hengte seg på.. 

Her er ett par utdrag fra kveldens hyggestund på facebook:

Første kommentar som utløste det voldsomme dramaet: "hvorfor er det bilde av ei heroin-sprøyte på kartongen min med prince mild?" + "hvorfor pålegger ikke staten alle bilselgere å ha advarseler på bilene de selger?..på fronten,bak og på sidene! Potensiell drapsmaskin...Pass dere, kan skade deg selv og andre! med bilder av døde trafikkofre og full pakke!

Dette skulle altså skape en 5 timer lang diskusjon om RETTFERDIGHET! .. Ja, denne vedkommende var meget opptatt av det...  

"Skal de ha sertifisering hvor de tar opp slike ting for røyking også da?;-p Er jo som oftest når man tar lappen man får høre om "så & så farlig er det å kjøre, KJØR FORSIKTIG";P"

Svar: "Ja men de er jo livsfarlige..er jo ikke no forskjell på en bil som skader og dreper og en pakke røyk vel? NEI,nettopp! Ingen mennesker kan rettferdiggjøre dobbelt moralen det er ovenfor meg! Så snurp igjen og tenk dere om...før det gidder å kommentere på min post :))"

"Hehe, jeg kunne ikke brydd meg mindre, måtte bare poengtere at man får faktisk inn med ganske mange småskjeer når man tar lappen at det er et farlig verktøy ;P"

Svar: "I dont Care Thomas...er ingen garantier for at verken du eller andre ikke skader eller blir skada av en bil...allikavel er det fullt lovlig!dobbelt-moral er forkastelig...jeg vil se bilder av trafikk-ofre..lamme folk...amputerte folk..skada folk på alle biler med advarsler om hvor potensielt farlig det er! Eller så får staten ta å fjerne heroin-sprøyta fra min røyk kartong og alle andres!"

"*BIIP*: Røyking forværrer livskvaliteten på så utrolig mange måter at det BURDE ikke vært lovlig. Vanedannende, gir varige helseproblemer med mer. Bil? Joda, forurenser jo litt da. Det som skader er røyken, ikke personen som røyker. H*an tar bare et valg. Det som dreper i trafikkuhell er i de ALLER fleste tilfeller personen bak rattet og ikke bilen. Når en person kjører som et svin så går det galt. Holder personen fartsgrenser m.m. så er det VELDIG få ulykker som skjer. Det er forskjellen :)"
+
"Men nå har jeg sagt mitt, så nå er det bare kverulering som kommer til å bli poengtert fra min side iallefall, så da trekker jeg meg heller tilbake, folk har alltid hatt og kommer alltid til å ha forskjellige meninger:) Noe som iofs er en veldig veeeldig bra ting ;-) GUD for en kjip verden det hadde vært hvis ikke ;-p Eneste jeg kan si er: gief bilder av heroinsprøyter og råtne tenner på brusflasker!:-p hehehe"

Svar: "Thomas : det vet du faktisk ingenting om! du bare tror på det du har lest eller hørt av en eller annen selv-erklært bezzerwizzer! for samfunnet er sånn at mener nok mennesker det samme ja så er det den ultimate sannheten. en sau er og forblir en sau..BÆÆÆÆÆ"

 

Slik fortsatte det og fortsatte det... Thomas prøvde flere ganger å trekke seg ut av diskusjonen men ble dratt inn i den igjen å igjen :P

Par timer senere etter mye diskusjon:

"Samfunnet er egentlig ganske rettferdig. Hvor er rettferdigheten i at 1 person skal ødelegge for mange? :) Hvor er rettferdigheten i at en minoritetsgruppe skal ødelegge for majoriteten ?;-) Veldig uenig i akkurat den. Men jeg er enig i at folk bør bli hørt og til dels tatt hensyn til. :)"

Svar: "Det starter ofte med 1 person. Gjerne en karismatisk sosiopat fullspekka med propaganda...og vips så skjedde 2.verdenkrig. Var det rettferdig,Nei! Det kan skje igjen.En trenger ikke være einstein for å forstå det. Derfor er det ikke alltid så lurt å holde med majoriteten. Grøss og gru! Mennesker burde stille flere spørsmål og også være mer kritiske! At du mener at samfunnet egentlig er ganske rettferdig har du rett til å mene...det er kanskje ganske rettferdig nok for deg..men langt ifra for alle! Og det er min mening :)"

"Selvsagt. Det er urettferdig for folk som ikke får viljen sin, men det er nå sånn det er. Man får det ikke alltid som man vil, det er jeg og du fult klar over :) Og selvsagt er det ikke alltid lurt å holde med majoriteten, det er jo derfor jeg har egne meninger, men som oftest mener jeg det samme som andre, fordi jeg ser fornuften. Så dersom en mindre gruppe klarer overbevise meg om at 'det' er riktig istedenfor så kommer jo selvsagt jeg også til å kjempe for det :) Så ser man mer og mer at det er ikke alltid bare 'majoriteten' som blir påvirket og ender opp med å "ta feil", selv lurer jeg noe fælt på denne økende kriminaliteten i norske byer, og hvorfor dette skjer. Samme med alle masakrene rundtforbi. Det er neppe mainstream folk som står bak de:-\ Som igjen beviser at meninger har ikke noe å si om det er mange som er enige eller uenige, syke folk finnes uansett, ellers er det alltid en grunn til at folk følger mainstreamen :> Det pleier ligge noe bak det , noe fornuftig ;-p"

Svar: "ja og derfor mener jeg det er fornuftig at biler blir stempla som potensielle drapsmaskiner! Biler er ikke bare det..men biler er det og..det blir som med røyken den er ikke bare skadelig! den gir meg glede og kos. At flertallet ikke mener det...gir jo ikke de rett til å skremme meg med propaganda. I så fall må flertallet gå inn for å stemme for å fjerne alt som kan være skadelig og da er det ikke mye igjen å leve for vil jeg tro :)"

"Dessverre er Røyken bare en byrde, hvis man skal være nøye. Det at visse folk blir mer rolig av den, det er egentlig en propoganda det og. Dere har blitt fortalt at det funker slik, derfor føler dere det slik. Det er det samme som at man kan bli full på ikke-alkoholholdige drikker dersom man tror det er alkohol i:> Men så er vi tilbake til det at bilen er farlig når den er misbrukt ja, men samtidig er den et UFATTELIG nyttig verktøy, for eksempel i jobbforbindelser og det å komme seg fortere frem / tilbake. Så dersom man starter en såkalt "propoganda" mot biler, så vil det knekke sammen samfunnet, mens hvis folk slutter å røyke, så er det positivt :)"

Svar: "Jeg syntes ikke det..men jeg er kjerringa mot strømmen! Jeg er verken tåpelig eller usakelig! jeg syntes ikke du burde ha så lave tanker om dine egne meninger og ord..jeg syntes i alle fall det var interressant nok!"

"Hehe, det var faktisk ikke negativt ladet, men at vi egentlig har diskutert som om vi er enige, men vi har hatt forskjellige meninger, og derfor hatt en nogenlunde usaklig diskusjon :) Respekterer fult dine meninger, og syntes diskusjonen har vært både underholdende og informativ, selv om jeg syntes det ble LITT idiotisk mot slutten ;)"

(Så kom det en kommentar fra en annen som ville informere om at han ikke gadd å lese alle kommentarer)

"Jeg skjønner godt at folk ikke gidder lese igjennom diskusjonen for å si det slik, for det er det samme om og om igjen, med litt annerledes argumenter ;)"

(Der skulle det vel egentlig også vært avsluttet... Men nope... ) 

Svar: "Det at du føler at det er rettferdig nok..handler vel mer om du liker å følge strømmen og syntes selv du er fornuftig mens du blindt stoler på samfunnet du lever i. Det er og egentlig propaganda som mest sannsynelig du bare har godtatt fordi det er det letteste. Egentlig er den største trusselen for mennesket..mennesket selv! det er ett paradoks! Igjen så vet du ingenting om hva som er mer positivt enn noe annet. Det er alltid flere sider. Jeg velger å være rettferdig i steden for blind!" + "ja det kan du godt si thomas..vi kan være enige om at vi er uenige! klem"

"Selvsagt er mennesket den største trusselen :) Men når det gjelder det med røyken er det faktisk fordi jeg har sett vitenskaplige bevis ( falske ? who knows ) som beviser at røyk er negativt, og jeg har sett beviser på at mesteparten av effekten ligger i psyken. Det har ikke noe med hva som er lett og ikke å gjøre :) har selv festrøykt, men har aldri følt trangen eller effekten av det nok til å ville begynne fast. Heldig der jeg, for det er en byrde jeg ikke unner noen det å være røykavhengig. Tenk på hvor mye penger man sparer på å slutte osv :)"

Svar: "oh no you didnt! denne tråden handler ikke om røyk men om reklame! Jeg kan jo godt snu det om...tenk hvor mye penger du vil spare på å kvitte deg med bilen. Og det er visst også godt dokumentert at bil er ett globalt forurensnings-problem! Og at det beste hadde vært om bil ikke eksisterte! Slik at vi slipper å evakuere til mars om 200 år! hihi jaja dette handler for meg om rettferdighet! det kan ikke rettferdiggjøres at noe blir stemplet som bedre eller verre enn noe annet. Og jeg advarte alle...jeg sa tenk deg om før kommenterer på posten min. Hadde du gjort det hadde du skjønt at jeg virkelig mente det og! så lenge jeg skal advares hver gang jeg tar meg en røyk så er del vel for faen med rettferdig at du skal advares hver gang du setter deg inn i bilen for å kjøre den! RETTFERDIGHET,Thomas! Kun det!"

"Vel, for all del, kanskje vi skal ta i bruk hest å kjerre igjen da ;) har faktisk sagt alt du sier der tidligere, utenom økonomi delen, men til gjengjeld vil veldig mange da stå uten jobb, som igjen betyr at de taper penger ;> Bilen er et VIRKEMIDDEL, røyken er et vanedannende middel som ødelegger menneskets helse :)"

(Plutselig kom enda en random inn å la fra seg denne kommentaren: "Fordi det er et hint for de som ikke tar det av seg selv!" )

Svar: "Bilen ødelegger menneskeheten! det er enda verre...hvem faen bryr seg om penger når vi ikke kan puste på vår egen planet? *BIIP* snurp igjen. og det er ett kraftig hint!" 

(Ser jo.. Personen begynner å bli hissig :P )

"Bilen ødelegger faktisk jorda. Noe som er uungåelig. Selv huleboere gjorde skade på jorda. Det eneste man kan gjøre er å MINSKE det. Som igjen er 'litt' av grunnen til at forskning på andre drivstoff og motortyper foregår. Selv om de neppe vil bli tatt i bruk da oljepenger og bensinpenger er så stor del av økonomien som det er ;)"

Svar: "Takk der sier du det selv. Du er med å ødelegger jorda. Smaker godt med selvinnsikt. Jeg vil fortsatt ha rettferdighet. Og ja for faen... CARS KILLS på alle biler hadde vært en fryd å se! Enten det eller så vil jeg ha meg frabedt sprøyter og advarseler kun på ting staten mener er skadelig eller ikke. Og det er mennesker som har kommet frem til at dette er lurt...helt utrolig! men igjen flokken lar seg lure...det er jo ikke noe særlig gøy å være en outsider. Før i tiden brente mennesker andre mennesker fordi de hadde andre meninger enn det som flertallet mente var riktig. Hvorfor det? jo fordi de var trusler. Trusler mot hva? ..at menneskene skulle gå imot systemet fordi de hadde blitt lurt! Og sånn er det fortsatt. U HAVE BEEN PUNKED."

(Wtf??)

(Diskusjonen fortsatte videre og videre... Slik såg slutten ut: )

(Kim skyter inn med: Alt er en illusjon )

"Nei og det er da jeg sier, at den dagen jeg leser i avisene om at røyking dreper hver dag. at flere millioner mennesker dør av røyk. Så er det greit, så er det ok, da kan jeg gledelig si at biler også bør ha advarsler. Da er det rettferdig. Inntil da så må vi leve med at verden ikke ER rettferdig. Inntil den dagen må røykerne leve med at de blir informert. For jeg mener, det er jo ikke rettferdig at biler skal ha bilder. Og i tillegg ha masse nyhetsoppslag. Og i TILLEGG at man må ta LAPPEN som koster mye FØR man kan kjøre.. Mens røyken bare er "Kjøp og bruk" med et bilde på. SNAKK om urettferdigheter"

Svar: "ja det kan være kim...men thomas kommer aldri til å til å klare overbevise meg om at det rettferdig og likt ved å lyve till meg...når det i "virkeligheten" er forskjell. det er en illusjon hvis han tror det. hahaha"

"Hvem lyver til deg ?"

Svar: "saken handler om reklame! ikke noe annet! fatter du inte det...er du svensk og inte norsk kanskje"

"Selvsagt kan man jo selvsagt kalle en spade for en spade å forby alle mennesker en fri tanke. Vet ikke om du har sett filmen Equilibrium. Bra film, viser hvordan din rettferdige verden kunne sett ut :) Reklame===Informasjon"

Svar: "dette handler om reklame og informasjon på farlige ting! hvorfor du sporer av hele tiden aner jeg faktisk ikke! er vanskelig å følge tråden når en blir kjørt ned...er som å sitte i en bil uten retning! dette handler om reklame og informasjon på farlige ting! hvorfor du sporer av hele tiden aner jeg faktisk ikke!"

"HVOR har jeg sporet av? Jeg snakker om nyheter. Som er informasjon. Jeg snakker om bilder. Som er informasjon. Jeg snakker om at dersom man ikke tar opp den informasjonen man får, så er det ikke informasjonsgiver sitt problem. da må det bli HELT likt. Da skal ALT stemme overens. Ikke et bilde mer, ikke et bilde mindre. Røyk skal ha bilder på. Biler skal ha bilder på. Røyk skal ha nyheter. Biler skal ha nyheter. LIKT SKAL VÆRE LIKT, Det er jo rettferdig. Forøvrig, sa du ikke at dette handlet om rettferdighet, og ikke informasjon og reklame? Det var nemlig det du sa litt tidligere. Det at jeg dro inn en referanse til en film som har noe alá den rettferdige verdenene du snakker om, å ber deg se den filmen, det er no så. Men igjen er punktet der at den filmen viser det DU mener er rettferdig. Så den vil vise deg hvordan du vil at verden skal være."

Svar: "Reklame reklame reklame. rettferdighet rettferdighet rettferdighet....du er bare vanskelig for å være vanskelig. du skjønner hva jeg mener allikavel kan du ikke godta at vi kan være enige om å være uenige? jammen det driter jo jeg i...jeg mener fortsatt det jeg mener om reklame,staten,rettferdighet,røyk og bil...er du helt amøbe...jeg har rett til min mening for faen.om du er uenig gir jeg faen i!"

(Fasinerende.. Vedkommende kan trampe og trampe inn rettferdighet og reklame i trynet til Thomas, men så fort det "kommer i retur" blir det  for heftig? Og kan ikke gi så mye faen når hele 5 timer er blitt brukt til å diskutere at man er uenige?? )

"Ja, og det er da jeg sier at din tankegang er helt bak mål å kan ikke rettferdiggjøres, akkurat som du sier om vår tankegang. Forskjellen er sammenligningen. Som du forøvrig selv kommenterte hva det var for en sammenligning."

Svar: "bææææææ"

"Snakk om mainstream, klage fordi alle andre klager på bildene på røyken, huff å huff."

Svar: "vår tankegang nå plutselig? snakker du for flere enn deg selv? å mene på andres vegne? virkelig synker du så lavt?,tydeligvis at du har møtt din over-kvinne idag, næmelig meg. du slikker bakken jeg går på...og jeg nyter det! :))"

(Wtf.......? Nå ble det jo bare LOL..)

"Jeg er ikke den eneste som har denne meningen, selv om jeg har valgt å stå for den selv. Det er ikke jeg selv som har sjekket lunger, vært lege å sett røyken ødelegge. Så selvsagt snakker jeg for meg selv, med bakgrunn i den informasjonen andre har funnet. Med andre ord, "oss"."

Svar: "tydeligvis at du har møtt din over-kvinne idag, næmelig meg. du slikker bakken jeg går på...og jeg nyter det! :))"

"Så flott at du tror det, det viser nok en gang hvorfor du egentlig har den tankegangen du har. Uvitenhet kalles det:)"

Svar: "hold deg til sak og snakk for deg selv!"

""Åh, slik du holder deg til sak mener du ?:)"

Svar: "er kun sosiopater og psykopater som drar inn poenger... vår tankegang og jeg er ikke den eneste som mener det......i en debatt mellom to mennesker! ja jeg har prøvd å holde meg til sak!jeg har blitt avspora...men jeg kommer alltid tilbake til det samme. reklame.rettferdighet.røyk.bil.staten. du ligger på bakken å slikker du..bæææææ"

(Snakk om å bli usaklig.... GAWD)

"Vår plutselig ? Jøss, snakker du også for flere? Slik jeg ikke er alene om å mene røykreklamen er bra? Jøsses. Rart hvordan du kan snakke for andre, men om jeg gjør det er det fy ? :) Jaja, du får fortsette ditt svake liv med røyken du, så skal jeg fortsette å holde meg på fortauene uten å bli påkjørt :) Takk for en morsom diskusjon, you made my day, you really did ♥ Har ikke ledd så godt på lenge ! Ha en fortsatt fin påske;)"

Svar: "nei hadde du lest riktig så snakker jeg om hva du gjorde i denne debatten mellom meg og deg! prøv å les igjen...kan hende du leser i riktig rekkefølge denne gangen. fortsett å slikk...du vipper ikke meg av pinnen! tydelig at du har møtt din over-kvinne idag, næmelig meg. du slikker bakken jeg går på...og jeg nyter det! :)) god påske :)"

______

Jessda.. En spennende diskusjon som endte opp med å bli kjempelatterlig... 

Hva syns du? :P Hvis du er en av de utrolige som gadd å lese dette? :P 

  Kommentarer: 0    Postet: 09.04.2012   Klokken: 00:35   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 5    Postet: 25.02.2012   Klokken: 17:40   Kategori: Sitater  Kommentarer: 5    Postet: 25.02.2012   Klokken: 17:40   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 1    Postet: 15.12.2011   Klokken: 01:37   Kategori: Sitater

Kom over denne på facebook, å den var så søt at den måtte jeg bare dele her på bloggen min også =) 

  Kommentarer: 1    Postet: 15.12.2011   Klokken: 01:37   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 2    Postet: 23.06.2009   Klokken: 11:59   Kategori: Sitater

faenxscan11944223301194422344"Alle har en gang hatt lyst å skrike faen i kirka, hyle det ut så hele meningheten snur seg, og presten mister pikken. Men ingen roper"
  Kommentarer: 2    Postet: 23.06.2009   Klokken: 11:59   Kategori: Sitater
  Kommentarer: 0    Postet: 04.10.2008   Klokken: 06:22   Kategori: Sitater
Fres meg i fittesmør!


 Tatt fra: De Gales Hus
  Kommentarer: 0    Postet: 04.10.2008   Klokken: 06:22   Kategori: Sitater
 • Profilbilde 28, Kristiansand
  Heisann. Jeg heter Tonje og er 28år og er født og oppvokst i Trondheim. Nå bor jeg i Kristiansand ilag med min kjære <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om litt av hvert.. Bl.a Neglelakker og div hudprodukter siden jeg er stor fan av det! Hvis noen skulle lure på noe så bare spør. MAIL: tonjemik@msn.com

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits